Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drughi
addikt
válasz Jozsi484 #237 üzenetére
A flagship killer, az a 6-8 évvel ezelőtti Oneplus telefonok voltak.
Én a xiaomitól nem hallottam még ezt a szlogent, így szerintem ezt nem kell ráhúzni.És a milliós samsungok között is előfordul 1-1 hibás készülék, tömegtermék, és sok alkatrésze mgegyezik a milliós telefonba meg az eldobható szarokba.
Xiaomi 14T
-
pècsimunkás
addikt
MM- ban megnèztem.
Szürke volt kirakva mindkettőből.
A 14T ès a 14T pro is egyforma műanyag volt.
Vagy, a MM- ban kèt helyre is a sima 14T-t rakták ki.Viszont a fórumtárs egyszer ezt írja, egyszer azt.
Elvesztettem a fonalat ...
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
dcsabika84
csendes tag
Nekem mindig is furcsa volt, hogy miben is számít a GUI(MIUI vs OneUI vs akármi).
Appokat használok/használunk, kb 1-2 gombnyomással elérhető mindegyik indítása az összes felületen(ki van téve Home screenre vagy sem). Attól kezdve meg az app-ot használod és nem a saját GUI-t, így vajmi kevés befolyása van számomra, hogy pl a Messenger honnan indult el 1-2 kattintással.
(swipe meg ilyenek engem nem hatnak meg, nem érdekelnek)Ami viszont számít:
-jó kijelző
-jó összeszerelési minőség
-ha IP védettség van, az nyilván csak plusz
-erős hardver
-jó kamera(ez is nyilván részben objektív, részben szubjektív), főleg a főkamerával
-gyors töltés
-jó üzemidő
-legjobb árA Xiaomi 14T Pro simán hozza ezeket néhány száz ezer HUF-al olcsóbban, mint a flagship-ek.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
...a Xiaomi továbbra is biztosítja a lehetőséget az integrált értesítési- és vezérlőközpont bekapcsolására, nem kell az iPhone-os jobb-bal rendszert használni.
Ez egy fura mondat, de értelmezhetetlen, ugyanis van az Értesítési és vezérlőközpont és ennyi, a kettő integrálva van. A szerző nem tudni mire gondolt ezzel a mondattal, viszont írhatott volna erről még vagy legalább megpróbálhatta volna ezt a képet elővarázsolni:
Ugyanis ha megpróbálta volna, kiderül, hogy nem fog sikerrel járni. Nincs már ilyen opció. MIUI-ról HyperOS-re frissített mobilokon még van lehetőség a korábbi verzióra váltásra, de a HyperOS-sel kijött mobiloknál értelmezhetetlen a korábbi verzió, ezért nincs is opció a váltásra.
Ez az, amit a user naponta tucatszor is használ, mégis el van intézve egy mondattal, ami értelmezhetetlen, teljesítménytesztekről ezernyi kép van, ami ugye a mezei usernek lényegtelen. Célszerű lenne a cikkben javítani ezt az Értesítési sáv dolgot, mert sokan rá fognak kérdezni, hol lehet ezt az említett bekapcsolást megtalálni! Írjuk le bátran, hogy nincs ilyen lehetőség, egyetlen Értesítési és vezérlőközpont van, ami jobb és bal oldali lehúzással váltva látható. Nem ismerem az iPhone-os jobb-bal rendszert, de szerintem pont ugyanaz van itt is.
(fenti screenshot egy MIUI to HyperOS mobilon készült)
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Elemlámpa, zseblámpa
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- iPhone topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Minecraft
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest