Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
30z.Samu
félisten
válasz Gabor777 #61395 üzenetére
Igen, az adminok is óvaintenek ettől, de Nekem eddig nem volt problémám ebből se eladó, se vevő szemszögből. Most sem állt szándékomban átverni a srácot, egy Gigabyte Radeon RX 480 G1 volt a kártya utángyártott hűtővel, a táp amivel használná, az pedig egy Seasonic Focus+ 550wattos Platina. Eddig nem ismertem, de elméleti síkon nem gagyi kategória.
(#61396) Czimby: Bele szoktam írni a hirdetésbe, hogy előreutalás esetén adom fel a csomagot. Én is törekszem arra, hogy ne legyen baja a terméknek, próbálom úgy csomagolni hogy ne essen baja. Eddig minden rendben megérkezett és működött.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
pzstm
titán
válasz Gabor777 #7233 üzenetére
ne csak a teraflopos számokban, világban élj.
Digitalfoundry anno ezt elmagyarázta. Új architektúra, új proci, SSD
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest