Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
válasz
hm_guesswho #40118 üzenetére
Én új fiú vagyok itt, de december óta ezeket toltam ki, mindet GPU-ból:
- Forza Horizon 4 - folyamatosan ;)
- Observation
- Call of the Sea
- Haven
- Jedi Fallen Order
- Medium
- Nier: Automata
- OxenfreeKözben belenéztem a Skyrimbe újra, kipróbáltam az Outer Wilds-t, most meg a Pillars of Eternity pörög
És mennyi minden vár még a sorára! Szóval megérte a GPU...
-
consono
nagyúr
válasz
Bad Pritt #39771 üzenetére
OK, de ott van két választható szereplőd is, más játékstílussal... Nekem egyik nagy kedvenc játékom ever a Witcher 3, még sem tudom újra végigjátszani, hiába lenne még tennivaló, mert nem toltam ki 100%-ra. Vagy a másik, a TLoU mindkét része, ami a top 2 játékom. Ott sem megy, pedig próbálkoztam
Rosszul vagyok drótozva... A könyvekkel is hasonlóan vagyok, meg a filmekkel/sorozatokkal is. Másodjára már nem szórakoztat.
-
consono
nagyúr
válasz
l.skywalker #39109 üzenetére
Szép, meg jónak is tűnik... És még a Teamshoz is jó lenne
-
consono
nagyúr
válasz
ggbuffon1897 #38398 üzenetére
Unravel 2-t próbáltátok? Azt hiszem az is együtt játszós...
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
válasz
DonDennis #38065 üzenetére
A diszk méret erősen szubjektív dolog, én PS4-en meg Series S-en elvagyok 500 gigán, simán. Jellemzően egyszerre egy játékkal játszom (mondjuk most is van fent 20+), meg mellé a FH4 és kész.
A vidkariknak meg eszement árra van, a gyerek kapott egy RX570-et tavaly karácsony előtt, 40 körül volt, most annyiért használtan sem tudnám megvenni. Szerintem ezzel a hardverrel reális a Series S ára, ne az 5700xt-hez hasonlítsuk, mert kb. a fele nyers teljesítményt hozza, még a 1660 super is erősebb nála... -
consono
nagyúr
válasz
MrPeekaboo #37130 üzenetére
Tegnap este nálam is lepörgött a Medium vége, de valahol elmaradt pár echo, nem lett 1000... Nagyon tetszett a megvalósítás, nyomasztani is nyomasztott a játék rendesen. Egyedül az elején az irányítással volt gondom (meg a közepén, meg a végén is
), folyamatosan akartam a kamerát fordítani
Két bugba futottam bele: egyszer kidobott a desktopra egy animáció előtt, vagy lehet, hogy után, illetve
. Tisztes iparos munka volt, külön díjazom, hogy lekerekítették a történetet, nem lóg a levegőben a vége sem.az összetört tükörbe bele tudtam lépni, de ki már nem, meg nem is látszottam -
consono
nagyúr
válasz
soundsonic #36494 üzenetére
Windowsom nincs, de megnezem majd a másikat!
captainjack9 köszi, ezt is meglesem!
-
-
consono
nagyúr
Hölgyek, Urak! Az mitől lehet, hogy a Fallen Orderben a Quick Resume után mindig szól, hogy profilváltás volt és kidob a menübe? Emlékszem, hogy valamit kellett a kontroller beállításokban matatni, hogy ne csinálja... Sajnos aksi csere után újra kellett párosítanom a kontrollert, azóta mindig ez van. Nem merek már lassan kilépni...
-
consono
nagyúr
válasz
hombre[EU] #34722 üzenetére
Sajnos az még odébb van, pedig én is nagyon várom...
-
consono
nagyúr
válasz
l.skywalker #34569 üzenetére
Én két feltöltöttet mindig bevágok a hűtő felső polcára, van biztosan tartalék
-
consono
nagyúr
válasz
30z.Samu #34547 üzenetére
Nálam a NAS-ban a winyók hangja bőven elnyomja az SS-t, pedig a NAS szekrényben van
Előjött ez a play and charge kit, én is akartam venni, de végül az univerzális felhasználhatóság miatt az itt is belinkelt GP ReCyko kitet vettem meg. Tökéletes. Nagyon jól bírják az akksik és ugye 4 volt a készletben, kettő mindig harcra készen állÉrzésre ugyan annyit játszottam már az akksikkal egy töltéssel, mint előtte a duracellekkel és még nem merültek le.
-
consono
nagyúr
válasz
MrPeekaboo #34526 üzenetére
Én a Series S-ért karácsony előtt csak kp-vel tudtam fizetni a futárnak, kártyával nem...
-
consono
nagyúr
válasz
hombre[EU] #34278 üzenetére
Dettó
Sőt, 1000-ezni sem 1000-eztem egy játékot sem, már 360-on sem. Nincs annyi időm játszani, hogy ezek bele férjének....
-
consono
nagyúr
válasz
parandroid #33879 üzenetére
Szerintem is a Porsche Unleashed volt a legjobb NFS
Mennyit játszottam vele annó... Az új konzolos verziók már nem jöttek be. Mobilon többet játszottam velük.
-
consono
nagyúr
válasz
hombre[EU] #33585 üzenetére
Igen, jó lenne, bírom a hangját. De ez a "Discuss" még csak annyi, hogy beszéljünk róla, nem?
-
consono
nagyúr
Én fordítva látom: egy Tomb Raider sem volt annyira jó, mint bármelyik Uncharted. De ezen nem veszük össze
Tegnap este elkezdtem a Fallen Ordert, szerintem Series S-en jól néz ki, nem látom homályosnak sem (1080p-s TV-n játszom), és tök jól fut. Ja, kikapcsoltam a kromatikus aberrációt meg a film graint, lehet, hogy az is segít. Az előző témához kapcsolódva jót nevetgéltem a vonatos jeleneten a játék elején, pár Uncartedben elsütötték már ezt, nagyon hasonlóan -
consono
nagyúr
válasz
l.skywalker #33423 üzenetére
Hát igen, valahogy így, az élmény számít. Én teljesen átfordultam konzolosba 7-8 éve, van itthon 360, PS5, Series S, meg a kölöknek Switch, mindegyiken lehet jókat játszani
Persze a kölöknek építettem PC-t, mert csak a Minecraft megy, legalább is 80-90%-ban nála, modokkal, online. Mondjuk érdekes módon a GamePass őt is felvillanyozta, játszott is párszor onnan játékokkal , de továbbra is a Minecraft meg a Geometry Dash ami az idejét elviszi
-
consono
nagyúr
válasz
hombre[EU] #33074 üzenetére
Én is beleraktam kb. annyit, megöltem az első sárkányt, de utána már nem éreztem, hogy tényleg akarnék játszani vele :) Ha valami RPG-nek majd nekiugrok, az a DA Inquisition lesz, azt még nem játszottam ki, elengedtem nagyon az elején...
-
consono
nagyúr
válasz
Csigavair #33065 üzenetére
Én is PS5-re gyúrtam, de mindent kitoltam már játékot, ami érdekelt... Szerintem majd csak 2-3 év múlva váltok vissza, addigra lesz egy halom játék, amiért érdemes lesz, remélem. Meg azt is remélem, hogy a HZD folytatása majd PS4-es elfut rendesen, az az utolsó, amit még szeretnék végigjátszani...
-
consono
nagyúr
No, egy kis összefoglaló a Series S-ről, így bő két hét után: tl;dr nagyon bejött
Kicsit bővebben: az elmúlt bő két hétben végigtoltam három játékot, meg kipróbáltam még ezt azt, eddig abszolút felülmúlja a gép azt, amit vártam. Kicsi, csendben van terhelés alatt is (ezt a Fat PS4-emről nem lehet elmondani...), gyors az SSD. Instant On-ban előbb elindul a gép, minthogy a TV képet adna, mindig már csak a profil választó képernyőt látom (ez PS4 után nagy meglepetés volt, mert ott is mindig rest módban volt a gép, de ennyire nem volt gyors). A Series sorozatra készült játékok meg nagyon jól is néznek ki ( a Haven-t és a Call of the Sea-t már végigjátszottam, nyilván egyik sem fotorealisztikus, de mindegyik rengeteg objektummal dolgozik és szép az art style. A Forza Horizon 4 meg abszolút értelemben is szép). Az meg, hogy minden játékot ott folytathatok, ahol abbahagytam töltőképernyők meg minden nélkül marha jó dolog! Mindig vissza tudok ugrani a Forzába egy gyors versenyre, bármivel is játszom mellette.
Hozzá tartozik a dologhoz, hogy 1080p-ben játszom, ezt tudja a TV és mostanában nem is lesz lecserélve, lehet, hogy 4K-ban előjönnek a grafikai különbségek, de én most nagyon elégedett vagyok. Mondjuk ehhez a Game Pass is hozzátesz: olyan vagyok mint a kisgyerek az édességboltban, mindent ki tudok próbálni, ami kimaradt eddig (Ori, Gears sorozat, egy halom Indie játék, amiket PS4-re nem vettem meg, Forza (ilyen játék pl. nagyon hiányzott a kék oldalon),stb.). Szóval nagyon elégedett vagyok. Persze jöhetne egy csomó játékhoz Series S patch (Fallen Order pl., vagy a Hellblade), de majd érkezek, addig is van mivel ellenni. Volt persze csalódás is: Skyrim. 360-on játszottam vele utoljára, kipróbáltam mindenféle modokkal, uncap fps, stb, de hiába szebb, megöregedett a játék. Ez persze nem a Series S hibája, csak az élményhez hozzátartozik ez is -
consono
nagyúr
Hülye kérdés lehet: nem lehet valahogy testreszabni a Series S dashboardját, hogy nem látszódjon minden szirszar? Csak a telepített játékok mondjuk, anélkül, hogy be kelljen lépnem az alkalmazásokba? Vagy legalább az utolsó 5-6 játék... Kikapcsoltam amit lehet, de ha kitűzök egy játékot, azt "csíkként" teszi ki, nem négyzetként, pedig az is bőven elég lenne
Tudom, first worls problem, de szerettem PS-en, hogy a játékok voltak az arcomba tolva... Mondjuk már 360-on is zavart, hogy nem így van...
Illetve még egy kérdés: félben vagyok 360-on a Fable 2-vel, az eddig kimaradt. Tudom folytatni az új gépen? Alapból a mentésem lokálisan van a 360-on, fel tudom azt varázsolni a felhőbe, hogy a Series S lássa?
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
válasz
HarryPotter #31669 üzenetére
Szerintem 120 fps-re ne Series S-t vegyél...
-
consono
nagyúr
válasz
FollowTheORI #30999 üzenetére
Ebben mondjuk van igazságod... Hát, meglátjuk mi lesz jövőre, én nem hiszem, hogy a hossabb kötelező garanciát is csak úgy lenyelnék a cégek (ez itt most pont nem játszik), félek, hogy januárban lesz egy 10-15%-os általános áremelés a drágább elektronikai cuccokra...
-
consono
nagyúr
válasz
FollowTheORI #30993 üzenetére
Meg hogy a forint árfolyam milyen lesz januárban...
Ja, megjött a XSS, most melegszik -
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
válasz
Silεncε #30813 üzenetére
Már most sokba került. Most magam, magunk ellen beszélek, de szerintem hülyék voltak, hogy ebbe belekezdtek. Nincs még rutinjuk... Pl. az Ubisoft mit csinált az AC: Valhalla-val? Semmit. Adott ki patcheket, javítja a teljesítményt, de ennyi. Az is most jött ki, az is bugos, mint az állat... Persze ez csak az én véleményem, nem kell egyetérteni
-
consono
nagyúr
Eh, csak nem bírtam ki januárig, megrendeltem ma a Series S-t...
Mire megjön befejezem a Yakuza Kiwamit PS4-en, a Kiwami 2-t már itt kezdem!
-
consono
nagyúr
válasz
laerdridam #30037 üzenetére
Nem fogja észrevenni, meg én sem, ha meglesz egyszer, mert nem lesz ott mellette a Series X
Mint ahogy most sem látom a PS4 FAT vs. Pro különbséget.
A lemezmeghajtós témához kapcsolódva és az elmúlt 4-5 évben összesen 4-5 alkalommal használtam a drive-ot, ebből kétszer DVD lejátszásra, kétszer meg a 360-on a ME2-3-hoz. Az 5. a GoW volt PS4-en. Szóval nem fog hiányozni -
consono
nagyúr
válasz
Xanax88 #29863 üzenetére
Engem a "kell" érzés egy hete kapott el, mikor a kölöknek aktiváltam a game pass ultimate-et
Van egy csomó olyan játék a GPU-ban, amit mindig halasztgattam, hogy megvegyem, vagy nekem, vagy a kölöknek. Olyan egyszerűen lehetne most mindennel is játszani havi fél-egy játék áráért az akció után is, ami kimaradt ... Nagyon jól elvoltam az elmúlt 4-5 évben a PS4-el, előtte meg a 360-al, játszom is mindegyiken még ma is. De PS-en amit akartam más mindent kijátszottam, vagy multiplatform cím, a kedvenc kiadóimtól meg nem jön semmi most még pár évig... Ráadásul lesz váratlanul év végi bónusz, amiből kijönne a Series S (ebben gondolkodom, mert csak FullHD kijelzők vannak itthon, nem is nagyon tervezünk váltani a következő 2-3 évben) és akkor nem a PS5-re félretett pénzből kellene vennem
Már csak az asszonyt kell meggyőznöm, de mivel úgy sem terveztem a vásárlást január előtt, van még egy kis időm...
-
consono
nagyúr
Sziasztok! Series S-en tolja valaki a CP 2077-et? Videókat láttam már, azokon vállalható volt. Élőben milyen? Vagy inkább a CP topicb menjek ezzel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- DUALSHOCK 4 WIRELESS Controller PS4 / használt állapotban / 3 hónap jótállással
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest