Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moby
addikt
válasz hombre[EU] #57690 üzenetére
+2
-
-
válasz mettek #57583 üzenetére
Töröltem a játék profil mentését és miután újra indítottam jó lett végre úgy működik ahogyan az ki lett találva.
Amúgy a játék iszonyat szép főleg egy 65 colon QLED-en.
Mondjuk PC-n már toltam előtte ugyan ezen a megjelenítőn kicsit több FPS-el nagyobb felbontással, de ez is teljesen jó így hisz csak egy 180k-s konzolról beszélünk.
Egyelőre Game Pass-ban ingyen tolom ha esetleg kiveszik belőle tuti vétel lesz a game.
Ilyenkor tom sajnáni a PS tulajokat viszont nekünk meg Racset és Klank-unk nincs.
Nekünk miket beszélek, hisz nekem mind2 konzol van.S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
consono
nagyúr
válasz AssAssynn #57683 üzenetére
Jaja, kimondottan jó kis játék volt. Egyedi a vizuális stílusa is, meg szórakoztatott is rendesen. Pont annyira volt nehéz, hogy még legyen kihívás, de ne akarja otthagyni az ember.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
consono
nagyúr
válasz AssAssynn #57677 üzenetére
Így van, nem hagyja hogy
ha nem csinálod meg a taskok nagy részét. Nekem nagyon bejött a játék, remélem tényleg lesz folytatása. Mondjuk szerintem ezt jobb lehet Switchen játszani, ahol digitális a két ravasz, nekem pl. a dobolás nagyon nem ment, mert hosszú az analóg ravaszok útja...felszállj Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Bad Pritt
félisten
válasz consono #57674 üzenetére
Az íj nekem is fura, a végére szoktam meg. Láttam amúgy videókat, ahol egy fehér célzóka mutatja, merre is néz pontosan, ez valamiért a konzolos változatban nincs... vagy csak én nem találtam meg, hogy kéne bekapcsolni.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
AssAssynn
őstag
válasz lastmohican2 #57676 üzenetére
Végignyomtam én is, nekem nagyon tetszett. Szerintem 2 óra alatt nem lehet végigvinni, mert valószínűleg nem engedi befejezni amíg nem csináltál meg egy bizonyos számú feladatot.
A zenei hasonlóság szerintem a te fejedben él, nekem sem akkor, sem most nem jut eszembe róla az a szám."Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
lastmohican2
tag
A kilépő játékok közül végignyomtam a The Touryst-ot. A játék nem túl bonyolult, s nem is hosszú, csak az ügyességi részeknél jópárszor felhúzott. Ettől függetlenül kellemes a környezet ahol játszódik, a grafikai megvalósítása sem rossz, s a háttérzene szintén elmegy. Mivel ezreztem, így azért belemement 7 és fél óra, enélkül meg gyorsan lemegy ~2 óra.
+ érdekesség a Leisure sziget zenéje Majka Belehalok számára hajaz. Mindig az ugrott be amikor ara jártam....
-
consono
nagyúr
válasz Bad Pritt #57664 üzenetére
Én még amúgy is haszontalannak érzem magam, de csak egy bő órát tudtam játszani vele pár napja Nem áll kézre az irányítás, nagyon, főleg az íj, de majd szokom. A "gond" inkább az, hogy most egy bő hétig nem lesz játék, mert meló van nagyon , utána meg nyaralás.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Wesder
félisten
Hàt ez a Judgment nem semmi.
Még csak az első chapter van meg, de màr vàrom hogy este folytathassam.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Oistrakh1
tag
Elég igazságtalan ez a infinite beta így... Legeleje óta insider vagyok és nem kaptam e-mailt...
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ugyanazon a gépen szerintem igen, bár a mail végén ott van, hogy infókat meg telemetry adatokat gyűjtenek majd a gameplay-ekből. Nem tudom, hogy ez mennyire problémás nekik, ha más gamertaggel tolod. (bár ez most szerintem tök mindegy amúgy is, hogy milyen néven toljuk, hiszen csak egy teszt, elért eredmények biztosan nem maradnak meg)
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Bad Pritt
félisten
válasz 30z.Samu #57660 üzenetére
Én is csak nézek, hogy mekkora izgalmat generált.
Amúgy a Death's Door umbrella only végigjátszásért nem véletlen jár 100G acsi, ez valami embertelen durva. Mondjuk mit vár az ember egy út szélére hajított esernyőtől, de na, mellbevágóan haszontalan a varjam így.
-
mcwolf79
veterán
válasz Elderath #57659 üzenetére
Én is majdnem előtte ragadtam , csak az tartott vissza , hogy reggel 4:45-kor csörög a vekker. Ezért 22:30 után kiszálltam a játékból .
Először nekivágtam egy Budapest-Innsbruck menetnek egy 747-essel , de leszállásnál crash-eltem. Csak nem hagyott nyugodni, és utána nekiálltam egy “gyorsabb” Budapest - Bécs etapnak az A320-szal. Az már kisebb döccenőkkel ment .
Érdekes látni a többi pilótát a légtérben (érdekes módon ez alapból ki van kapcsolva ) , valamint a real time időjárást és napszakot (ez is ki van kapcsolva default).
Érdekes lehet a pilóták élete . Tulképp autopilóta bekapcs, és utána elbámészkodik az ember a pilóta fülkében , és gyönyörködik a tájban .
Nem tudom másnál mi volt tegnap , de nekem semmi gondom nem volt vele . Egyszer panaszkodott , hogy nem jó a hálózat , de ettől függetlenül működött minden . Nagyon szép a játék , és szerintem amit ki lehet hozni a kontrollerből egy ilyen stílusú játéknál , azt kihozták. Aki pró szinten akarja tolni úgyis PC-n teszi ezt , kazuel repkedőknek pedig ez sztem tökéletesen megfelel.
Nem az a fajta játék , amibe beleölök többszáz órát , de néha lazulni és repkedni tökéletesen megfelel.Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz hitvanyalak #57657 üzenetére
Teljesen jó játék és nem azért, mert benne van a GPUban.
Ha nem tartalmazná a GPU, akkor kb 10K körül behúznám. -
30z.Samu
félisten
Úgy látom, hogy azért többeteknek bejött a repülős téma. Én majd csak holnap tudom kipróbálni.
Sic Parvis Magna
-
Elderath
őstag
Tegnap éjfélkor nekiálltam mondom letolok 1-2 tutorialt flight simbe. Hajnali 4kor feküdtem le
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
hitvanyalak
senior tag
Tegnap harmadjára is nekifutottam az Outriders-nek és azt kell mondjam megbántam volna, ha nem kap még egy esélyt. Kicsit hamarabb be kellene vezetni dolgokat, mert konkrétan unalmas volt az első pár óra, de tegnap már úgy voltam, hogy ezt a mellékküldit lenyomom, azt modot még kipróbálom a fegyverben. Utoljára a Shadow Warrior 2-ben élveztem ennyire a darát. A craft rendszere pedig kifejezetten korrektnek érződik számomra. Viszont nem tudom mi az ami hiányzik, de engem a grafika nem hatott meg. Ezzel meg az Ascenttel simán elleszek megint. Kezdem tényleg nagyon bírni a gamepasst.
A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz hombre[EU] #57652 üzenetére
A semminél több nem? Örülj neki, valaki még meghívást sem kapott.
Nyilván viccelek csak, de túl sok mindenre amúgy sem szabad ezen a hétvégén számítani. Arra viszont jó lesz, hogy a klienst a következő tesztre már nem kell letölteni újra.
Live-Die-Respawn
-
Wesder
félisten
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Bad Pritt
félisten
válasz hombre[EU] #57640 üzenetére
El kell olvasni, nem csak printscreeneket gyártani róla.
This email is to confirm your selection and inform you that you will receive all the details for this flight, including instructions on how to download your pre-release build, in the next few days via email and Waypoint message.
-
Bad Pritt
félisten
Ráadásul a kis kérdőíven jól lehúztam a Halo 5-öt, azt hittem, törölni fognak emiatt.
Mondjuk mák, mert pont ezen a hétvégén többet leszek itthon, be kéne még fejezni a Death's Doort meg Ascentezni akartam, de majd időt szorítunk mindennek is.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
-
prokxy
veterán
SX-hez vennék egeret + billt. Van olyan, amire figyelnem kell vagy kb tökmind1, az SX kezelni fogja?
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
Repcsisből dettó. Megnéztem hol lakunk, milyen így felülről, leszálltam vmi mezőre addig 2x majdnem kiesett a kezemből a kontroller, mert elbóbiskoltam. Hogy ebben a játékban mi a jó, el nem tudom képzelni. Pilótacsemetéknek tuti nagy móka, de egyébként dögunalom.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
-
pzstm
titán
Az Ascent rajt is fix időhöz kötött vagy Ausztrália hamarabb játszhat vele?
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
senior tag
-
.LnB
titán
Ha könnyűre állítottad a játékot, akkor szerintem nem is fogy az üzemanyag. Én úgy vettem észre.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
addikt
válasz Tuomas #57617 üzenetére
5 után tökéletesen futott. Meg utána is. Gondolom volt egy kisebb idősáv, amikor haldoklott picit a szerver.
Szerk.:
Tankolásra még én sem jöttem rá, de a játékidő 99 százalékát a levegőben töltöttem. Még nem néztem körül. Csak a tréning és fel-/leszállás miatt voltam földön.Az biztos, hogy lehet. Mert van ilyen achi is.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Tuomas
addikt
Azokat én az elején észre se vettem.
Itt lenne az ideje egy világkörüli útnak, minden állam fővárosának repülőterén leszállva. Csak azt nem tudom még, hogy vajon tankolni lehet-e a reptéren, vagy egy játékmenetben (persze többször mentve és kilépve) ezt nem lehet megcsinálni?We were here
-
AMD Power
titán
Most reggel megnéztem ezt a Flight Simulatort. Repültem vele kb 30 percet. Rendben , aránylag gyorsan elindult, nem volt vele semmi probléma. Tök szép meg minden, de nekem ez a repkedés..... háát nem az én világom. Kedvenc helyszínemmel kezdtem Bora Bora. De kb 2 percig élveztem a dolgot. Most itt azon kívül ,hogy repkedsz mint egy madár, maga a játék lényeg mi? Egyik repülőtérről a másikra elmész?
-
.LnB
titán
Indokolatlanul nagy az egész. Egy sima TESCO-s szatyorba elférne az a szett, és az menőbb is!
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
hadam98
senior tag
Fun Fact: A játék ugye ehhez a komoly modellezéshez, tartalomhoz, grafikához a Microsoft Cloud technológiát használja, ezt akarták a Crackdown-ba is, hogy Online részén a játéknak minden rombolható legyen. Sajnos nem valósult meg pedig nagyon durva volt és az akkori konzolokkal ez a része megvalósíthatatlan volt Cloud nélkül. Sok lehetőség áll mögötte és ki is kellene használni
-
addikt
válasz Tuomas #57605 üzenetére
Fél 8 és 8 között volt szerver/net probléma hiba. Amit más is írt...de simán tovább tudtam lépni. Gondolom kicsit le volt terhelve.
Akkor játszottam vele másodszor. Később már csak a belső ingyenes tartalmakat töltöttem le, ami az elején szintén be volt lassulva, aztán egyszer csak szárnyra kelt.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
addikt
-
.LnB
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Wireless Controller Forza Horizon 5 Limited Edition
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- Eladó: Steam Deck Limited Edition - 1TB OLED
- Nintendo Switch OLED garanciális
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest