Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Thusor
őstag
válasz eL Geri #159796 üzenetére
Neked se fogja engedni. Nálam is 200 forintot ír 1 hónapért. De amikor a megvásárlásra kattintanék újra betölti az oldalt és akkor már 3000 forintot ír. Egyedül a 6 havi akciójuk él még, hiába a 2019.01.03-ig kiírt akció.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz hackeeeee #159750 üzenetére
"Nem véletlen mondom mindig azt, hogy az X lett olyan, mint amilyennek az egész Xbox One konstrukciónak lenni kellett volna.."
Mikor elindult ez a konzolgeneráció, még fasorban sem volt a One X teljesítményszintje (PC-n sem). Én egyedül amiatt morogtam a Microsoftra, hogy amikor elindult ez a generáció, már gyakorlatilag teljesen alap volt a 1080p felbontás és nem arra építette az eredeti Xbox One-t, hogy legalább ezt a felbontást tudja magabiztosan hozni. Ráadásul ahogy futunk ki ebből a generációból, már kijön az, hogy az alap Xbox One-on a legrondábbak a multiplatform címek. Elég egy RDR2 vagy Hitman 2 összehasonlítást nézni, futnak 900p körül és egyes effektek, textúrák, LOD objektumok olyan alacsony minőségűek, mint egy PC-s játéknál a low-low-low-low-low szint és egyszerűen az alap PS4-en szemmel láthatóan szebben és jobban futnak, kicsivel több a tartalék benne.
A One X viszont tényleg olyan, ahogyan az egy "pro gamer" konzoltól elvárható, ésszel tervezve, egy remek konstrukció. Van itt is némi bottleneck, de ez egy megfelelő arany középút volt a teljesítmény-melegedés-árszint arányait nézve.
(#159751) Bird: A PS4 Pro egy összecsapott fércmunka. Olyan bottleneck van benne, hogy az ember a fejét fogja. A Microsoft bejelentette a One X fejlesztését, akkor még Scorpio kódnéven, erre a Sony egy pánikreakciótól vezérelve gyorsan összekalapált egy tuningolt PS4-et és sokkal fontosabb volt mindenáron a Microsoft előtt piacra lépni vele, mint ésszel megtervezni, hogy mit is akarnak kihozni belőle. Az alap konzolok esetén a PS4 egy fokkal erősebb is, mint az alap Xbox One, az alapok tehát jók voltak, de összecsapták a Pro-t. Nem mintha ne lenne tök szép egy Pro patchelt játék odaát, az alap PS4-hez képest persze odaver, de most a Sony minden alkalommal beég, amikor összehasonlítják a PS4 Pro és az Xbox One X teljesítményét.
Most néztem meg a Digital Foundry tesztet a Hitman 2-ről, PS4 Pro-n eleve 1440p a maximum felbontás, fps limit nélkül 35-45 fps körül fut, míg One X-en ugyanebben a felbontásban (ami egyben a performance mód is) meg 60 fps. Ez nem egy aprócska különbség. Natív 4K-ban már becsuklik a One X teljesítménye ebben a játékban, de RDR2-ben meg csuklóból kirázza a limitként belőtt 30 fps-t és stabilan tartja (a PS4 Pro meg alacsonyabb felbontás ellenére sem tudja tartani a 30 fps-t).
-
Cyrin
addikt
én tegnap vettem 200-ért, ugyanarra a fiókra, ahol nemrég lejárt az előző 400 Ft-os akció.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Stauffenberg #159805 üzenetére
Hát.. Ugye akkoriban talán a 900-as nvidia széria ment nagyban, AMD vonalon pedig a 300-as széria.. Azért akkor már volt 1440p, és luxus szinten 4K gaming is PC oldalon, nagyon is.. És, ami tény, hogy fat, és még az S sem (bár az S így emelt órajellel már jobb lett) sem hozta ezt a szintet.
Amikor a BF1 S bundle-t megvettem, akkor volt az R9 390-em volt, és már akkor is ég és föld volt a különbség, a PC javára. Az X-nél lett ez más, mert bizonyos szinten vígan hozhatja egy magasabb szintű pc grafikus élményét játékban.. Ez a FAT-ról és az S-ről nem mondható el.. Bár itt is hozzáteszem, hogy az S-t sokat javult, szerencsére. De, így sem nagyon hasonlítható össze az X-el.
Vagyis, de, kanyarban már nagyon is volt ilyen szintű grafikus teljesítmény igény PC vonalon, és ebből adódóan konzolon is-.. Sőt, emlékszem rá, hogy akkoriban is ment a szapulás, hogy túl gyenge lett a One ahhoz ahhoz képest, hogy "nextgen"ként jött.
Véleményem szubjektív...
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz hackeeeee #159807 üzenetére
Dehogy, akkoriban még a GTX 700-as széria pörgött (2013-at írunk)..
Akkoriban a 1080p/60fps jelentette PC-n azt a szintet, amire már minőségi játékélményként hivatkoztunk, de már nem volt elérhetetlen. A 1440p akkoriban ébredezett mocskos drágán (na ehhez tényleg kellett egy high-end setup), de 4K-ról még nem is álmodott senki. Csak ugye az volt a csavar a történetben, hogy ekkor PC-n már évek óta nem volt nagy ügy a 1080p/60fps elérése, ekkoriban már senki nem tette le a haját ettől a teljesítménytől.
Szóval mire az Xbox One piacra került, már igazán lehetett volna egy kicsit több kakaóval nekimenni a generációnak, hogy ne csak a saját tenyerét jól ismerő Microsoftnak legyen esélye minőségi 1080p szórakoztatást kínálni. Külsős fejlesztők ezt alig-alig érik el komolyabb AAA címek esetén, míg PS4-en kevésbé probléma.
A One X teljesítményszintjéhez viszont tényleg el kellett még telnie ennek a pár évnek, de itt végre a Microsoft tényleg belehúzott, emiatt le a kalappal előttük.
-
zadir1
tag
Hali! Kontrollert tudtok akciósan valami játék mellé jelenleg?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Stauffenberg #159810 üzenetére
Jogos, korrigáltam is, ahogy a kolléga is jelezte.
De azt is tudjuk, hogy közel sem volt 1080p 60fps sem, csak a "neves" játékoknál, minden más 720, 900p körül járt.
Az a baj, hogy mire ez beérik, addigra itt lesz a Scarlet..
Véleményem szubjektív...
-
Sziasztok. Van itthon egy vadiúj, de nem használt 120 gigás Kingston ssd, meg van hozzá külső házam is. Ezt érdemes lehet one x-el használni? Lenne látható javulás a töltési időben, mondjuk Witcher 3-nál? Mert eredetileg a családi asztali gépbe került volna rendszer meghajtónak, de nincs kedvem egész délután azzal kínlódni...
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz zsocy #159814 üzenetére
Mármint, akartad mondani, hogy gigás, vagymi.
To use external storage with Xbox One games and apps, your hard drive must:
Hold 256 GB or more
Connect via USB 3.0[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
parandroid
félisten
Ma én is becseréltem a jó öreg fat One-t egy X-re. Nem azért mert nagyon kellett, hanem mert 230 eur-t kellett csak ráfizetni, ami azt jelenti, hogy minimum 200-at kaptam a lejárt garis, 3 éves One-ért, ami biztosan nem ért már ennyit. Két játékot is le kellett adni vele, volt egy dobozos Trackmaniam, ami már volt GwG, meg egy Lego Batman 3, amit a gyerekek már rég végigjátszottak, így meg már a kutyát sem érdekli, simán bevették őket. Kaptam cserébe bundleben egy Forza 7, és egy Horizon 4 kódot, amikkel még nem tudom, mit csinálok, mert előbbi megvan lemezes verzióban, utóbbi meg game passos. Shadow of the Tomb Raider bundle sajna már nem volt, a Fallout 76 meg nem érdekel.
A gép amúgy fasza, most megy rá egy rakás letöltés még, úgyhogy gyerekek addig Abzut játszanak, abban meg azért nem csap hanyatt a grafika. Alapból amúgy (idle módban, ill. menüben) mintha kicsit zajosabb lenne a sima fatnél, játék közben nem tűnik fel ilyesmi még a csendes részeknél sem. Majd ha kapok gépidőt, kipróbálom a Horizont, hogy néz ki (4k tv még egyelőre nincs).
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
válasz parandroid #159818 üzenetére
Hol van ilyen akció? Németben a Gamestopnál? Mert csak 10 km a német határ...
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
parandroid
félisten
-
Bird
addikt
Mi van akkor ha bevaltottam a forza 4et de nem latom a jatekaim kozott? Pcn belepve ott van, de telepiteni nem tudom... Ez vmi bug?
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Bird
addikt
válasz #92006144 #159824 üzenetére
Nincs ott... Ha rákeresek már megvásároltam (pcn firefoxból, de boxon nincs ott), de ha rákattintok csak megvásárolni tudom.... Xboxon az elérhető játékok közt nincs.... Ha még egyszer beírom a kódot, azt írja már beváltották....
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
törölt tag
Nekem is le van járva már egy ideje a game pass. A legutolsót 400ft -ért vettem akciósan. Most ránéztem kíváncsiságból (egészen az utoló, fizetős oldalig mentem). Az egy havi 3000huf , a hat havi 7500huf.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Akkor csak várni kell, mert "néha" lassan őrölnek az ms malmai, főleg 200 forintos időszakban.
(#159826) gombilaci1
Itt írtam róla.
Már egyre nagyobb a "minta" amiből lehet kalkulálni, akkor a 400 forintos akcióban résztvevőktől vehették el a lehetőséget ma reggeltől, mert tegnap még nekem is engedte volna, vagyis ez is egy lehetséges teóriának néz ki. 2 gép miatt 2 fiók van, így a másodlagossal húztam be ma.[ Szerkesztve ]
-
Bird
addikt
válasz bandi0000 #159827 üzenetére
Persze... Xboxon nem latom, pcn es boxon is bongeszobol belepve a megvasaroltak kozott ott van de telepiteni nem tudom, csak ujbol megvasarolni... Hol lehet ezt jelezni?
[ Szerkesztve ]
-
Bird
addikt
Erről van szó:
Nem értem.
r.levente75: Király....
[ Szerkesztve ]
-
Bird
addikt
válasz r.levente75 #159833 üzenetére
Laza 20ks tetel... Bosszanto... Remelem orvosoljak utolag. Jart mas is igy?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz r.levente75 #159835 üzenetére
Már pár napja megoldották egy javítással.
-
Bird
addikt
A tököm kivan vele....
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Innen szoktam indítani a chat support segítség kérést, de a helyedben megvenném a 200 forintos GP-t, és játszanék a játékkal idegeskedés helyett. Hasonló helyzetben biztosan ki lennék akadva, de hideg fejjel várnék inkább.
szerk.: akkor ennyit kellett várni.(#159841) tsteve
Ez azért érdekes, mert tegnap nekem is engedte volna, és ma reggeltől változott. Viszont akkor bevált a 400 forintos akcióval kapcsolatos tippem.(#159842) r.levente75
Megoldódott neki, azért linkelte a képet.[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
200 ft-os game pass extra feltétele régi előfizetés esetén a szept. 30.-i vagy korábbi lemondás is... nekem pl. ezért nem engedi..
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
tsteve
senior tag
válasz Yahhher #159846 üzenetére
tegnap valóban bug-os volt a rendszerük... Microsoft üfsz mondta ezt nekem ma.. tegnap vetted? ha igen, akkor szerencséd volt a bug miatt... de ha ma vetted, akkor ez azt jelenti, hogy még ma is bug-os a Microsoft rendszere...
elvileg ugyanis ma már nem vehettél volna novemberi lemondás esetén[ Szerkesztve ]
-
front3r
őstag
Game pass: Beaktiváltam tegnap a 200Ft-ost. Ha ez lejár, akkor be tudom aktiválni a 6 havi 7500Ft-ost majd?
PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest