Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Rolika-
senior tag
Van ra esély, hogy valahol a One S-t is leakciózzák? Mert a múlt hétvégéből kiindulva elég esélytelennek látom.
https://www.youtube.com/@Rolika82
-
jamaica22
csendes tag
Sziasztok!
Valaki felvilágosítana hogy Xbox one -al milyen játékokkal lehet játszani? Úgy értem hogy csak eredeti játékokat viszi, vagy ezt is lehet flashelni? Valamint a hdd mire jó benne? Filmeket, zenéket lehet rá másolni? Vagy akár játékokat is?
-
Bogyi007
veterán
válasz jamaica22 #87205 üzenetére
Mindig online vagy a konzollal - ergo kizárt a dolog..
Másrészt a téma tiltott a topicban....
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
balazs025
senior tag
Sziasztok!
Tudom szubjektív, de az a AC Syndicate megér 4.500-t, vagy a Hitman 9.000-t? -
okibots
aktív tag
-
spae
aktív tag
válasz frankdelgado #87199 üzenetére
Én is ettől félek!
-
pzstm
titán
Hol is kell kérni Kinect adaptert? nem találom hirtelen linket. Ha valaki segítene egy fáradt embernek, hálás lennék érte.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
tomee007007
őstag
Sziasztok!
One-ra ha megveszem a Skyrim SE-t, akkor a 360-as verzió mentéseit át tudom emelni valahogy?
Köszönöm előre is!
-
Blaise
veterán
válasz tomee007007 #87212 üzenetére
Nem.
-
Game-over
aktív tag
GAME-en éves gold 9 k! [link]
Meg van 85 k-ért Xbox One S 3 játékkal két fajta verzióban.
Csak sajnos várni kell a fizetésre.....
[ Szerkesztve ]
-
zsolti72837
addikt
válasz Game-over #87214 üzenetére
Ha van 1 éves GOLD-om akkor hozzáadódik, és akkor két évig lesz GOLD-om?
[ Szerkesztve ]
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Game-over
aktív tag
-
okibots
aktív tag
-
-
MrPeekaboo
senior tag
válasz IntelKiller7 #87221 üzenetére
Nekem többszöri próbálkozás után engedett, csak most meg nem tudom a kosárba rakni a gold-ot...
-
lacy86
addikt
Gyanitom, hogy holnap kb. 10 percig fog tartani a 200db akcios Xbox One emagon 😂
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz MrPeekaboo #87227 üzenetére
Beléptem már én is. Csak amikor rámennék a kosárra. Error.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
-
kresz2
aktív tag
De jó lett volna egy ilyen kék battlefield bundle.Kár volt megnéznem.
Nem utaltam a paypal számlámra,meg sem tudnám venni. -
MrPeekaboo
senior tag
válasz IntelKiller7 #87230 üzenetére
Nálam már a kosárban van, nyomni kell a refresh-t mikor várakozik a berakással. Azonban a fizetésnél vigyázni kell, hogy ne legyen több pénz rajta, mint amennyibe kerül, mert többször levonhatja. Legalábbis fórumon ezt írják.
-
Game-over
aktív tag
válasz Medocsabi #87233 üzenetére
Olyan jó lenne ha olyanok beszélnének, akik vásároltak már Emagról BF-en, nem csak kárognának....
Az elmúlt két évben pöccre indult az oldal, semmi kiakadás vagy lefagyás, maximum annyi, hogy iszonyat gyorsan elfogytak a jó cuccok.
lacy86 Ha jól emlékszem 60 db volt tavaly és 15 másodpercig tartott, így most 200 db-nál akár egy egész percig lehet majd vásárolni
norbi2010 Konzolt sikerült vennem (feltéve ha kiszállítják), én a Golddal vagyok így
-
El Gringo
senior tag
válasz Game-over #87214 üzenetére
Miért érzem úgy, hogy ezt a NOW TV szutykot dobhatom is ki belőle
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz MrPeekaboo #87237 üzenetére
Hát az qrva jó, mert 5db-ot akarok venni, és kb 3x több pénz van rajta mint amennyibe az kerül. Ha otthagyom a kosárba, és holnap rendelem meg, megmarad ugye? Vagy kivehetik belőle, ha elfogy?
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Dinasti
senior tag
Amcsi store- os vásárlásban rutint szerzett ember rámírna priviben?
-
lacy86
addikt
Black ops3 Gold edition 8,5k most storeban
Ennyit meger? :/ -
MrPeekaboo
senior tag
válasz IntelKiller7 #87241 üzenetére
Azt nem tudom, mert még sosem vettem tőlük semmit sem. Nem tudom, hogy holnap cdkeys-en lesz-e olcsóbb. Gateway time out-okat dobál mostmár. Hát nem tudom, hogy így merjek-e fizetni.
-
ciceroo
tag
válasz IntelKiller7 #87241 üzenetére
azt mondjátok nem biztonságos, ha rendes bankkártyával vásárolok a game.uk-n? főleg, hogy azon azért több van, mint 9ezer ft.
-
kresz2
aktív tag
Ránézek most éjfélkor egy pár oldalra,de nem hiszem hogy nagy akciók lennének.
Csak félve kérdezem meg hogy nem-e tudna valaki segíteni beszerezni egy ilyen kék battlefield bundle +tomb raider-forza 3 csomagot? Ráfizetnék pluszba 5000 ft-ot.
Persze megértem ha nem,csak próbálkozok. -
MrPeekaboo
senior tag
-
KD6-3.7
őstag
Alap gep jatekok nelkul kene. Engem nem erdekelnek ezek a hozzavalok!
-
cyberkind
félisten
Ha már a GAME oldal, aki rendelt onnan annak mennyi idő alatt érkezett meg a csomag, illetve nem gond a magyar posta nagykaliberű postásainak a fordított név és az ékezetmentes címzés? Nekem mai nappal lezárult a 6 munkanapos küldés amit írnak az oldalon de semmit se kaptam, ezért kérdem, köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- További aktív témák...
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest