Hirdetés
- eFootball
- Alkoholista nevelde
- EA Sports WRC '23
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Last Epoch
- PlayStation 5
- Elfelejtettem egy játék címét
- Hogwarts Legacy teszt
- Hosszabb videón a hamarosan megjelenő Tempest Rising című RTS (PC)
-
GAMEPOD
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nooeca
senior tag
válasz
rbalint88 #44342 üzenetére
Persze, érthető, én csak azt írtam hogy már 1x is több mint amennyire szüksége van a szervezetnek, ezért is van a dobozon hogy ajánlott mennyiség, hiszen mellette még tápanyagból is jön.. és mint látható a dózis több százszoros a mennyiség. Na de térjünk vissza az eredeti témára.
Visszatérve egyébként a dologra, a Hell classic és a Tesco Spark majdnem egyforma ízű (meglepetés volt, hogy a Tescós is van olyan finom), így sokszor érdemes volt nekem olyankor venni, mikor ledobták a Spark-ot 50Ft-ra / doboz. Én meg mentem vele úgy, hogy szépen ott volt kicsomagolatlanul a kosárban pár karton
Szerencsére mindig valami akciós és 2/3-áron legalább beszerezhető... ha nem lenne az, akkor innék csak Hellt. (120-130 FT-nál drágábban jóideje nem vettem)
A burn nekem nagyon édes (viszont rendkivül gyümölcsös, inkább szörpként felfogva néha jólesik), a Monster szintúgy ugye. A GO már egy kicsit hamisitott Hell, a RedBull az szerintem valami nagyon más kategória (nekem nem ízlik). A bomba ugye elég más évek óta, nekem az sem iható kategória.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest