Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Dark Souls sorozat
- PlayStation 5
- Jövő hónapban mutatkozik be a Bit Reactor és a Respawn közös Star Wars játéka
- Leállnak a Star Wars: Hunters szerverei
- Hosszabb előzetest kapott a Silent Hill f
- EAFC 25
- Nintendo Switch
-
GAMEPOD.hu
Xpenology Téma Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Nem közvetlenül XPEnology probléma szerintem, de mivel a NAS-omon ez a rendszer fut ezért itt tenném fel a kérdésemet.
Win7 64bit Professional rendszeren eltűnt a hálózati helyek közül a NAS-om. A csatlakoztatott hálózati helyek megvannak és el is érem őket, de maga a NAS nem látszik a hálózati helyek között.
Már szétb.... az ideg
- újraindítottam a gépet, a NAS-t is, semmi
- hálózati helyek felderítése be van kapcsolva.Annyi történt reggel, hogy a routeremet újra kellett indítani, mert a Wi-Fi gyengélkedett. Nem tudom, hogy ez okozza-e a problémát.
A NAS webes felületét is elérem.
Előre is köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
A Synology szervereinek a Quickconnect használatával történő visszaéléséről szóló hozzászólások vagy témák előzetes értesítés nélkül törlésre kerülnek!
A párosított generátorok (MAC és SN) linkek vagy eszközök is törlésre kerülnek!
A Surveillance Station feltörésére vonatkozó hozzászólások vagy témák és / vagy a feltört / SS hivatkozások létrehozása törlésre kerül előzetes értesítés nélkül.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házi hangfal építés
- Külpolitika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Gaming notebook topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Ultimate előfizetés akár 2105 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest