Hirdetés
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- EA Sports WRC '23
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- Rövid videón a Heroes of Might and Magic: Olden Era
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Dark Souls sorozat
- World of Tanks - MMO
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 5
- Jövő hónapban mutatkozik be a Bit Reactor és a Respawn közös Star Wars játéka
-
GAMEPOD.hu
Xpenology Téma Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
R3plica70
aktív tag
válasz
Pgabor79 #5351 üzenetére
Jogosultsági probléma.
Első dolog, nem Win alól kell létrehozni a letöltési mappát, hanem DSM alól, Vezérlőpult/Megosztott mappa/létrehozás.
Másik, eredeti Syno-m volt és ugyanígy jártam, olvasgattam utána, mindenféle TM felhasználó hozzáadás és jogosultság beállítást javasoltak, de nem működött ezért akkor feladtam és használtam a gyári DS-t.
Most hogy Xpenologyt használok kedvem lett próbálkozni és az alábbi eljárás bevált, ami egyszerű (miután előtte Zyxelem volt és ott hozzászoktam az ilyen mókolásokhoz)A TM mellett telepítsd mc-t is (Midnight Commander- egyszerűbb lesz benne dolgozni)
TM telepítésénél értelemszerűen meg kell adni létező letöltési helyet (fentiekben leírtak szerint létrehozottat), megfigyelt mappát stb.
Csomagkezelőben le kell állítani a TM futását
Vezérlőpultban terminál fülön SSH engedélyezése
Töltsd le a Putty-ot : [link]
Putty-ban lépj be a Synora IP cím megadásával
felhasználó: root
password: a DSM telepítésnél megadott admin passwordIndítsd el mc-vel a Midnight Commander-t
Keresd meg az alábbi file-t: var/packages/transmission/scripts/start-stop-status file
Szerkesztéssel írd át és mentsd el az alábbit:
USER="transmission" átírod USER="root"Bezárhatod a puttyot és indítsd vissza a TM-et.
Csak elsőre tűnhet bonyolultnak, mert nem a tipikus DSM-ben kattintgatok a menüben típusú dolog, de nekem stabilan megoldotta a Permission Denied problémát.
Ja, és semmiféle egyéb userem és jogosultság nincs beállítva nekem TM részére.
Új hozzászólás Aktív témák
A Synology szervereinek a Quickconnect használatával történő visszaéléséről szóló hozzászólások vagy témák előzetes értesítés nélkül törlésre kerülnek!
A párosított generátorok (MAC és SN) linkek vagy eszközök is törlésre kerülnek!
A Surveillance Station feltörésére vonatkozó hozzászólások vagy témák és / vagy a feltört / SS hivatkozások létrehozása törlésre kerül előzetes értesítés nélkül.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- HPE Apollo 4200 Gen9 132TB+400GB rack szerver - E5-2620v4, 128GB RAM, 2x25G NET, 4GB RAID/ZFS, ÁFÁS
- Bomba Ár! Lenovo IdeaPad 100 - Intel N3540 I 8GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest