-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ktommy91
addikt
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz DroiDMester #11580 üzenetére
Ez a kernel mehet a MIUI GS 9.5.19 gyári kernelre TWRP alól?
-
batai15
félisten
Mennyire jó amúgy ez a poco launcher?
Ill miui10re lesznek valaha is témák? -
wwenigma
Jómunkásember
válasz DroiDMester #11595 üzenetére
BT fulesnél hogy a tkömbe növelnéd a hangerot, mikor ott maga a füles allitja elo a digitális jelből?
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
kidnou
őstag
válasz DroiDMester #11595 üzenetére
Nekem pont a jack volt a lényeg. BT fülest ritkán használom, az annyira nem zavar. Ez az egy gondom volt a telóval, de szerencsére segitsegeddel ez is megoldódott
-
nagyúr
válasz kidnou #11593 üzenetére
Csak egy gondom ezzel a megoldással... ez sajnos csak az ANALÓG 3,5 Jack kimenet hangerejét tudja növelni!
Én többnyire BT fülest használok, ha már vettem jó drágán AptX HD képes fülest ha zenét hallgatok, annak a hangerejét meg nem növeli sajnos
De meglepően jól szól még igy is hogy nem lehet tuningolni a BT hangerőt
[ Szerkesztve ]
-
kidnou
őstag
Nem birtam ki, felraktam😀 szépen működik, ezer hála 😊
-
MODERÁTOR
-
Z.É.T.
őstag
Köszi mindenkinek, szerdán megejtem a cserét
-
tonyrulez
őstag
Ezeknél a szuper 5D üvegeknél legalább megtehették volna hogy a keretet nem próbálják pontosan kiszámolni és ráhagynak valamennyit hogy ne lógjon bele a kijelzőbe. Magasságában 13px, széltében 7px került levágásra (összesen, tehát oldalanként ezeknek csak fele) ami nem tűnik soknak de pl. billentyűzetnél elég bénán néz ki a levágott billentyűszél. Vagy van olyan üveg aminél többet ráhagynak?
[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
neoforce
aktív tag
válasz Viktor0610 #11578 üzenetére
LOL😁
-
kidnou
őstag
Köszi, holnap kipróbálom. SOT nekem bőven jó igy is, füles hangereje ami zavaró. Redmi 4x ehhez képest dübörög
-
Z.É.T.
őstag
válasz Viktor0610 #11578 üzenetére
:)
Eszembe sem jutna ekézni, asszonynak egy 4x van itthon, volt nálam már néhány egyéb Xiaomi is, az esetleges váltásnak legfőképp anyagi oka van, illetve kaptam egy jó ajánlatot.
(ha váltok és valaki konkrét kérdéssel bombázna, akkor természetesen válaszolnék, OFF-ban, vagy privátban) -
nagyúr
válasz kidnou #11566 üzenetére
Tegnap Belinkeltem már a Kirks KERNEL.t próbáld ki ezt!
Én is 8.8.23. EU ROM ot használok, és valami eszméletlen milyen jól megy vele SPECTRUM STOCK profilon van tehát minden gyári értéken és eszméletlen az aksi idő
több mint 3.óra SOT(reggel 5.kor húztam le a töltőről)
és még 75% on van az AKSIÉs természetesen állítható a füles hangereje
[ Szerkesztve ]
-
mayday00
őstag
Amúgy mate 10 lite telóról váltottam. Egy rakás s@r volt. Lassú, fos. Lajhár volt ehhez képest. Csak kínlódtam vele. Ez 100*jobb😁
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
MODERÁTOR
-
Z.É.T.
őstag
ktommy91, Moz, jUUh és a többi expert! Sziasztok, a héten valószínűleg lecserélném off telefonomat (M10pro) egy 4/64-re, ha pozitív választ kapok tőletek. (kb végigolvastam a topikot, de kicsit szétesett fejben a keresett infó)
Van olyan ROM + fw + kernel + akármi verzió, amiben ezek EGYSZERRE jók?
- audio "patch" (natív 16-24/44.1-96)
- videófelvétel mikrofon torzítás patch
- camera2 API
- HDR+ (GCAM? MI A2 CAM? )
- gesture control (ami nem laggol durván)
- témázhatóság
(a két utolsó kevésbé fontos)ZTE Blade óta nem ROM-oltam, de ha ezek mennének együtt ezen a készüléken, hajlandó lennék újra megtanulni... Vagy valakit leitatni cserébe, ha megcsinálja helyettem/megmutatja mit-hogyan
Köszi! -
kidnou
őstag
válasz Trailblazer #11571 üzenetére
Igen, de nem ment. Majd holnap kísérletezek vele tovább, úgyis érik egy tiszta telepités
-
mayday00
őstag
válasz Balzak83 #11572 üzenetére
Köszönöm. Albániára hol tudok átállni? Hol van ez a lehetőség?
Köszönöm előre is. Roomolás amúgy mit jelent? Kis ,,mokolás" ? Esetleg jobb lesz a teló mint gyárin?
[ Szerkesztve ]
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
Balzak83
senior tag
válasz mayday00 #11568 üzenetére
Ha romolni nem szeretnél, akkor nyugodtan maradhatsz a stable vonalon, frisítheted nyugodtan. Ha nem találja automatikasan, akkor kézzel kell felraknod. Ha már a miui 10 felület vonz, akkor a developer is mehet. Belassulni nem fog, ez nem az a kategória.
Kijelző maradhat természetes beállításon, automata kontraszttal.
Ha személyre szeretnéd szabni kicsit a felületet, a témákat úgy éred el, ha átálsz eu-n kívüli országra, pl. Albánia. Onnantól kb. végtelen a testreszabhatóság.
-
kidnou
őstag
válasz Trailblazer #11567 üzenetére
örülök neki
-
nash1
tag
Köszönöm mindenki segítségét , a válaszaitok alapján az eustock.eu-tól rendelek
-
mayday00
őstag
Sziasztok. Egy ilyen készülék tulaja lettem. Elsőre nagyon jónak tűnik. Szinte minden alapbeállításon van még. Mit lenne rajta érdemes feltétlen állítani, ami nem jó gyárin? Pl kontrasztnál melyik beállítás legyen? Megnövelt? Hogy legjobb legyen a kijelző minősége. Fejlesztői lehetőségeknél érdemes lenne átállítani valamit?Pár dolgot ha írnátok megköszönném. Nem frissítettem még. Érdemes? Így gyárin jó gyors a rendszer. Frissítés után várható lassulás? Sokszor előfordul más telóknál is, hogy frissítés után belassul a teló. Egyre szarabb lesz. ,,bánom, hogy frissítettem" Ennél tapasztalható hasonló jelenség?
Köszönöm előre is a segítséget, tanácsokat.
Krissz.
[ Szerkesztve ]
-
Trailblazer
veterán
Nálam pedig mind MIUI-n, mind AOSP romon hibátlan a kernel.
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
Zsee75
tag
Hello!
Itt sokan az eustock-ról rendelték. Állítólag egy nap múlva nálad a készülék.
Én a konzolvilágba vettem már 2 xiaomit is, tudsz rá kötni biztosítást plusba ha akarsz.
A Váci úti boltban azonnal át is veheted.
Korrektek, gyárilag fóliázott a doboz nem is nyitják ki. (meg szerettem volna fogdosni mielőtt megveszem, úgyhogy el kellett mennem előtte egy olyan boltba ahol volt kiállítva, aztán visszamentem hozzájuk megvenni)
Rendesek segítőkészek voltak.
Én őket is ajánlom[ Szerkesztve ]
-
nash1
tag
Sziasztok, telefon vásárláson gondolkodom, szerintetek melyik bolt a legmegbízhatóbb ezek közül?
https://eustock.eu/shop/okostelefon/xiaomi-redmi-note-5-464-fekete-reszletek
https://www.konzolvilag.hu/mobil/xiaomi-redmi-note-5-64gb-black
https://turbado.hu/telefonok/xiaomi/xiaomi-redmi-note-5-dual-sim-64gb-lte-black-euAmi fontos számomra, hogy legyen rá hivatalos (megbízható) garancia.
Köszönöm a segítséget.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz DroiDMester #11549 üzenetére
Köszi. Kicsit megtévesztett
-
MODERÁTOR
-
hislah
aktív tag
válasz Viktor0610 #11547 üzenetére
A Nokia 7 Plus képei meg sem közelítik a Redmi Note 5 képeit. A "fotók, videók mobillal" topikban mindenki talál több példa értékű fotót.
-
nagyúr
válasz WhiteWalker #11548 üzenetére
Sajnos NEM! Ha gyári érintetlen rendszered van, akkor full tiszta telepítéssel tudod csak feltenni a Xiaomi.EU romot, mivel FORMATÁLNI KELL a DATA partíciót hogy levegye róla a gyári fájlrendszer titkosítását!
Amiről a kollégával beszéltünk, az csak egy FIRMWARE frissítés volt, nem KOMPLETT ROM telepítés.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz DroiDMester #11534 üzenetére
A legújabb EU DEV-et simán ratolhatom a GS 9.5.19-re TWRP alól?
-
MODERÁTOR
-
xigris
őstag
Sziasztok! Gondolkodom egy ilyen teló vásárlásán,csak lenne pár kérdésem.
Most egy note 4 van,megéri leváltani,kamera jobb,mert csak ez az egy zavar a mostaniban.
Esetleg Los 15.1 elérhető rá? Nokia7+ hoz viszonyítva a kamera? -
nagyúr
-
tonyrulez
őstag
Feltettem az itt ajánlott, direkt whyred-re portolt al_ro féle gcam-et, viszont videofelvételre váltáskor néha azonnal lefagy és újraindul a telefon. Ilyet tapasztalt más is? Legfrisebb AOSIP. Vagy kellene firmware-t frissíteni?
4 8 15 16 23 42
-
ratobi
senior tag
Sziasztok,
Azt be tudom valahol állítani, hogy a fizikai gombokkal is tudjak hívást fogadni? Nem találom... -
ElDiabloo
senior tag
válasz DroiDMester #11532 üzenetére
Masik-on nekem ugyan az az alapsáv verzió mint neked. Ők ezt, hogy csinálják akkor ? Installerbe beleépítik ezt a folyamatot amit Viktor0610 manuálisan csinált ?
-
ktommy91
addikt
Tölthető a KangarooX kernel 3.0-ás verziója. A qualcomm legfrissebb pie kernelére épül, érdemes frissíteni.
Changelog:
-Rebased on LA.UM.7.2.r1-04000-sdm660.0 (pie tag)
-F2FS disabled (ROMs dont support)
-Zen-tune removed
-DTS eagle removed for now
-Now the balanced the default profile(it was a derp)Letöltés: [link]
Nincs kerítés.
-
baitsee23
őstag
válasz Viktor0610 #11537 üzenetére
Nálam is ugyanaz a szitu. Nem a firmware miatt van...
Samsung Galaxy S24
-
MODERÁTOR
válasz DroiDMester #11536 üzenetére
Köszi!
Alapsáv frissítve, de az 5 GHz-es ap-s hotspot továbbra sem megy.Mindegy, elvagyok enélkül is, a frissítés meg nem ártott.
Xiaomi 13T
-
nagyúr
válasz Viktor0610 #11535 üzenetére
-
MODERÁTOR
-
nagyúr
válasz Viktor0610 #11533 üzenetére
persze telepíted TWRP ből és kész nem nyúl semmihez, és nem is kell semmit WIPE.olni
-
MODERÁTOR
válasz DroiDMester #11532 üzenetére
ARB4-es vagyok.
Tehát letöltöm a ZIP-et, TWRP-ből feldobom és kész?
Nem töröl semmit, ha jól sejtem, ugye?(Köszi a helpet! )
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
nagyúr
válasz Viktor0610 #11526 üzenetére
Azt nem írtad hogy te ARB3 vagy ARB4 es vagy?
Ha ARB3.on vagy és nem szeretnél 4.re váltani(bár nem értem sokan mér ragaszkodnak a 3.hoz mikor semmi hátránya a 4.nek) akkor sajnos nem fogod tudni frissíteni!
Ha ARB4 en vagy akkor természetesen tudod frissíteni a teljes Firmware részt! itt megtalálod mindég az aktuálisat
Jelenleg ugye a 8.8.23 az aktuális =>
fw_whyred_miui_HMNote5HMNote5ProGlobal_8.8.23_35c26d7009_8.1.zip TWRP.ből telepíted és kész!Mint írtam a Xiaomi.EU ROM már nem tartalmaz Firmware.t azért hogy aki ARB3.on akar maradni ne legyen problémája! és a többi CUSTOM ROM sem tartalmaz FW.t
Szóval csak a gyári teljes STABLE vagy DEV ROM telepítéssel fog frissülni, de fent linkeltem lehet külön is zip ből frissíteni aki ARB4.en van!
[ Szerkesztve ]
-
Speederer
senior tag
válasz kszthly #11529 üzenetére
Mi-globe rom-ot akarok használni, de sokadik próbálkozásra sem sikerül rendesen felraknom. A "rendesen" alatt azt értem, hogy ugyan használható(nak tűnik) a telefon, de a plusz alkalmazásokat (MiXplorer, MiUI Unlimited and AdAway) nem rakja fel. Legújabb twrp, először a múlt heti rommal próbáltam, aztán közben megjelent a 8.8.23 is, de az eredmény ugyanaz. Utoljára felraktam a xiaomi.eu-s romot, de azzal sem lettem előbbre. Tehát most az a terv, hogy felrakok valami régi gyárit rá, ami akár a twrp-t is legyalulja és kezdem elölről.
Bár ha van jobb ötlet erre... A mi-globe fórumán nem jött válasz erre a felvetésemre.A rendrakás a kisemberek mániája. A zseni átlátja a káoszt!
-
MODERÁTOR
-
Speederer
senior tag
Sziasztok,
Legújabb xiaomi.eu-s developer rom-ról (8.8.23) vissza fogok tudni lépni a stabil 9.5.17-nél vagy a fejlesztői 8.7.5-nél régebbi rom-okra?
A fastboot anti 3-at ír. Én úgy gondolom, hogy mehetne a móka, de nem akarok tönkre vágni.[ Szerkesztve ]
A rendrakás a kisemberek mániája. A zseni átlátja a káoszt!
-
MODERÁTOR
válasz DroiDMester #11525 üzenetére
Nálam ez van ott: 660_GEN_PACK-1.155998.0.157682.1
Gondolom, ez régebbi? 🤔De akkor ez nekem sosem lesz frissebb, ha EU dev. ROM-on maradok?
Xiaomi 13T
-
nagyúr
válasz Viktor0610 #11524 üzenetére
Lehet Firmware Probléma is, nekem abból is a leg frissebb van fent, tehát Global Dev 8.8.23. mivel én szándékosan jöttem ARB4.re Pont ezért mert sok esetben gondot okoz ha a Modem meg a többi(BT DSP stb... driverek) nincs naprakész állapotban!
PL: az alapsáv verzió(MODEM rész) neked is az amit az én képemen látsz? Mivel ugye a EU ROM.okból ki lett szedve a firmware rész, így az nem fog frissülni!
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
nagyúr
válasz Viktor0610 #11519 üzenetére
-
MODERÁTOR
-
Trailblazer
veterán
Jómagam pedig egy hete egy ismerősöm ajánlására (ő OnePlus 5T-n kergeti) crDroidAndroid 4.6-ot raktam, azóta egyszer frissült is. Semmi gondja nincs, kiváló AOSP rom. KangarooX kernelt szereti, és az Xposed szintén megy, az Oreo alapú MIUI-kkal ellentétben.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz Viktor0610 #11516 üzenetére
Mi8 mennyi lesz szerintetek kb?
-
MODERÁTOR
-
Trailblazer
veterán
válasz Viktor0610 #11516 üzenetére
Meglepő az előzmények fényében...
-
baitsee23
őstag
-
MODERÁTOR
válasz Trailblazer #11515 üzenetére
A honlapjukról:
Augusztus végétől az alábbi típusok megjelenése várható:
- Xiaomi Mi 8
- Xiaomi Mi A2
- Xiaomi Redmi 6
- Xiaomi Mi A2 lite
- Xiaomi Pocophone F1[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
horfer84
csendes tag
válasz WhiteWalker #11513 üzenetére
Igen, biztosan jól. Leellenőriztem minden beállítást, sőt újra is konfiguráltam a routert ill többször újra is indítottam. Másik telefon és a laptopom is vígan használja és látja ezen hálózatot.
A házban vannak más 5G-es hálózatok is, egyet sem lát közülük.
Megpróbálok egy hard resetet megint, már nem tudom mit lehetne még tenni. Futtattam CIT Hw tesztet is és az PASS-os lett a WFI-re. -
pvojnisek
csendes tag
válasz Viktor0610 #11510 üzenetére
Hát tudod azért a Pocophone majdnem 2x annyiba fog kerülni, mint a Note 5. Nem egy kategória.
Majd meglátjuk, hogy az eustock mikor és mennyiért hozza be és akkor el fogom dönteni.
Addig meg valahogy elleszek a fiókból előkeresett SGS4-gyel.. :-) -
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
nagyúr
válasz Viktor0610 #11499 üzenetére
-
Emil_
csendes tag
Ezzel a típussal készített, de feldolgozás-változtatás nélküli, "nyers" raw fotót tudok letölteni valahonnan?
-
MODERÁTOR
-
baitsee23
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmgyűjtés
- ZIDOO médialejátszók
- Tesla topik
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
- Ukrajnai háború
- Apple iPhone SE januárban? Lassan a testtel!
- Asszociációs játék. :)
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- World of Tanks - MMO
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest