Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
RudY
addikt
válasz Nikaré #181931 üzenetére
Érdemes itt körbejárni a témát: Ismerje meg az Xbox Live szolgáltatást!, majd szép sorban a többi ismertetőt. Különösen akkor, ha ugye eleve gyerek fiókja lesz, jobb megelőzni a tömeges vásárlást.
-
Chaser
legenda
válasz Nikaré #181931 üzenetére
csinál egy ms fiókot, lehet gmailes cím is, nem gond, nekem is az van
aztán valszeg azzal már tudsz xbox profilt csinálni, és onnantól tudsz kódot beváltani, én is lámaként kezdtem nemrég, de azért megoldottam ,menni fog
gépet tudod regisztrálni az ms-nél, de ahhoz kell a fiók, itt le is írja mi kell a fiókhoz
app is van boxhoz, később majd ott is tudsz játékletöltést beállítani a konzolra, ha olyan állapotban van kikapcsolva a gép, akkor is telepíti, bekapcsolod a gépet majd látod beállításoknál, de úgy rémlik kérdezni is fogja milyen kikapcsolt állapotot akarsz a boxnál_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Milyen videókártyát?
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Háztartási gépek
- Overwatch 2
- Milyen monitort vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)