Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArsenalF
aktív tag
válasz Sidorovich #217795 üzenetére
Primera azért könnyen telepíthető apk-ból.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Sidorovich #217795 üzenetére
Az európai HBO az oka. Az US HBO ügyfélszolgálat hozzájuk irányít.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Sidorovich #217785 üzenetére
Egész Európában nincs HBO Go Xbox-ra. Ez az MS és az HBO döntése.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Madoc
veterán
válasz Sidorovich #152748 üzenetére
Téves..
[ Szerkesztve ]
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Sidorovich
senior tag
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz Sidorovich #142735 üzenetére
Keress rá aztán csak ottlesz, hogy install. Máshol mindig ezt ajánlják.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Bep
őstag
válasz Sidorovich #142733 üzenetére
Szia!
Tedd a boxot offline modba. Régi hiba, a Microsoft is ezt ajánlja a support oldalán.
Azért van ez az elején kifagy a telepítés, mert összeakad a netes updatettal.De a pontos lépéseket a support oldalán megtalálod.
[ Szerkesztve ]
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz Sidorovich #142733 üzenetére
Nekem is ezt csinálta, meg elég sok más embernek is a GTA V. kezd el letölteni storeból.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Hunt3r22
őstag
válasz Sidorovich #82494 üzenetére
Bal oldalt alul tudod változtatni a régiót. Sg-be, Usa-ba etc, paypallal tudsz fizetni.
Xr
-
addikt
válasz Sidorovich #82491 üzenetére
Mondjuk abban nem vagyok biztos hogy ha sg store on veszed meg pl akkor pc n is magyar területi beállításokkal látni fogod e?
Ezt valaki próbálta mar?[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Sidorovich #82491 üzenetére
Pontosan úgy működik ahogy leírtad. Ha egyszer megveszed, accountra kapod a játékot, amelyet PC-n és Xbox One-on is használhatsz. A lényeg, hogy PC-n is ezzel az accounttal kell belépve lenned.
Live-Die-Respawn
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz Sidorovich #80550 üzenetére
Mi szinte napi rendszerességgel toljuk a BF4-et squadban, nekünk nincs ilyen jellegű problémánk és még a menü sem zavar senkit. : )
A squad létrehozás is zökkenőmentes.
Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
-
Rage47
veterán
válasz Sidorovich #80550 üzenetére
Azért vehetsz, vannak tök jó játékaik. Csak fenntartással kell őket mindig kezelni, jól megnézni, kell-e neked. Titanfall is szuper lett.
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Sidorovich #64457 üzenetére
Értelemszerűen mivel Ő más IP-t kap a router-től, ahhoz is ki kell nyitni a portokat.
Véleményem szubjektív...
-
Sidorovich
senior tag
válasz Sidorovich #64453 üzenetére
A portok megnyitásánál meg kell adni az Xbox mostani IP címét. Ha haver átjön az ő gépével is, hogy közösen játszunk, akkor ugyanezeket a port nyitó ugyanúgy újra fel kell venni pluszban, csak azzal az IP-vel, amit az ő gépének oszt ki a router?
-
nagyúr
válasz Sidorovich #64453 üzenetére
A boxon (beállításokon belül) mért ping szerintem hatalmas nagy kamu. Nekem is mindig ilyen értékeket ír ki, de ennek nem sok köze lehet a valósághoz. Játékon belül (TF-ban például) ugyanúgy 20 körül van, mint a PC-men.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Sidorovich #64448 üzenetére
Összefoglalóban ott a két sor ami érdekelhet:
"NAT beállítások"
"Az Xbox One által használt portok"
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Sidorovich #64440 üzenetére
Nekem szintén UPC van szintén egyben modem/router kombóval, de nálam nincs gond.
Portforward be van lőve?
szerk:
Na ez egy érdekes screenshot lett. Mindegy, a lényeg kivehető szerintem.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Sidorovich #64440 üzenetére
UPNP, vagy port forward van? Ha forward van, akkor mikor csináltad a forward-ot? Amikor wifi-n volt a gép (a leírás szerint szerintem igen..).
Mivel más a wifi és a lan port mac address-e, így más a lan kártyáé, így más IP-t kap a gép.
De, ha upnp van, akkor passz.
Véleményem szubjektív...
-
JamesHun
addikt
-
Dinasti
senior tag
válasz Sidorovich #63040 üzenetére
A homolás tuti nem kavar be. Amugy a home társadnak nem küldték el? Nem akarok hulyeséget irni de nekem ugy rémlik hogy nálunk még a home társam is megkapta a kódokat.
-
Mukih
tag
válasz Sidorovich #63040 üzenetére
Fórumon azt írták, hogy Január elején fogják kiküldeni a kódokat (gondolom akkor jövőhéten vagy legkésőbb utána való héten meg kéne kapnunk).
Xbox One Gamertag: Daltos96 , PSN: Daltos_96, Battletag: Daltos#2323
-
nagyúr
válasz Sidorovich #62369 üzenetére
23 órát játszottam vele, de egyszer sem tapasztaltam az általad említett hibát. Vagy a neteddel, vagy a Live-al van vmi gond szerintem.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
StLui
veterán
válasz Sidorovich #61350 üzenetére
Szerintem nem kell, mert amit én a gold tulajdonosa megvettem, azt letöltheti az is akinél home-ként van beállítva a profilom! Tehát nincs értelme neki is goldot venni
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
s7evcsenko
addikt
válasz Sidorovich #61353 üzenetére
G2A - Itt 10094,-ft
Bár ha rányomok, akkor felszámol még valamit...[ Szerkesztve ]
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
zkas90
senior tag
válasz Sidorovich #61353 üzenetére
Én a paypalt ajánlom. Annyira nem bízok meg a cdkeys-ben hogy kártya adatokat adjak meg nekik.
Sokan vásároltunk már tőlük és senkinél nem volt panasz.Egyébként kifizeted, tölt 1 kicsit az oldaluk. Lesz egy "get my code" vagy valami ilyesmi gomb. Arra ráböksz és megkapod. Kapni fogsz egy emailt is amiben van egy olyan rész ahonnan eléred a kódodat, tehát ha az oldal nem is adja ki rögtön, akkor majd emailen keresztül eléred.
Én szeptember végén 30 dodóért vettem innen 12 hónapos goldot. Sajnos azóta emelkedett globálisan a gold ára, így náluk is fentebb ment.
ui: Amennyiben magyar régión nem tudod aktiválni webes felületen, akkor válts át USA vagy Singapore régióra a bal alsó sarokban és menni fog.
[ Szerkesztve ]
-
zkas90
senior tag
válasz Sidorovich #61351 üzenetére
-
pelenka35
őstag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
parandroid
félisten
válasz Sidorovich #60678 üzenetére
A Fallout 4 bundle is csak úgy volt bundle, hogy ráhúztak kívülről egy új kartont, és beledugtak a dobozba egy lemezes Fallout 4-et, illetve egy kartonlapot, aminek az egyik oídala a Fallout 3 borítója, a másikon meg ott a letöltőkód. Kár, hogy épp előtte vettem meg a F3 GotY-t, pont kipróbálni, hogy érdemes-e a F4-es bundlen gondolkodni. De legalább olcsó volt (talán 10, vagy 12 Eurt csengettem ki érte).
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
zkas90
senior tag
válasz Sidorovich #60669 üzenetére
Egyébként ezek a kezdeményezések nagyon tetszenek nekem. Az ilyen folytatásjátékok esetében ingyen odaadni az x360-as előzményeket.
Remélem tényleg megcsinálják a Witcher 2-t BC-be és ajiba megkapják a Witcher3 tulajok. (PC-re is megvan, de inkább boxon vinném végig).
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Sidorovich #60669 üzenetére
December 31-ig küldik ki majd. Xbox Live üzenetben kapod meg őket.
Live-Die-Respawn
-
Def26
félisten
válasz Sidorovich #60633 üzenetére
Igen az marad.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Def26
félisten
válasz Sidorovich #60625 üzenetére
Bejelentkezel a profilodba és itt migrálod a megfelelő országba. Ez után, már nem lesz baj.
xbox 360 -as játékokra az eredeti régiót figyeli a rendszer, ezért nem tudták sokan megvenni az ingyenes xbox 360 játékokat. Xbox one -on nincs gond, mert ott a gépen beállított régiót veszi alapul.
Én amióta "hazajöttem" nincs semmi gondom a vásárlással, de vigyázz, mert itt csak 3 havonta tudsz régiót választani.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Sidorovich #60625 üzenetére
MInden játék működik minden régión nem kell félni. Számlázásnál nálam pl 4 sor van, mert négy régióból vettem játékot. Nem kell sehova migrálnod sehova, nincs olyan hogy X360-as régió meg Xone-os régió. Korábban voltak régió lockos X360-as játékok, de jelenleg azok nincsenek benne a visszafele kompatibilitásban.
szerk:
Én US-ben vagyok perpill de simán megy az az Xbox 360-as játék is BC-ben, amit anno magyar accounttal vettem.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
zsolti72837
addikt
válasz Sidorovich #56549 üzenetére
Muszáj volt megadj valami címet a Magyarhoz?
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
zkas90
senior tag
válasz Sidorovich #56460 üzenetére
Igen csak a tiédet. Viszont elvileg amik telepítve vannak a gépre, azokat is el tudja indítani. Ő telepíteni nem tudja őket, de elindítani igen. (Többen írták már ezt, én még nem tudtam kipróbálni.)
-
Dinasti
senior tag
válasz Sidorovich #56422 üzenetére
Ez azt jelenti hogy amit te vásárolsz meg a profilodra játékot és belövöd a home dolgot akkor csak online tudsz velük játszani. Tehát mindig aktív net kapcsolatnak kell lenni. Viszont amit a home társad vesz meg azok mennek offline is, és fordítva.
-
Dreimus
senior tag
válasz Sidorovich #56430 üzenetére
De a böngészős kép amit ide beraktál az angol volt, tehát vagy a profil angol vagy a böngészőben egy angol régióra váltottál, bal alul a dirt 3 store oldalán mit ír országnak? Ha nem magyarországot akkor kattints rá és váltsd át.
-
negyven2
veterán
válasz Sidorovich #56430 üzenetére
ONE-on a gép régióját nézi 360-on a profilnak. Ha gondolod átrakhatod angolról magyarra.
zsolti72837: Érvényes bankkártya van hozzákötve?
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
negyven2
veterán
válasz Sidorovich #56409 üzenetére
Ha ide bejelentkezel, akkor milyen nyelvű az oldal? Nem kell semmit csinálni csak bejelentkezni. Ha magyar akkor hívd a supportot.
Illetve volt olyan gond is, hogy ha nem volt sohase Xbox360-on bejelentkezve a profilod akkor se engedte megvenni.
-
negyven2
veterán
válasz Sidorovich #56407 üzenetére
Magyarországról csak magyar profillal tudsz letölteni, venni játékot. És itt a account a régiója számít. Sajnos 360-ál tavaly augusztus óta elég durva régiókorlat van.
-
Sicilian
addikt
válasz Sidorovich #56400 üzenetére
Nem vagy egyedül nekem is ez a gondom ! Csak Én kártyát se akarok hozzárendelni, erre nem kötelezhetnek !
Asszem most már fel kéne őket hívnom és informálódni, mert ez így nagyon nem jó..[ Szerkesztve ]
nothing is true everything is permitted..
-
tDr1v3r
veterán
válasz Sidorovich #56400 üzenetére
Nekem a deaktivált Visa-m mellett is engedte megvenni...
Amúgy mi az új dash buildszáma? Nekem nem talál frissítést, de Preview-es vagyok.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz Sidorovich #55527 üzenetére
Nálam ugyanez a helyzet, és még én sem jöttem rá a megoldásra.
-
gduck
addikt
válasz Sidorovich #48128 üzenetére
Szia!
A storeban egyértelmű a kiírás, csütörtök 15:00-tól játszhatód! Régiónként meg órában van csak eltérés
-
a_dog
csendes tag
válasz Sidorovich #48175 üzenetére
-
a_dog
csendes tag
válasz Sidorovich #48170 üzenetére
Ezt a 10.i startot te honnan veszed? Mindenhol azt írja h 15.e a start,most néztem meg.
-
nagyúr
válasz Sidorovich #48135 üzenetére
Mint ahogy az előbb Munez is írta, ha rajta lesz a gépeden, jelezni fogja, h mikortól tudod elindítani! Legyél már olyan jó fej, és írd már be ide pls, mert nagyon kíváncsi vagyok rá! Ha 13-át ír, akkor marad a szingapúri vásárlás..
Én az extrákra nem vagyok annyira ráizgulva, az FM5-ből is a fullos verzió van a gépemen, de a VIP semmit sem ér, a plusz autókat meg meg tudnám venni később is -már amelyik érdekel. Mind1, így már később nem kell majd költenem, csak a Porsche pakkra.
tunkiih: Nekem megvolt a Crew, egy órát sem tudtam vele játszani. Kormánnyal próbáltam, és siralmas a kormánykezelése. A grafikája miatt is felejtős számomra.[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
nagyúr
válasz Sidorovich #48128 üzenetére
Nem amatőr kérdés, ez nekem sem egyértelmű. Hétfőn felhívom az ügyfélszolgálatot, mert biztos, h nem fogok rá várni plusz három napot.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
gabesz839
senior tag
válasz Sidorovich #47408 üzenetére
Ezt már én is kerestem. De attól tartok hogy ha külön veszed meg őket akkor az sokkal többe fog kerülni. Először én is lemezesben gondolkodtam de valószínűleg letöltös lesz. Mindenesetre a demót ki kell előtte próbálni. Én majd akkor döntök.
Egy dolog biztos, mégpedig az, hogy semmi sem biztos. Vagyis nem biztos, hogy semmi se biztos.
-
TheLastShip
csendes tag
válasz Sidorovich #47421 üzenetére
11k az ultimate boltban.annyit megér én is azt veszem hétfőn.
-
TheLastShip
csendes tag
válasz Sidorovich #47408 üzenetére
Nem
-
PodMAN
senior tag
válasz Sidorovich #46207 üzenetére
Úgy tudom én is, ahogy mondod. Dobozos változat csak az alap Forzából lesz. Már a Horizon 2-nél is így volt.
Szerk.: Én kimondottan a digitálist szeretem, mert nem feltünő itthon hogy megint kidobtam ennyi lét játékra
Szerk2: Legolcsóbban úgy járhatsz, ha hardveraprón veszel majd gamecard-ot és azt upgradeled.
[ Szerkesztve ]
-
steeel35
tag
válasz Sidorovich #30549 üzenetére
Mivel én monitorral használom egyelőre a boxot, így mikor lemerül az elem a kontrollerben, akkor előveszem a telefontöltőt, be a monitorba, vagy a pc usb csatijába aztán úgy játszok míg nem töltődik fel az elem. Bár a hét elején vettem play & charge kites kontrollert (tunkiih: sajnos nem titanfallos ).
-
Because
őstag
írták páran, hogy a PS4 gamepadje elég hamar lemerül így nem irigykedek... amióta megtudtam, hogy madzagról is működik az Xbox én nem vacakolok elemmel, nem zavar hogy kilóg belőle a kábel
-
zzola
titán
Én nem bánom, hogy nem beépített az akkumulátor! Ha lemerül, gyorsan cserélem őket és mehet tovább a játék! Nincs kábel stb...
-
tunkiih
őstag
Ezis nézőpont kérdése.. ha neked gyenge az akkumlátor nem vagy előrébb vele.. vagy épp ha b*szarik értéktelen a kontroller is... nem a pár ezres + tételen fog mulni bármi is itt..
-
steeel35
tag
válasz Sidorovich #30541 üzenetére
Elemeket elemtöltővel tudsz tölteni. A kontroller csak akkor töltődik, ha veszel hozzá play & charge kitet.
Lassú voltam....
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
ebben aksi van (play and charge kit.. az aksit rakod a kontrollerbe az elemek helyére).. amit az usb ről 4 óra feltölt és kb 14-16 órát tudsz vele játszani ha jól tudom.. és menet közben is tölti ha rá van csatlakoztatva ! de majd az okosok megmondják ! én nekem amúgy Forza Horizon 2 kell ha valakinek van megunt eladó !
[ Szerkesztve ]
-
wannnabeees
aktív tag
Ha elem van a kontrollerben, akkor hiába kötöd usb-vel a géphez, az ELEMET SZÍVJA LE.
Nem értem a logikát, de a hivatalos oldalon írták ezt.Azt nem tudom, hogy tölteni tudja e, de nem hiszem.
-
törölt tag
válasz Sidorovich #30533 üzenetére
miért nem veszel ezt ? akciós és ingyenes szállítás
-
wannnabeees
aktív tag
Nem tölthető sajna.
----------------------------
Köszönöm a jelentkezéseket a CoD Ghostsra. Az a 3500 ft-os ár megtette a hatását.
Ídőrendben válaszoltam mind a 4 emberkének. Gondolom így már tutira elkelt a dolog, ezért ha valaki itt olvassa a jókedves akciómat, akkor már ne írjon vele kapcsolatban. Köszönöm -
oriic
HÁZIGAZDA
Nem azok nem tölthetőek. Viszont sima usb kábellel is használhatod a joyt, ha épp nincs felesleges elem a közelben.
Live-Die-Respawn
-
Def26
félisten
válasz Sidorovich #30236 üzenetére
jössz egy sörrel.
amúgy ha ilyenkpr acsit szerzel vagy mentst csinálsz akkor ha majd elérhető a live feltölti automatikusan.
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
válasz Sidorovich #30230 üzenetére
settings/network/offline
gondoljatok bele mi lett volna, ha marad a MS hülyesége és a 24h csekkolás.
[ Szerkesztve ]
-
wannnabeees
aktív tag
válasz Sidorovich #29526 üzenetére
Szia
Lehet törölni seria számot, így a haverod is be tudja majd regisztrálni, miután az előző tulajdonos kitörölte.A ~2 év pedig úgy kalkulálódik ki, hogy alapból az MS többet ad rá. 2 év 3-4 hónap. Tehát beleszámolják, hogy a gyártástól kezdve (vagyis attól kezdve, hogy kiküldték a boltoknak) kell még idő arra, hogy elkeljenek a gépek.
Ha mondjuk te úgy veszed meg, hogy már 1 éve a boltban van az a gép, akkor van egy ilyen lehetőség:
Úgy vélem, hogy a webhelyen helytelen a jótállás lejárati dátuma. Mit tegyek?
Lépjen kapcsolatba az Xbox támogatási csoportjával. A termék vásárlási dátumának igazolásához e-mailben el kell küldenie az eredeti vásárlási bizonylatot.A "számla már nincs meg". Van egy olyan érzésem, hogy soha nem is volt. Elvileg ez nem okoz majd problémát.
-
Jovanny2
őstag
válasz Sidorovich #28438 üzenetére
Rendes microUSB, nem kell hozza semmi specko kabel (ha azon jatszanal, vegyel egy jo hosszu es konnyu kabelt). En biztos a magyart hasznalnam, ha mar van. Megmarad minden adatod, 360-on a sale jatekok mindig sokkal olcsobbak voltak magyar accounttal, volt, hogy fele, mint pl. a nemet, vagy az USA. Nem tudom Onenal mi lesz a helyzet, de en abszolut gond nelkul hasznalom a magyart, foleg, hogy mar hivatalosan van magyar ONE live.
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
wannnabeees
aktív tag
válasz Sidorovich #28415 üzenetére
Szia!
A Forza 5 istenkirály. dzsatubén kismillió teszt és gameplay igazolja eme állításomat.
A gari intézéséből csillagos ötösre vizsgázott az MS. Bőven megadják az ígért 2 éves garit (2 év 3 hónap szokott lenni). Viszik és hozzák háztól házig a cuccokat.Nem puffognak ha valami hibás, hanem javítják - cserélik (már amire tényleg jár a gari).
Biztos van aki megbánta. Viszont olyan is van aki megbánta hogy PS4-et vett elsőre.MS-nél az a jó, hogy kb bárhol megveheted a gépet. Ha bontatlan, akkor nem lesz gáz, hisz a garanciát 100%ban az MS intézi. Nem is kell a bolttal konzultálnod. Beregisztrálod a gépet az ms oldalán és ennyi.
A konzolvilág teljesen megbízható bolt.Ezekben a webshopokban nézz még azért körül.
Nem rossz ajánlat amit kinéztél. Viszont ha rám hallgatsz (nem muszáj, csak ötlet ), akkor nem Fifa 15 és Forza 5 bundlet veszel.
6 illetve 5 ezer ft-ért tudsz hozzájuk venni letöltőkódokat.
A 12 hónapos live boltból 11 ezer ft, netről 10ért is vehető.105 ezer ft-ért lehet venni már alapgépet minden nélkül. Ha utólag veszed meg ezeket a cuccokat, akkor ~127 ezerből kijössz és ugyanott vagy (illetve marad még 11 ezer ft-od, amiből tudsz venni 1-2 játékot még (vagy play and charge kitet)).
Persze utóbbi megoldással nyűgösebb. Neked kell tudnod, hogy megér e neked ennyit ez.Viszont itt 1 sokkal jobb vétel: 139 ezer ft. Ugyan az mint a konzolvilágos, csak kapsz még mellé egy destinyt is 1 ezer ft-ért.
tunkiih - akkor még én is odaülnék játszani, hiába van itthon is.
orichalcos - én sem vitázni szándékoztam, csak azért ajánlottam neki hogy nézze meg, mert én is megtudtam nézni ott őket (bár semmiben nem befolyásolta a döntésemet )...hátha ő is a szerencsésebb típus[ Szerkesztve ]
-
Krisz0630
senior tag
válasz Sidorovich #28415 üzenetére
Szia!
Szerintem méltó utódja a Forza 4-nek. Lehet, hogy a 5-ben kevesebb a kocsi, viszont sokkal kidolgozottabb az egész játék. Tuning lehetőség megmaradt benne.
Ha beüt a baj (mint ahogy egyszer nálam is), akkor becsomagolod saját magad a gépet és a UPS futárszolgálat viszi-hozza a külföldi szervizbe. Nekem pl. egy teljesen új gépet adtak.
Én csak egy dolog miatt bántam meg a gépvásárlást, hogy a pénztárcám az utóbbi időben vékonyabb.
Szerintem teljesen mindegy hol veszed meg a gépet, szinte mindenhol Microsoft intézi a garanciát, nem a bolt.
Remélem tudtam érdemben válaszolni.
XBOX SERIES X ID:Bkrisz90 + iPhone 14 ProMax + iPad 10
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest