Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Na kipróbáltam. Beírtam a keresőbe a telefon típusát és hogy gcam. Ki is adott egy oldalt, ahol linkelve volt 4 gcam verzió. 2-re kattintva rögtön az apk-t le is szedte, a másik kettő gyűjtőoldalra dobott, ahol ki kellett keresni. Az egyikhez volt egy ajánlott xml is. Az apk telepítés engedélyezése után fel ismentek, miután egy ismeretlen oldalról letöltött apk-nak megadtam mindenféle engedélyt. Ezt már szerintem eleve vonakodva teszi meg a legtöbb "átlag hülye". Majd elindítva látom, hogy nem lehet használni minden kamerát. Kutakodva megtaláltam, hogy van erre beállítás, de nem minden verzióban találtam meg. A legtöbb átlaghülyénél itt kuka lenne az egész Mindegy mondom akkor kipróbálom az xml-t is ha már itt vagyok. Bemásoltam leírás alapján de cseszik betölteni. Utána mondom nekem ennyi elég volt, de azért kíváncsiságból feltettem különböző verziókat. Ahány verzió annyi féle kezelőfelület, annyi féle hiba, nem működő dolog. Olvasgattam kicsit xda-n is, ott is ment a törpölés, ajánlgatás, kinek melyik verzió megy, melyik xml, melyiknél elérhető minden kamera, stb. Biztos oda is az átlaghülye ír. Fogtam, letöröltem az egészet, ez nekem nem kell. A véleményemet módosítom: ha a nehézségi szint egyik végén van az anyám is fel tudja pakolni, a másik végén pedig az űrtudomány, akkor eddig kb 2 lépcsőre tettem anyától, mostanra inkább 5-re tenném. Szóval várom mit tudnak a kamerából kihozni a xiaomi saját emberei, majd követem a frissítéseket.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
Amúgy ha már gcam, mert én okos vagyok és számomra nem űrtudomány ( ), valamint mert agyalok hogy cserélem a mi 10 prot, olyan kérdésem lenne, hogy pár topikban ahol felmerült már az app, olvastam olyanokat, hogy teszem azt az uw kamera nem működik, vagy egy idő után crashel a kamera, vagy egyéb funkciók nem mennek a kamerával. Ezek mennyire jellemzőek? Valamint azon pl segít, hogy számomra a xiaomi 13 (pro) szimpatikusabb mint a honor magic 5 pro, de utóbbi sokkal jobb képeket csinál a köztes zoomtartományban. Ezen például javít valamit a gcam?
-
joey04
titán
válasz Atomgeszi #192 üzenetére
Ennyi szerencsét egy napon! Jó neked!
Örülök neki, hogy egy kockafórumon visszajeleztek, hogy mi egyszerű egy átlagos usernek (aki a közelébe sem szagol egy ilyen fórumnak) és mi nem. Annyit azért hozzátennék, hogy te magad linkeltél készülékspecifikus apk-t, szóval eleve már nem szimpla apk telepítés, mellesleg az átlag józsi nem is tud apk-t telepíteni, mert azt engedélyezni kell. Háttérképet meg nem...
szeretnélek megkérni, hogy ne nézd hülyéknek 2023-ban a tisztelt tagokat
Eddig sem tettem, ezután sem fogom.
Itt szerintem zömmel az átlagnál okosabb emberek vannak. Mellesleg itt maximum te nézel hülyének másokat, mert az írásod azt sugallja, hogy aki erre nem képes, az hülye. Nos, szerintem meg nem.Hogyha szerinted ez hákolás, azzal még mindig te nézel mindenkit hülyének és életképtelennek.
lásd fenti mondatom.ne hozz nyilvános fórumra ilyen megállapításokat:
" ez az átlagnak már hákolás. "
de, mert szerintem az. én így gondolom. te meg nem. ezzel nincs semmi baj. a többin ment a vita.De igazad van, engedjük el. Nem tudsz elszakadni a fórumtól, az itteni tagokkal példálózol, ebből látszik, hogy totálisan elbeszélünk egymás mellett amikor átlagról beszélünk.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
válasz Atomgeszi #164 üzenetére
Az, hogy te az android userek 99.9999%-át totálisan hülyének nézed,
Nem, nem nézem. Az átlag embert ez nem érdekli, nem ismeri, nem használja és így nem ért hozzá. Nekem is van millió dolog amihez nem értek, és a legalapabb dolgokat sem tudom a témában. Mert nem érdekel, és nem is akarok vele foglalkozni. Így értettem, nem tartom hülyének sem az android sem más usereket. Megint olyan kijelentés ellen harcolsz, amit nem mondtam, ezt viszont fejezd be kérlek nagyon gyorsan, ne rágalmazz. És nem is szeretném elvenni a lehetőséget senkitől, egyszerű ténymegállapítás volt, hogy ez az átlagnak már hákolás. Azt elfogadom, hogy ezzel a kijelentéssel nem értesz egyet, és akkor zárhatjuk is, de a többi hozzá költött/képzelt dolgot cáfolom, és kérlek ha reagálsz arra reagálj amit mondtam/ami a véleményem és ne arra, amit te kitalációként a számba/billzetembe adsz. btw akkor az iOS usereket is hülyének tartom, mert az átlag iOS user még kevesebb dologgal akar törődni, mint az átlag droidos. szóval a te nyakatekert érvelésed szerint "hülyébbek" mint a droidosok. Amit persze szintén nem gondolok, csak a te logikádat alkalmazva lenne helytálló ez a megállapítás.
-
joey04
titán
válasz novinyul #162 üzenetére
Na, akkor valóban nem fogunk megegyezni, mert én PONT azt érzem veled kapcsolatban, amit rólam írtál.
Ja és a Gcam nem űrtechnika.
na látod akkor van amiben egyetértünk.
mondjuk ennél egyértelműbben nem tudtam volna leírni a korábbi kommentemben sem, de úgy látom már tudat alatt olyan véleményt tulajdonítasz nekem, ami nem is az enyém.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
válasz Atomgeszi #153 üzenetére
itt az a baj, hogy te azt bizonygatod, hogy nem űrtudomány, holott senki nem mondta, hogy az. Olyan kijelentést cáfolsz folyamatosan, ami nem hangzott el. Az átlagnak viszont ez bizony hákolás és macerás kategória. Továbbra is ideges vagy, és kezdődik a sárdobálás, már picit érződött ez az apple fióknál is, most meg már színtiszta flame-be megy át, amit csak a személyem miatt hozol elő, mert nekem Apple termékem is van. De kutya nem hasonlította hozzá. Itt is szellemekkel harcolsz. Egy átlagos droidos usernek macera és hákolás. Tehát nem egy olyannak, aki egy kocka fórumon irogat meg olvasgat. Gondold át, ha szeretnéd add ki a dühödet és válaszolj, én viszont elengedem veled, mert ilyen dühödt vagdalkozásokra hiába reagál az ember.
-
joey04
titán
-
joey04
titán
válasz Atomgeszi #125 üzenetére
tapasztalt fórumozó szerint: Nyugodj meg attól megnyugszol
btw itt az átlagról beszélünk. az átlag nem tudja, hogy mi az hogy launcher, android verzió, stb. pláne nem gcam. Pláne nem fogja tudni megoldani, ha valami gubanc van, ahogy az néha előfordul ha van gcam. valóban, kocka fórumon, kocka szemmel nem űrtudomány. de még itt is vannak páran, akik nem akarnak módosítani a gyári dolgokon, legyen jó úgy, ahogy kiveszed a dobozból, minden hákolás nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
ha jól rémik a gsmarena is azt írta, hogy melegszik.
-
joey04
titán
mivel a pro-ban egyelőre nem valami fényes a köztes zoom minősége, így egész jó vétel lehet ez is egy áresés után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 230 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest