Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xpenology Téma Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Nem közvetlenül XPEnology probléma szerintem, de mivel a NAS-omon ez a rendszer fut ezért itt tenném fel a kérdésemet.
Win7 64bit Professional rendszeren eltűnt a hálózati helyek közül a NAS-om. A csatlakoztatott hálózati helyek megvannak és el is érem őket, de maga a NAS nem látszik a hálózati helyek között.
Már szétb.... az ideg
- újraindítottam a gépet, a NAS-t is, semmi
- hálózati helyek felderítése be van kapcsolva.Annyi történt reggel, hogy a routeremet újra kellett indítani, mert a Wi-Fi gyengélkedett. Nem tudom, hogy ez okozza-e a problémát.
A NAS webes felületét is elérem.
Előre is köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
A Synology szervereinek a Quickconnect használatával történő visszaéléséről szóló hozzászólások vagy témák előzetes értesítés nélkül törlésre kerülnek!
A párosított generátorok (MAC és SN) linkek vagy eszközök is törlésre kerülnek!
A Surveillance Station feltörésére vonatkozó hozzászólások vagy témák és / vagy a feltört / SS hivatkozások létrehozása törlésre kerül előzetes értesítés nélkül.
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- FIGYELEM - Megjelent az Office 2024 - Bevezető áron
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és hardver felvásárlás! Korrekt áron!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÚJ HP EliteBook 845 G11 - 14" WUXGA IPS - AMD Ryzen 5 8640U - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest