Hirdetés
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- World of Tanks - MMO
- Dark Souls sorozat
- PlayStation 5
- Jövő hónapban mutatkozik be a Bit Reactor és a Respawn közös Star Wars játéka
- Leállnak a Star Wars: Hunters szerverei
- Hosszabb előzetest kapott a Silent Hill f
- EAFC 25
- Nintendo Switch
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
-
GAMEPOD.hu
Xpenology Téma Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Nem érdekel, minek minősítesz, ez legyen a te stílusod záloga, én azt nézem, ki mondja, és nem azt, mit mond. Az meg pláne nem érdekel, hogy neked mid van, vagy mid nincs, megindokoltam, NEKEM miért jó így, és ennyi, vitába szállni a tényekkel neked se fog sikerülni.
Minden más, amikor véleményt alkotsz arról, ami nálam bevált és működik, felesleges időpocsékolás. Belekezdened is felselges volt, mikor eleve hülyeséget írtál azzal, hogy a raid egy- két kivételtől eltekintve jó bármire is. Legyen neked jó, nem érdekel, mert nincs mivel alátámasztanod, vélemény, amit semmi sem igazol, nem érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
A Synology szervereinek a Quickconnect használatával történő visszaéléséről szóló hozzászólások vagy témák előzetes értesítés nélkül törlésre kerülnek!
A párosított generátorok (MAC és SN) linkek vagy eszközök is törlésre kerülnek!
A Surveillance Station feltörésére vonatkozó hozzászólások vagy témák és / vagy a feltört / SS hivatkozások létrehozása törlésre kerül előzetes értesítés nélkül.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- FIGYELEM - Megjelent az Office 2024 - Bevezető áron
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506H Gamer laptop! I5 11400H / RTX 2050 / 16GB DDR4
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest