Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
félisten
válasz EmThor #175250 üzenetére
Én értettem, csak gondoltam ràkontràzok
Mike1334
Na meg ezt nem az MS-nek, hanem a Sony-nak kellene, ha màr igényfelmérés a 90+ milla gép miatt.
Vagy lehet hogy sokkal több box kelt el mint saccoljuk. (50-60m)[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
mike1334
veterán
válasz Wesder #175252 üzenetére
Minél több gépet adtak el korábban, annál kevésbé jó igényfelmérésnek egy új.
Aki már vett, az miért cserélné le egy olyanra, ami kevesebbet tud? Az elején lett volna érdekes, hogy milyen arányban veszik a lemezest meg a mentest.
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Sickboy25
addikt
Sziasztok
Tegnap előtt megrendeltem az online szervizt. Becsomagoltam, matricáztam kész... De eddig senki nem jelzett, hogy felvenné... Most ők jönnek érte vagy nekem kell valahova vinnem ? Nálatok, ha ilyen volt vitték?
Köszi
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Beniii06
addikt
válasz Sumptuous #175215 üzenetére
Ez a csomag Cdkeysen is volt/van. Én november körül húztam be 2,70 €-ért, szóval spóroltál vagy 70 centet. A bf1943 használhatatlan, de a fullos bf1 miatt megéri.
Más:
Szerintem ez a discless xbox túl van lihegve, most ha beárazzák 10-20k val olcsóbban a disc-es változattól(60k körül), miközben ennyiért lehetett vinni két kontrollerrel + 3 hó game pass+ új 1 Tb one s-t két év garival.Ez most kb annyira szenzáció, mintha most adnák ki sim nélkül szerelt ipadeket -20k-ért. Ott is elég megnézni a tárhely részt, hogy a gyártónak csak pár dollárral kerül többe(64 GB helyett 256GB) ellenben a vásárlókkal megfizettetik a tízszeresét is, mert tudják, hogy nem cserélhető, mint xbox esetében.(most a házi mókolást ne számítsuk bele, hivatalosan nem lehet).
Már előre látom a YT-ra feltöltött viseókat, hogy házilag megtákolják a discless-t és próbálják működésre bírni saját ODD-vel. (Mint mikor valaki kifúrta az Iphone tetejét és "megcsinálta" jack csatlakozósra, a többi meg csinálta utána.)
Ezt az xloudot, pedig jobban tenné az MS, ha előbb PC-n tesztelné le(nem azért mert 'jobb' platform), csak ott kb. 1-5 ms a késleltetés, szemben a tv-re kötött box átlag 40ms-val. Ennyin áll vagy bukik az ötlet és ráérnének boxra optimalizálni köv genben.
"Got any other secret weapons?"
-
HKorn
veterán
válasz DonThomasino #175245 üzenetére
Felhívták kb a plasztik beszállítót, hogy figyejjé' má', van az a nyilás a boksz elején, azt csináljátok már be, köszi.
Run&Ride
-
dunc
nagyúr
válasz l.skywalker #175225 üzenetére
remélem egy izmos, halk, hűtő kerül bele, bár szerintem csak kikapták az optikát, és kapót egy takaró előlapot.
-
Beniii06
addikt
válasz Wesder #175259 üzenetére
Arra a rendszer nem megy rá(gari időn túl a megment hdd-ről már nincs mit lementeni), de nem is ez volt a lényeg. Lehet félreérthetően fogalmaztam, a lényeg annyi akart lenni, hogy az MS-nek nagy mennyiségben többet spórol az optikai meghajtó kivételével, mint amennyit a vételarból elenged, ergó még így is profitot húz le az emberekből( úgy hogy kevesebbet kapsz) és jól tudják, ha valaki vesz játékokat egy platformra, az nem fogja otthagyni könnyen, úgyhogy én ilyen beetetésnek tekintem a discless változatot.
Ha házilag majd bele tudsz tenni egy optikai meghajtót, akkor respect, Elvileg SW ugyanaz(ugyanaz az OS), a ház ugyanaz, max a csatlakozókat kell ráforrasztani(bár lehet ezt sem kell) és szerezni kell egy megment one s-t, beleteszed az ODD-t, csinálsz nyílást a házra és kész! Majd biztos lesz Foundry-s szétszedős videó és az alapján biztos lesz pár vállalkozó szellemű emberke.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Def26 #175240 üzenetére
Nem, természetesen nem. De ezzel a géppel már abba az irányba terelik a "népet".
(#175242) hackeeeee: az volt az eredeti hír, hogy semmi re-design nincs. Csak a fröccsöntő üzemben kaptak új mintát, de belül egyszerűen azon a részen üres a gép.
(#175248) EmThor: oriic írta, hogy 1 évig van kizárólagos joga most az Epic-nek ezekre a címekre, a Quanic Dream pedig a kínai felvásárláskor mondta, hogy szeretnék még több platformra elérhetővé tenni. Ami fix, hogy most 1 évig csak PS-re és Epic store-ba lesz elérhető.
#mindenkinek aki szereti:
Egyébként ez a gép pl. nagyon jól jön azoknak akiknek utolsó fél évben van a gari. Annak a gépnek amit eladtam áprilisban járt volna le a 2 éve. Azonnal cseréltem volna akár 20k ráfizetéssel is. De ha most jönne ilyenből X változat is, akkor asszem csuklana egyet a megtakarítási számlám[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Wesder
félisten
Ha giftcarddal veszek török store-ból DLC-t Forza 4-hez, az PC-n is menni fog?
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
AMD Power
titán
válasz l.skywalker #175225 üzenetére
Ha "jo" lesz az ara akkor vinni fogjak. Nekem se az S-hez se az X-hez nincs lemezes jatekom. Nem is lesz.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz EmThor #175246 üzenetére
Kritikusok álatl elismert játékok akciója ugrott be így a DWG közepére
(Mondjuk a Deus Ex az pont DWG-s volt, de mindegy...)
Bulletstorm: Full Clip Edition egész jónak tűnik ennyiért, de az RDR2 akciók sem rosszak...
Ja és a Pillars of Eternity-t bátran tudom ajánlani!!! Most 70% kedvezménnyel kiváló kikapcsolódás.(#175266) wesder: mennie kell
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
törölt tag
válasz frankdelgado #175265 üzenetére
Milyen primitív vagy és még csak nincs is igazad.
-
addikt
Sekiro mikortól játszható távol-keleti beszerzés esetén?
-
l.skywalker
Topikgazda
-
Madoc
veterán
A stardew walley magyar xboxon? Mert switch-en nem és mégegyszer nem akarok angol verziót. Asszonynak kéne.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
addikt
válasz l.skywalker #175272 üzenetére
köszi ...addig még bekapkodok hozzá pár nyugtatót
-
l.skywalker
Topikgazda
A Store szerint augusztus 27-én jelenik meg a Control
-
Madoc
veterán
válasz frankdelgado #175276 üzenetére
Van is csak nem magyar. Pc-n magyar eddig egyedül.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #175275 üzenetére
Nagyon durva lehet a tömörítés, hogy csak 108MB lesz. Vagy esetleg ez a mobile verzió?
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Wesder #175279 üzenetére
Biztos csak a print-screen annyi
Amúgy meg szerintem azoknak ennyi akiknek van kódjuk hozzá. És ennyit tölte le "igazolásképpen" a gépre.
-
-
Madoc
veterán
Kár hogy engem xboxra vagy switch-re érdekelne.
-
veterán
-
l.skywalker
Topikgazda
SuperData Research kimutatásai alapján:
Legnagyobb hasznot hozó címek kategóriák szerint:
*teljes globális lista, februári állás alapjánApex Legends a legjobban nyitott az adott hónapot tekintve a F2P játékok között.
Anthem 100M$ feletti digitális bevételt ért el a kiadáskor, emelett konzol kategóriában februárban a legtöbbet eladott cím voltAkit érdekel a teljes kimutatás, katt IDE
-
Beniii06
addikt
válasz l.skywalker #175288 üzenetére
Meglepődtem a Crossfire-ön, hogy még ennyire jól hozza a pénzt, ennyi év után is(kb. 8 éve volt fénykora a játéknak). A WoT-on már nem lepődtem meg, az a Wargaming fejőstehene.
-
Fernet
senior tag
Argentín storeban gift kártyával sem lehet jelenleg vásárolni? 500 az egyenlegem (79 lenne amit szeretnék), de azt mondja vegyem fel a kapcsolatot a supporttal. Honlapon és appban sem megy.
"Contact us at Microsoft support
We’re having trouble processing your payment and we’d like to get it sorted out."
-
l.skywalker
Topikgazda
Life is Strange 2 - epizódok megjelenési ideje:
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz frankdelgado #175271 üzenetére
Azért a legjobb nőket mégis mindig a bunkók dugják meg végül...
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
appleGjuice
tag
Battlefield V Official Firestorm gameplay trailer
Rohadt jó lesz!
-
Maxxy10
addikt
válasz appleGjuice #175297 üzenetére
Az a traktor még mindig epic
-
MunezXBK
nagyúr
válasz appleGjuice #175297 üzenetére
Ez lesz ingyenes cucc?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Crypto Trade
- LEGO klub
- Autós topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nintendo Switch
- Házimozi belépő szinten
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- További aktív témák...
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest