Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
L_YKing
addikt
válasz bulikavagyok #65797 üzenetére
Te csak elajandekoztad, mi ebben a nagy problema.
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz bulikavagyok #65797 üzenetére
Az Xbox-os accountodal, vagy gamertageddel jelentkeztél a bétára? Mert ha igen akkor előfordulhat hogy másnál nem fog működni.
(#65799) SütiGTi
Azt már rég tudjuk, hogy jön a Titanfall 2.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
nagyúr
Nem jelentkeztem! Csak kaptam két emailt. és ezt a szöveget még nem nagyon láttam eddig béta teszteknél..
gianni85: A Spotify-nak örülnék azért, bár pont a héten kezdtem Tidal-ozni..
barca0519951: Nem megosztható -bár pontosan én sem értem, h mit jelent ez..
SütiGTi: Az egyik leginkább várt játék a TF2.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz bulikavagyok #65803 üzenetére
Akkor szerintem simán tovább adható a kulcs. (gamertag vagy email alapján szoktak white list-re tenni, a bannolás elkerülése miatt, de itt ugye akkor nincs ilyen)
Live-Die-Respawn
-
SütiGTi
senior tag
A star wars nagyobb frissítésében ezeket változtatták meg.
Azért 1-2 fegyvert nem kellett volna szerintem ennyire bántani, de hát ez van.
-
SütiGTi
senior tag
Sorry, nem láttam
Biztos nagyon jó lenne ha már ljönnének...eddig csak annyi, hogy márciusban jön az első ha jól emlékszem...
Hát ez a szám tényleg nem túl nagy...
Szerk.: az a ps4-es szám azért durva
(#65810) Quaresma: Én a homing shot-al és a falcon/slave1-al nem értek egyet..a többi talán tényleg észrevehetően zavaró volt...[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Steven
addikt
én pc-n tolom graf jó egyedül team death match jön be a többi unalmas...nekem!
kb havonta 2 szer leülök elé 2 órára
remélem az új republic comanndo jobb lesz
bulikavagyok: megcsináltam kíváncsi vagyok kifagy e...
más:
rossetta stone az ingyenes? csak kíváncsiság...
[ Szerkesztve ]
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
pzstm
titán
Urak!
13:00-tól valaki egy kis Division beta?
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Steven #65813 üzenetére
Rosetta Stone nem ingyenes. Van egyszeri díjas offline, és előfizetési díjas online változata.
(Csak én nem értem, hogy ezt miért nem tudod megnézni magadtól?)"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
nagyúr
-
Steven
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #65815 üzenetére
ne haragudj ha 10 sec míg ezt be pötyögted le terhelt... nem kötelező a kérdésre válaszolni... én meg így, hogy tudom a választ nem töltök le 1,5gb-t feleslegesen..
amúgy köszi!
[ Szerkesztve ]
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
StLui
veterán
válasz Steven #65794 üzenetére
Tudósok szerint a tévék beépítettje egy ruppót nem ér, ez az első amikor valakinek gondja van a lejástzásaal amit mondanak, hogy felejtsen el. Ez pedig szerintem továbbra is játékgép, én sem erőlködnék vel, soha nem is próbáltam semmi mást csinálni boxon mint játszani, vegyél egy dedikált lejátszót ha pc nincsen, én arról zenélek, filmezek
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
pzstm
titán
válasz bulikavagyok #65816 üzenetére
király, jó lesz akkor
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
nagyúr
-
StLui
veterán
válasz bulikavagyok #65824 üzenetére
Bakker, miért eddig más volt? (tényleg fogalmam sincs)
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
nagyúr
-
gianni85
veterán
válasz bulikavagyok #65826 üzenetére
nálam most még ugyanazt mutatja...
ööö CTRL+F5 megoldotta[ Szerkesztve ]
-
robyie
csendes tag
Sziasztok.
Az lenne a problémánk, hogy hó elején a gyerek aktiválta az ajándékba kapott éves goldot. tegnap én is regisztráltam a livomat. elvileg megosztható a gold. namost nem tudom hogy ilyenkor csak a gyerek nevében tudok játékot fizetni kártyáról, vagy megoldható hogy én csináljam ezt a sajátommal? mert most ugy néz ki mintha nekem nem lenne goldom. A válaszokat előre is köszönöm.
-
StLui
veterán
válasz bulikavagyok #65826 üzenetére
Ez ilyen "ki talál 3 db eltérést a két kép között" hardcore fokozat
-
oriic
HÁZIGAZDA
Még mindig Division:
Timelapse videó a bétában látható időjárás és napszakváltozásról
Live-Die-Respawn
-
ITjunior
tag
A Titanfall benne van EA vault-ban mindenhol? Csak mert a magyar oldalon nincs feltüntetve, de más oldalon viszont igen.
[ Szerkesztve ]
XBOX ONE 1TB ELADÓ ÚJSZERŰ ÁLLAPOTBAN
-
zsolti72837
addikt
A Homefront: The Revolution béta mikortól játszható?
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz zsolti72837 #65834 üzenetére
Február 11-14-ig. De lesz majd ma egy szerver stressz teszt, néhányan játszhatunk ma is egy kicsi.
Január 29: 8-11 PM CET
Január 30: 2-5 AM CETLive-Die-Respawn
-
Sh4rk
aktív tag
Valaki tudja, mi standard játékosok mikor kapjuk meg az új frissítést?
Arra gondolok, hogy végre elrejteném a béta, demo és preview játékokat, mivel vagy nem jött be, vagy megvettem már...[ Szerkesztve ]
-
zkas90
senior tag
-
nagyúr
-
L_YKing
addikt
válasz bulikavagyok #65841 üzenetére
Hat jovoltadbol sikerult kiprobalni a betar is.. Hat mit mondjak, nem lesz a kedvenc jatekom. Az hogy egy emberbe 4 loves kell FEJBE (!!) azert az nekem sok, persze lehet en rakom magasra a mercet rianbow utan. Mindenesetre nem fogom megvenni az tuti.
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
nagyúr
-
MrPeekaboo
senior tag
Mai Homefront info:
If you didn't get an email with a key yet, don't worry! We will send out more keys in another wave of invites next week, and we are planning another Stress Test with more people ahead of the Closed Beta.
There will also be more keys after that, and several promotions to get a key. We're only getting started.
The Homefront: The Revolution Closed Beta client is the same for Stress Tests and the Closed Beta. As long as you have it installed, you can play it whenever servers are live and until the Closed Beta ends on February 14.
[ Szerkesztve ]
-
L_YKing
addikt
Rpg igen de ha azt nezzuk, hogy emberek ellen harcolunk akkor azert kicsit fura, meg ha robotok lennenek megertem, ha esetleg kis misztikussag lenne benne, megertem. Most voltam egy fogonoszonal akinek irrealisan sok elete volt az is mi?
Na szo mi szo en nem veszem meg az tuti.Visca el Barça! Mes Que Un Club!
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest