Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Gyugyu1987 #4997 üzenetére
Hol kell kikapcsolni ezt 5G lehetőséget? Többnyire wifi-n vagyok,szal nem izgat nagyon.
-
kovbal79
tag
válasz
Gyugyu1987 #4933 üzenetére
Szia! Amikor telefonálok, nekem is (és szerintem másnak is) bontja a mobiladat használatot. Én pl amikor telefonálok és infóra lenne szükségem, nem tudom megnézni mobilneten, csak ha wifin vagyok. Az előző telefonom is így működött, szóval ez talán normális. Amikor elmegy a hang, a térerőd nem esik le? Esetleg próbáld ki messengeren vagy whatsappal, viberrel a hívást. Ha kártyafüggetlen vagy, esetleg másik szolgáltató sim-jéval telefonálni, netezni. Esetleg a szolgáltató rá tud nézni a sim beállításokra . Ha ezek nem hoznak eredményt, én a szervizbe mennék vele. Ha garis, tipródjanak vele ők...
-
Mika1227
őstag
válasz
Gyugyu1987 #4148 üzenetére
Pfhúú jól felhúzott a teló, akárhányszor kikapcsolom ezt a váltakozó hátteret és szeretnék beállítani egyénit újra bekapcsol magától. Pontosan ahogy írod! Találtál már megoldást?
-
RECE
csendes tag
válasz
Gyugyu1987 #4049 üzenetére
Névjegy egyedi csengőhang:
"Ezután a névjegynél a 3 pötty után csengőhang beállítása, ahol ne a hangfájlok lehetőséget válasszátok, hanem a hangok lehetőséget (barna kockás alapon fehér robot fej)."Nálam a 13T PRO-n nem adja be a választási lehetőséget, hogy melyik forrásból szeretnék csengőhangot kiválasztani. Feleségem sima 13T-jén feldob egy ablakot alól, ahol ki lehet választani a kívánt forrást: Hangok, Hangrögzítő, Hangfájlok ... Itt bukik a dolog.
Ha alapértelmezés, akkor hol lehet törölni az alapértelmezést?
Vagy valami más megoldás, ötlet? -
ztoldy
senior tag
válasz
Gyugyu1987 #4148 üzenetére
Okosórán kezdeményezett hívásnál a bluetooth nem aktiválódik
Ez nekem a stabilon is ilyen, sőt random időközönként hívás közben is képes a bt átvitelről visszaváltani telefonra, de ez utóbbi probléma a kezdetektől fennálló hiba nálam.[ Szerkesztve ]
-
cneref69
tag
válasz
Gyugyu1987 #3952 üzenetére
Én most cseréltem 10T Pro-ról, szerintem megéri.
A éjszakai, kevés fényben készült fényképek sokkal jobbak.
Gyors teszi a dolgát.[ Szerkesztve ]
-
M0RGI
őstag
válasz
Gyugyu1987 #3957 üzenetére
Feleségem akar magának egy új (jó kamerás) telefont. Körül néztem, de nem találtam ilyen áron jobbat, mint a 13T.
-
akibor000
aktív tag
válasz
én 10t prorol valtottam 13t prora. nem bántam meg... bár egy alma 13 pro max a fő telóm!!
-
sniper112
aktív tag
válasz
ha esetleg érdekel a 14t is jó vagy pro most tvt adnak hozzá ha esetleg ez vonzhat
de ár értékben a xiaomi 13t a legjobb választás ehhez még van töltő. -
válasz
Szerintem megérheti, igen.
De látom, már megtaláltad a milyen okostelefont vegyek topikot.
Ott jobb helyen van a kérdés.
A közelségérzékelő ebben a szériában jól működik.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Talán most először nem a kamerán spórol a Xiaomi T-sorozata, ráadásul a hazai árakat is jól lőtték be.