-
GAMEPOD.hu
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
-igu-
addikt
közben leültem a PC elé, látok egy levelet: valaki megpróbált bejelentkezni a youtube fiókomba, jujmostmilesz
szerencsére link van, ahol elvileg le tudom igazolni, hogy én voltam- bepötyögöm a felhasználónév/jelszót
- weboldal kéri, hogy igazoljam, hogy én vagyok én, pl. küldenek üzenetet a telefonomra (mutatja a számomat)
- rányomok, kéri, hogy adjam meg a telefonszámomat
- az SMS-ben kapott kódot beírom a webes felületen
- és hurrá, be vagyok jelentkezve!(persze csak a PC-n, az Apple TV-n még mindig nem )
[ Szerkesztve ]
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
-igu-
addikt
youtube nem kicsit szopat
Apple tv-n akarok bejelentkezni:
- bepötyögöm a felhasználónév/jelszót (nincs kopipészt)
- azt mondja, erősítsem meg egy másik készüléken
- telefonba beírom a linket, amit a tv-n látok, ugyanoda egy jelszót is (nincs kopipészt)
- telefon kérdezi, hogy melyik felhasználó (na b.zdmeg, melyik)
- telefonba bepötyögöm a felhasználónév/jelszót
- telefon kéri, hogy igazoljam, hogy én vagyok én, pl. küldenek üzenetet a telefonomra (mutatja a számomat)
- rányomok, kéri, hogy adjam meg a telefonszámomat
és akkor itt adtam fel, meguntamés igen, ez a felhasználó csakis és kizárólag azért fizet prémiumot, hogy ne kelljen a nagy tévén és nagyzenén üvöltő reklámokat néznie, és csakis ezen a készüléken használjuk
androidon revanced megoldja, be se vagyok jelentkezve, nem is akarokköszönöm, hogy elmondhattam
[ Szerkesztve ]
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
Új hozzászólás Aktív témák
- SteelSeries Apex 7 TKL (Red Switch) UK
- 30th Anniversary Playstation Dualsense controller - garanciális
- Gamer Ryzen 3700X / 16GB DDR4 / RTX 3070 / 1TB SSD / 700W / GARANCIA / BESZÁMÍTÁS/
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB - (MC9G4MG/A) Éjfekete - 3 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest