Új hozzászólás Aktív témák

  • Beniii06

    őstag

    válasz Sumptuous #175215 üzenetére

    Ez a csomag Cdkeysen is volt/van. Én november körül húztam be 2,70 €-ért, szóval spóroltál vagy 70 centet. A bf1943 használhatatlan, de a fullos bf1 miatt megéri.

    Más:
    Szerintem ez a discless xbox túl van lihegve, most ha beárazzák 10-20k val olcsóbban a disc-es változattól(60k körül), miközben ennyiért lehetett vinni két kontrollerrel + 3 hó game pass+ új 1 Tb one s-t két év garival.

    Ez most kb annyira szenzáció, mintha most adnák ki sim nélkül szerelt ipadeket -20k-ért. Ott is elég megnézni a tárhely részt, hogy a gyártónak csak pár dollárral kerül többe(64 GB helyett 256GB) ellenben a vásárlókkal megfizettetik a tízszeresét is, mert tudják, hogy nem cserélhető, mint xbox esetében.(most a házi mókolást ne számítsuk bele, hivatalosan nem lehet).

    Már előre látom a YT-ra feltöltött viseókat, hogy házilag megtákolják a discless-t és próbálják működésre bírni saját ODD-vel. (Mint mikor valaki kifúrta az Iphone tetejét és "megcsinálta" jack csatlakozósra, a többi meg csinálta utána.) :DD ;]

    Ezt az xloudot, pedig jobban tenné az MS, ha előbb PC-n tesztelné le(nem azért mert 'jobb' platform), csak ott kb. 1-5 ms a késleltetés, szemben a tv-re kötött box átlag 40ms-val. Ennyin áll vagy bukik az ötlet és ráérnének boxra optimalizálni köv genben.

    "Got any other secret weapons?"

Új hozzászólás Aktív témák