Hirdetés
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Call of Duty: Black Ops 6
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- GTA V
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kresz2
aktív tag
Sziasztok!
Azt hiszem elég szépen elcsesztem az első gameco. rendelésemet.
A helyes cím ez lett volna:Hungary,heves,Sirok,3332Próbáltam a csekély angol tudásommal változtatni rajta,de közben jött az e-mail hogy úton van a csomagom,
ezekkel az adatokkal:Hu,heves 3332,és a nevemben címemben kérdőjelek vannak az ékezetes betűk helyén.Van esélyem hogy így is megjön? Egyáltalán fel kell tüntetnem a megyét ha így megkavarja a címet?
És végül: A vezeték és kereszt nevemet meg kell/lehet cserélnem?
Legközelebb értékesebb dolgot rendelnék,nem akarom elrontani.
-
okibots
aktív tag
válasz cyberkind #86752 üzenetére
Acsik megléte semmilyen formában nem befolyásolja a kód aktiválást. Egyszerűen bug, járd végig az összes lehetőséget, ha nem megy akkor pihentesd. Ha egy két nap múlva is ez a probléma van akkor supportolj egyet
Gamertag/PSN ID: DarkNightMareII "Chelsea FC Pride of London"
-
kresz2
aktív tag
válasz IntelKiller7 #86756 üzenetére
Köszönöm!
-
stewe2
aktív tag
PC-hez vennék XONE kontrollert. Több típus (verzió) is létezik (nem a színre gondolok)? Hogyan csatlakoztatom a gépre a vezetékest? Azt már láttam, hogy a wireless adaptert külön meg kell venni. Ha wireless kontrollert veszek, azt is tudom ideiglenesen vezetékkel használni?
Thx a segítséget Sosem volt konzolom, nem ismerem őket, nem értek hozzájuk
Nincs igazság... Csak erőviszonyok... Lehet nicket kellene váltanom: stewe71...
-
Atomgeszi
veterán
Nem tudom mit állíthattam el, de tegnap este óta beszél hozzám az Xbox.. És nem tetszik.
Hol lehet visszaállítani, hogy csöndes társam legyen és ne mondjon fel mindent amit lát a képernyőn?Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Sify
senior tag
válasz stewe2 #86760 üzenetére
Ha uj iranyitott veszel (a slim boxokkal egyutt jelent meg) akkor az mar tud bluetooth kapcsolaton a PC-hez kapcsolodni minden extra kutyu nelkul. De peldaul az elit kontroller az nem tud ahhoz kell kulon adapter. Vezetekesen meg mindegyik tud. Persze win10 vagy win8 kell hozza!
Vagy van meg a regebbi x360 kontrollerek vagy vezetekes vagy vezetek nelkuli.
De szerintem az xb1 kontrollerek jobbak.Iphone 14 Pro, Apple TV4K, Ipad (2018), AirPods Pro, Apple Watch Series 3
-
IntelKiller7
Topikgazda
Elképzelhető, hogy holnap este DwG ajánlat cserénél fog a BF is cserélődni vagy kiegészülni? :/
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
plejik
addikt
Horizon 3 11700- pézé már elérhető, aki teheti vegye.
[ Szerkesztve ]
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Pro][LG CX3 OLED]
-
plejik
addikt
válasz IntelKiller7 #86769 üzenetére
A standard ennyiért nagyon jó vétel a héten be is húzom.
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Pro][LG CX3 OLED]
-
Atomgeszi
veterán
válasz frankdelgado #86764 üzenetére
Nekem a Titanfall 2 - höz kellenének gyógyszerek lassan..
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Atomgeszi
veterán
válasz MrPeekaboo #86765 üzenetére
Köszi! Nem is értem hogyan kapcsolódott be magától
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
plejik
addikt
válasz IntelKiller7 #86771 üzenetére
Ok. De most az átlagot nézzük már.
-
s7evcsenko
addikt
Mi kell ahhoz, hogy le tudd tölteni az FH3 demot?
Én nézegettem a store-ban, de nincs olyan opció, hogy "Try" vagy "Demo"
A BF1-et engedte leszedni, ki is próbáltam, de az FH3-at nem tudom...
Van valami feltétel szabva a demonak?"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
Mankó
veterán
Ha láttok "must have" akciókat ide is tegyétek be légyszi!
Ha más store-ban, akkor is, köszi! -
sch_a
addikt
válasz s7evcsenko #86775 üzenetére
Van hát. Pl. nem árt a demoknál keresni.
-
lsg
tag
Ezek alapján az újabb BF akciók péntektől lesznek csak?
-
Bogyi007
veterán
Ez eddig is így volt, engem az lep meg hogy ez a lista jött a héten is függetlenül a BF akcióktól...
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
pelenka35
őstag
Ingyen hétvége elder scrolls világában .
Nov 23-27-ig.
Gold kiadás most akciós (alapjáték+4 DLC)[ Szerkesztve ]
Gamertag:Rob3rt75
-
Dinasti
senior tag
Valakinek van kedve most jatszani Division, gow4, titanfall2? Kb 15óráig ráérek.
-
nagyúr
Nem arról volt szó..
November 18. -első kör csak Gold előfizetőknek, november 22. -mindenki hozzáférhet az akciókhoz, november 25. -a valódi „fekete péntek” hétvégéjén újabb akciók élesednek mindenki számára. Itt le van írva részletesen.s7evcsenko: Forza Horizon 3 Demo
[ Szerkesztve ]
-
s7evcsenko
addikt
válasz bulikavagyok #86787 üzenetére
Köszönöm.
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
őstag
FH3 és GOW4 is benn van már az akciókban. Legalábbis boxon látszik.
olyan 25% akció van rajtuk. -
Elamaas
tag
Sziasztok!
Tegnap lettem én XBOX One tulajdonos. (alap gép + kinect + Zoo Tycon + Sport Rivals).
Beszereztem egy plusz kontrollert is charge kittel stb. + 12 hónap Live Gold.Kérdéseim:
1) XBOX-nál, ha pl egy játékkal otthon egyszerre ketten is szeretnénk játszani akkor hogy működik a belépés a 2. kontrollel? (Gondolok itt arra, hogy pl ps4 nél mikor becsekkolok a kontrollerekkel pl diablo 3 akkor válogatni tudok a profilok között, hogy kiével lépjek be az adott kontrollert illetően. Xboxnál ez hogy van ?)
Olvastam valamit, hogy talán minden kontrollerhez kell egy microsoft fiókot rendelni?2) Amikor a a fiokom az egyik kontrollerhez hozzárendeltem, kaptam egy nevet meg egy idióta profilképet. Ezeket meg lehet változtatni pl saját képre meg saját névre ?
3) Ha az én ms fiokomon van beaktiválva a live gold és mondjuk más fiok is van hozzáadva, az első kérdésemből kiindulóan teszem azt a 2. kontrollerhez akkor ő is tudja használni az én live goldom?
4) Milyen játékokat ajánlanátok multira, mászkálós-kalandozós-fejlesztős-kraftolós, valamint verekedős kategóriákban? FPS játékok mennyire kezelhetők célzórendszer szempontjából?
Bocs, butákat kérdezek
Egy kicsit részletesebb felvilágosítást szeretnék a témában és úgy a multizásról egy azon gépen két emberrel.
Ezer köszönet!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest