Új hozzászólás Aktív témák

  • l.skywalker

    Topikgazda

    válasz sith7 #193621 üzenetére

    Nézd inkább majornelson oldalát, amit most linkeltem. Ő az Xbox programigazgatója, ő szokta "hivatalosan" kirakni az akciós listákat.

    Amúgy az Xbox One régiófüggetlen platform, minden tartalmat ami One-ra készült bármelyik régióban megveheted - feltéve, ha van hozzá érvényes fizetőeszközöd, mert a magyar kártyát nem fogadja el csak jellemzően a magyar store-ban. Pl. vannak rém olcsó régiós árak, de vagy nem tudjuk megvenni vagy lehet digitális feltöltőkártyát venni az adott ország pénznemében, de olyan drága felárral árulják különböző oldalak, hogy nem éri meg mert valójában a magyar árakhoz képest csak 1-2 ezret tudunk spórolni.

    Voltak olyan időszakok, az elmúlt 2-3 évben talán pár alkalommal, amikor valami hiba miatt lehetett magyar vagy Revolut kártyával vásárolni az Argentín store-ban (ami a legolcsóbb), sokan akkor ott bevásároltunk nagyon durva árakon, de már egy ideje nincs ilyen. Ha lesz, úgy is értesülsz róla :DDD

    Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

Új hozzászólás Aktív témák