Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
Topikgazda
Itt az újabb, a sorban már a hatodik ingyenes DLC a Ride 3-hoz, amiben exkluzív motorok és új event-ek vannak.
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
godzsy2
senior tag
válasz gorgocska #175466 üzenetére
Ha az argentin store-ból töltöd le nem valószínű hogy benne lesz a magyar nyelv. De úgy ki tudod játszani, hogy megveszed az argentin store-ba, leállítod az isntallálást, átváltod magyar store-ra, kikeresed ismét a játékot és mivel már megvetted nem az ára lesz feltüntetve, hanem az install gomb. Ha a magyarból töltöd le, akkor lesz magyar felirat.
Vagy másik opció, hogy a konzolod alapból magyar régióra legyen beállítva, hogy onnan töltse le a játékot, a vásárlást pedig elintézed böngészőből vagy az Xbox mobilalkalmazással régiót váltva.
Akkor szokott a játékokba benne lenni a magyar nyelv, ha a magyar store-ból töltöd le őket. Szerintem nincs ez másképp a Witcherrel sem.
-
AMD Power
titán
válasz szimszonos #175469 üzenetére
Én még mindig a BATMAN: Arkham City nyomom. Lassan vége. Nagyon élveztem. De elég volt már a Batmanből egy időre.
-
Siffredi
senior tag
válasz l.skywalker #175499 üzenetére
"Mindenkinek van mobilja", szóval biztos fog tudni játszani vele...
-
SybenX
őstag
Sziasztok!
One S-en játék közben 2 másodpercre elmegy teljesen a kép, majd visszatér. 1 éves a gép és 1 hónapja kezdte csinálni, teljesen random időközönként. Találkozott valaki ilyen hibával? -
SybenX
őstag
válasz r.levente75 #175508 üzenetére
Köszönöm a tanácsokat!
-
eL Geri
őstag
Sziasztok!
A BF5 Firestorm-os update vajon ma mikortól lesz elérhető, illetve mekkora méretű?
Nem vagyok otthon, így nem tudom sajnos még magam megnézni. Plusz lassú a netem, de jó lenne ma este még kipróbálni[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Maxxy10
addikt
válasz l.skywalker #175511 üzenetére
Ennyiért simán jó, főleg ha a Firestorm jól sikerült
Köszi, behúzva -
l.skywalker
Topikgazda
cdkeys, újabb napi ajánlat:
Shadow of the Tomb Raider ~6.700.- HUF
Figyelem, a játék benne van a GamePass-ban!
[ Szerkesztve ]
-
eL Geri
őstag
válasz l.skywalker #175513 üzenetére
Na ha nem lenne benne a GamePass-ban, akkor ezt a Tomb Raider-t most behúznám.
Kipróbáltam, nekem tetszik, de ha már bent van, akkor inkább onnan játszanám ki, bár én nem tudok vele végezni egy hónap alatt -
Beniii06
addikt
válasz l.skywalker #175513 üzenetére
Ez olyan napi akció, hogy már egy hete tart kb. [link]
[ Szerkesztve ]
"Got any other secret weapons?"
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz gorgocska #175466 üzenetére
Erre nem tudom a választ, de én a német lemezes verzióhoz simán le tudtam tölteni.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Beniii06 #175516 üzenetére
Én nem vágom, hogy mit akar a linked mutatni. Biztos te is, de én fel vagyok iratkozva a cdkeys értesítéseire és - habár rém naív ember vagyok, akit bárki bármikor kihasználhat - ha azzal szöveggel jön, hogy ez napi akció akkor én nem érzem magam elég képzettnek ahhoz, hogy ezt kétségbe vonjam. Nyilván részesedést kapok érte bitcoin-ban azért rakom be ide nektek, nem pedig azért mert építeni akarom a közösséget, mégpedig felfelé.
(#175521) NoOne1976: az VOLT, ez pedig VAN
-
l.skywalker
Topikgazda
Az Elder Scrolls széria 25. évfordulója alkalmából a játéksorozat Online verziója ingyenes játszható minden platformon március 28. és április 3. között. [link]
-
Beniii06
addikt
válasz l.skywalker #175522 üzenetére
Ja bocs, a link rossz és nem ellenőriztem le. [link] Nem vagyok feliratkozva semmilyen hírlevélre, ez olyan "volt már" akart lenni.
NoOne1976
Félrement a linkelés részemről, de már 21-én is 17 GBP volt az ára.
"Got any other secret weapons?"
-
gorgocska
tag
válasz bLaCkDoGoNe #175520 üzenetére
köszi a választ ,ha nem lesz benne akkor is egy ezredest meg ér
Tcl 55c835, xbox 360,xbox SS 512gb,,Ps5
-
Holsten
újonc
Porosodás ellen mit ajánlotok?(nem poros helyen van de sajnos valamennyi úgy is bemegy)
-
chipesz
őstag
válasz gorgocska #175526 üzenetére
Ez sehogy nem jön ki 1000 Ft-ra. Ha direktben történne az átváltás, 169.2 peso akkor is kb 1100 Ft, de mivel csak Gift carddal megy a vásárlás, ami névértékénél majdnem kétszer annyiba kerül így inkább duplája lesz. Persze nem azt mondom hogy annyit már nem ér meg.
Samsung Galaxy S22 Ultra 256 GB
-
bilon73
aktív tag
na az apple bejelentette a maga game pass-át.
-
bilon73
aktív tag
válasz l.skywalker #175531 üzenetére
azért én odafigyelnék rájuk. a vas alatta (ios - iphone, ipad) már tudna többet is.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz bilon73 #175532 üzenetére
Úgy értem a tartalomban nem lesz kereszteződés. Nem hiszem, hogy az új Assassin's Creed majd náluk is elérhető lesz. Nem ugyanaz a szint, mint a jelenlegi PS, XO, PC, Switch ill. a Stadia.
-
bilon73
aktív tag
válasz l.skywalker #175533 üzenetére
én meg úgy értem, hogy nem most. most csak beteték a kisujjukat.
ahogy nézem, most netflixékbe tenyerelnek bele...ha az bejön, akkor jöhet a játékplatform.
azt mondom, hogy a 3 illetve mostmár 4 nagynak rajta kell tartania a szemét.
lehet lesz még 5 év nyugalom, de már ott vannak a konyhában, az apple tv akár lehetne konzol is...[ Szerkesztve ]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz gorgocska #175526 üzenetére
Venezuela,Uruguay, Peru, Paraguay, Ecuador, Bolivia, Argentina, Chile
Text: English/ Brazilian Portuguese/Latin American Spanish/French/Polish
VO: English/ Brazilian Portuguese/French/Polish
Print: English/Latin American SpanishText means on screen print & subtitles. VO mean the audio language spoken in the game. Print means the language in printed materials like instructions.
Nem tudom, mennyire aktuális. Meg akartam keresni a magyar nyelvi csomagot a marketplace-en, de nem találom, csak PL, DE, FR és RU-t találtam.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
haris
őstag
Hmmmm... Gondoltam beregisztrálom a decemberben a géphez kapott Gamepass kódot. Engedtem neki a megújítást, kaptam is + 1 hónapot. Kaptam visszaigazoló e-mailt.
Úgy tűnik, egy picit megdrágult az előfizetés:"Hello there,
Thanks for redeeming your Xbox Game Pass card and turning on recurring billing for your subscription.Recurring billing will start on 14 May 2019. We’ll charge USD$3,000.00 plus applicable taxes to Visa ****** every month. You can manage your subscription information, change how you pay or cancel at any time."
[ Szerkesztve ]
-
gorgocska
tag
válasz bLaCkDoGoNe #175535 üzenetére
Igen de talán az orosz csomagba van magyar felirat is.
Russia, Ukraine, Belarus, Latvia, Estonia, Lithuania, Kazakhstan, Kyrgyzstan, Macedonia, Moldova, Tajikistan, Turkmenistan, Uzbekistan
Text: Russian/Czech/Hungarian/English/PolishTcl 55c835, xbox 360,xbox SS 512gb,,Ps5
-
GAbre
veterán
Üdv!
Ha jól sejtem xbox 1-es játékkód nem működik xbox 360-on?Avatar
-
l.skywalker
Topikgazda
2021-ben új Gyűrűk Ura játék jöhet Gollam főszereplésével és szorosan kötődne az Amazonon megjelenő TV sorozathoz. A német Daedalic Entertainment kiadásában a játékosok a ronda kis teremtmény kalandjait követhetnék végig onnantól, hogy megtalálja az Egy Gyűrűt, odáig, hogy Bilbó elveszi tőle azt. [link]
[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
válasz l.skywalker #175544 üzenetére
Inkább azt a kamu Harry Potter játékot csinálnák meg végre
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
persil
nagyúr
Amugy... Miert kapcsolt be a box teljesen magatol? Ulok itt magamnak, olvasok, erre puttyog a gep es indul elfele, kontroller a "helyen" kikapcsolva
Szokott ilyet, vagy hivjam a ghostbusters-t?Instant on kilove amugy, teljesene le szoktam allitani. Mondom csak megnezem mit csinal, de semmi update vagy ilyesmi.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
senior tag
-
persil
nagyúr
válasz XboxGamePass #175547 üzenetére
Mondjuk nem vagyok egy ijedos gyerek, inkabb attol fosok, hogy ha hajnal 3-kor felver ez a szar, tuti atlyukasztom rajta a taviranyitot
Amugy most csinalta eloszor. De meg, ha valami verikritikalupdet jott volna, akkor meg is ertenem.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- PS5 Slim (garanciás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs