Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bishi
tag
válasz akooos #90010 üzenetére
El tudom képzelni, hogy valami más gubanc is van. Sajnos azt kell mondanom, hogy ez a COD IW nem ért ennyi vesződést. Kampányra kíváncsi voltam, jó pofa, vannak benne jó ötletek, de lényegében semmi extra. A multija meg... 1. játék után kikapcsoltam a boxot.:-) Ma még megnéutem, hátha. +3 meccs után is az a véleményem, hogy nem pazarlom az időm vele. Jó, hogy. Titanfall 2-t vettem inkább:-) Véleményem szerint a BF 1 is jobb volt. A 3 egyszerre megjelent játék közűl a Cod jött be legkevésbé, és a grafikája sem jött be.
-
StLui
veterán
Oriic is azt írta nem lehet mert:
az én profilomon van minden játék, és az home-olva van a barátom gépén, mert ketten vesszük a játékokat. Ott így nem szüntethetem meg a home-olást. Viszont az kiderült itthon a gyerek csak akkor tud játszani, ha az én profilom is be van jelentkezve. Ezért hiába telepítem a másik gépre a profilom, ha azon is bejelentkezem, kidobja a gyereket, mert azon a gépen kiléptet engem. Tehát meg kéne vennem másik profilra is a játékot, és goldot is kéne vennem a másik gépre. Valószínű erre is van igazából a home-olás kitalálva szerintem.Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
nkAAA
aktív tag
Xbox One S-hez hogyan tudok szerezni ingyen és bérmentve Kinect adaptert egy régebbi X1-tulaj közbenjárásával? A válaszokat előre is köszi
https://twitter.com/nkaaa
-
Mankó
veterán
Ha mással is homeolsz akkor persze, hogy nem, az csak akkor jó ha egymással is homeoltok.
Valami nem ok a boxommal. Töltöm a Halo5-öt, instant onban van a gép, kivettem a pipát, hogy ne kapcsolja le a hdd-t (különben érdekes mert eddig be volt pipálva és mégis le jött minden) és másfél óra alatt 0,1%-ot nem szedett le. Ugyanakkor Notificationnal írja, hogy ready to start, de semmi nem történik, ha a játékok között rányomok.
Ötlet? -
Mankó
veterán
-
Gombinyó
őstag
Volt már aki preowned játékot vett game.co.uk-tól és nem tudta feltelepíteni a lemez karcossága miatt?
Dűlőre lehet velük jutni anélkül, hogy vissza kelljen küldeni a játékot? -
Gaby
tag
Sziasztok!
Mikortol varhato az akcios karcsonyi jatekok listaja One-ra?
Semmi infot nem tallaok meg a neten...BF1 es Horizon 3 erdekel
[ Szerkesztve ]
XBOX One Gamertag: DEELG
-
pappy91
csendes tag
Sziasztok!
Már régóta terveztem, hogy lecserélem a régi 360-omat, de jóideje csak ott porosodott a polcon, így nem váltottam, viszont a Blackfriday-en megmozgatott a téma, és egy héttel később be is rendeltem egy 230£-os pakkot Gameről. Szerencsére feladták és úton van, tracking számot is kaptam : o. Remélem holnap, vagy legkésőbb a hét közepén kiszállításra kerül nem tudom mekkora a kavarodás most a posta/MPL rendszerében. Ha a várakozási időt nézzük lehet kicsit sok lesz végeredményben, de remélem megéri várni
Lesz egy pár kérdésem, be is kezdek eggyel:
GTA 5-öt fizikai vagy digitális formátumban éri meg jobban venni? Digitálisban sem találtam nagyon olcsót.
A legtöbb helyen használtan 13-14-ért látom, de most két helyen is le van akciózva 13-ra. Ez reális ár érte? Egyébként tényleg 18 körül mozog? ( nem követem és már nem hiszek az akcióknak)
Az említett két bolt a konzolvilág és a konzolokszervíze, melyik a megbízhatóbb?
Úgy rémlik, hogy valamelyikről(talán, de lehet hogy egy harmadik üzlet volt) azt olvastam itt, hogy újracsomagolt játékot adtak el újként, ezt szeretném elkerülni.Érdemes várni vele a karácsonyi akciókig, vagy ez már az és úgy sem lesz olcsóbb?
Előre is köszönöm a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
-
gyuromoj
veterán
Hali!
Ismerősöm fia vett egy One S konzolt, plusz joy-al FIFA17-el.
Tegnap beregeltem nekik a gépet. Mikor a plusz kontrollert akartam akkor arra hibát dobott.
A kontrollert nem lehet regisztrálni vagy csak én szurtam el valamit?PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
HagaNRG
őstag
Mi történt, tegnap sokáig bulizott az 576-os adventi illetékes kolléga? Úgy látom, nem bír felébredni, inkább alszik délig, mert vasárnap van, a Mikulás csizma meg nincs kirakva még most sem... (bár nem, mintha bárhol máshol adventi akció nélkül is nem jobb árakon lehetne megvenni, amit akar az ember)
-
HagaNRG
őstag
"Sajnos azt kell mondanom, hogy ez a COD IW nem ért ennyi vesződést"
Hát nem, sajnos én is hasonlóan érzek. Mindjárt le is telik a várt (várt? Trial, ehhez képest péntek este játszottam vele picit, azóta ott áll a gépen. Még a trial sem lesz kijátszva, már látom.
Én valahogy még a grafikába sem látok bele semmi vonzót. Sőt, őszintén megvallva, mikor az első képsorokat megláttam, rá is csodálkoztam, hogy ez a híres COD legújabb része? (tudom, soha nem volt a világ legszebb játékcíme, de akkor is).
Így, hogy ott a gépen frissen az Assassin's Unity, a 600 Ft-os csomagból, ahol nem győzök csodálkozni, hogy ez tényleg szép...De a szépséget félretéve valahogy az egész Infinity Warfare-n ott volt már a kezdő képsoroktól kezdve a globális érdektelenség nálam. Sajnálom és picit rosszul is érzem magam emmiatt, mert én a Modern Warfare megjelenésének napja óta óriási COD rajongó vagyok és imádtam az eszetlen csőjáték lövöldözéseket, hogy gondolkodás nélkül lehet végigvinni az egész játékot pár óra alatt, de ez most így... nem érdekel.
Láttam Titanfall2-ket több boltban már 9-10 ezer körül, akkor lehet, hogy karácsonyig még inkább veszek egy olyat. (a szépség relatív, de remélem, a Titan2 sokkal szebb a COD-nál), cserébe felkészülök, hogy egyáltalán nem csőjáték lesz, de talán nem is lesz gond magamfajta kocajátékosoknak végigvinni...
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz pappy91 #90063 üzenetére
Múltkot black friday alatt 11-12k körül mozogtak a vadonatúj lemezes GTA 5-ök, ha résen vagy és figyelsz egy-két pörgős adok-veszek Xbox One Facebook csoportot 10 ezerért is megcsíphető, de tényleg jellemzőbb a 13k).
Digitálisan meg már néha 10 ezer alatt is. Várd meg a karácsonyi akciót.
-
pelenka35
őstag
Vinném a gépet cserére(576),de nem emlékszem milyen hdmi kábel való eredetileg hozzá (rá van irva,hogy xbox?) Vagy sima hdmi kábel való hozzá?usb kábelt is vinni kell?
[ Szerkesztve ]
Gamertag:Rob3rt75
-
zsolti72837
addikt
Sziasztok!
A NG6-00003 számú kontroller BT-s vagy ez még a sima régi?
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz zsolti72837 #90079 üzenetére
Szerintem ez még az előző generáció. Bár ez csak tipp. Alapvető különbség nem nagyon van. A homegomb kicsit más, plusz recés a markolat. Persze a gond az, hogy ehhez bontani kell, hogy kiderüljön.
Meg kell kérdezni a boltot, Ők valszeg tudják.
Megnéztem a boxhoz kapott controller-t, abban nincs is ilyen szám, csak egy modell szám, ami 4 számjegyű.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
zsolti72837
addikt
válasz hackeeeee #90080 üzenetére
AQUA-t hívtam, de nem tudják. Ezt néztem ki.
GoodSpeed ezt rendelte ami szerinte S, de sajnos nem tudta rendesen kipróbálni, hogy pl telóval működik-e.
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz zsolti72837 #90081 üzenetére
Ha S akkor működik. Most próbáltam ki a sajátom. S7 Edge-el működik.
Ha recés a markolat, akkor új, ha sima, akkor a "régebbi".
Véleményem szubjektív...
-
Száguldo
aktív tag
Nem BT.-s a ONE S az már igen jelölik is a dobozán.
[ Szerkesztve ]
-
dreizwanzig
tag
sziasztok!
tervezem one vasarlasat. erdeklodni szeretnek, hogy milyen regiot (aruhazat) erdemes valasztani a regeleskor?
-
pappy91
csendes tag
Lehet hülye kérdés, de miért adnak/adnának hozzá adaptert, ha már bluetoothos? Nem emiatt került bele (részben) a bluetooth, hogy ne legyen olyan körülményes a pc-vel való használat?
-
zsolti72837
addikt
válasz Száguldo #90084 üzenetére
Igen azt tudom. Csak kolléga, ha jól emlékszem azt mondta BT-s.
sugarforce:
[ Szerkesztve ]
-
MrPeekaboo
senior tag
Akinek digitálisan megvan a Bastion, az év végéig ingyenesen letöltheti a felújított One-os verziót.
-
pappy91
csendes tag
válasz bulikavagyok #90046 üzenetére
Egyébként van rá esély, hogy ezek az autók később elérhetőek lesznek mindenki számára? Valamilyen módon megszerezhetőek lesznek? Nem tudjátok ez hogy volt az FH2-nél? Sajnos azzal a résszel nem tudtam játszani.
Gondolkoztam az ultimate-en, de a rendelt xbox csomagban lesz FH3 alapjáték, így inkább nem variálnék.
-
pappy91
csendes tag
válasz Stauffenberg #90072 üzenetére
Stauffenberg és Sugarforce: köszi a válaszokat! Szerintem akkor megvárom a karácsonyi akciókat
-
X@b3e
addikt
A game.co.uk-ról kb mennyi a posta kishazánkba?
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz zsolti72837 #90083 üzenetére
A markolat, alul, mint az elitnél, csak nem gumis.
De, ahogy a f órumtársak is mondják, elvileg jelölve van a dobozon, akkor meg nincs miről beszélgetni.
Véleményem szubjektív...
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest