Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HagaNRG

    őstag

    válasz Bishi #90052 üzenetére

    "Sajnos azt kell mondanom, hogy ez a COD IW nem ért ennyi vesződést"

    Hát nem, sajnos én is hasonlóan érzek. Mindjárt le is telik a várt (várt?:)) Trial, ehhez képest péntek este játszottam vele picit, azóta ott áll a gépen. Még a trial sem lesz kijátszva, már látom.

    Én valahogy még a grafikába sem látok bele semmi vonzót. Sőt, őszintén megvallva, mikor az első képsorokat megláttam, rá is csodálkoztam, hogy ez a híres COD legújabb része? (tudom, soha nem volt a világ legszebb játékcíme, de akkor is).
    Így, hogy ott a gépen frissen az Assassin's Unity, a 600 Ft-os csomagból:), ahol nem győzök csodálkozni, hogy ez tényleg szép...

    De a szépséget félretéve valahogy az egész Infinity Warfare-n ott volt már a kezdő képsoroktól kezdve a globális érdektelenség nálam. Sajnálom és picit rosszul is érzem magam emmiatt, mert én a Modern Warfare megjelenésének napja óta óriási COD rajongó vagyok és imádtam az eszetlen csőjáték lövöldözéseket, hogy gondolkodás nélkül lehet végigvinni az egész játékot pár óra alatt, de ez most így... nem érdekel.

    Láttam Titanfall2-ket több boltban már 9-10 ezer körül, akkor lehet, hogy karácsonyig még inkább veszek egy olyat. (a szépség relatív, de remélem, a Titan2 sokkal szebb a COD-nál), cserébe felkészülök, hogy egyáltalán nem csőjáték lesz, de talán nem is lesz gond magamfajta kocajátékosoknak végigvinni...

Új hozzászólás Aktív témák