Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
pzstm
titán
hát nem hozol nekem?
Amúgyis lehet, hogy itt a cégnél valami csoportos kedvezményt fogunk igényelni, mert lehet három darab lesz egyszerre (mondjuk olyat hogy a harmadik ingyen van, ami az enyém )
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
boost
addikt
De ha egy játékot csak egyszer lehet kölcsönadni, akkor nem sok értelme van a család építésének...
-
Xirtam
veterán
-
pzstm
titán
a csládépítés nem kölcsönadás.....
Megveszek egy forzát, berakom shared mappámba amihez kilenc másik ember hozzáfér....
mi tizen összesen bármikor játszhatunk a mind a tíz ember shared games library-jében lévő cuccokkal, természetesen nem egyszerre, de még így is szimpatikusnak tűnik a dolog.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
molnarpeter
nagyúr
Speciális eset: koleszba be szoktam vinni a boxomat, ahol éppen van net, de mindent le is tiltottak rajta (nem hogy torrent, még steam sem megy, és bizonyos lájkolós oldalak is rosszul jönnek be), na olyankor van gáz. Persze így belegondolva, hogy van mobilnetem, benyomom a hotspotot telefonról, és csak bejelentkezek egyet, ha már van beépített wifi a One-ban (nekem Fat gépem van, azért bajos eset).
[ Szerkesztve ]
-
Xirtam
veterán
válasz molnarpeter #1462 üzenetére
Szerencsére egyre jobbak a mobilnetek. Így most arra, hogy 24 óránként legyen egy ellenőrzés nekem belefér.
-
Def26
félisten
válasz molnarpeter #1462 üzenetére
Koleszban rakjatok ki az ablakba egy wifi jel erősítőt. csak van valahol a városban egy free wifi azt kész.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
pzstm
titán
-
Def26
félisten
Facebook -on ezt üzengeti a Microsoft Magyarország.
"Sok más szórakoztatóelektronikai termékhez hasonlóan az Xbox One konzol hivatalos bevezetése sem egy időpontban fog megtörténni a világ összes országában. Hogy a hazai közönség is a konzol minden előnyét kihasználva szórakozhasson és megkapja a hazai felhasználók számára optimalizált szórakoztató tartalmakat (plussz terméktámogatást és garanciális ügyintézést) ezért még egy ideig sajnos türelemmel kell lenni. Addig is számtalan jobbnál jobb játék fog megjelenni Xbox 360 konzolra."
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
nagyúr
-
Xirtam
veterán
Digital Foundry: Hands-on with Xbox One
Egész jókat írnak. Míg a PS4-ről kevésbé. Még a végén igaza lesz a Microsoft-nak.
PS4 cikk a PS4 topicban ha valakit érdekel.
-
-
pzstm
titán
válasz horvathd #1483 üzenetére
tudsz mást is linkelni??? (más forrást)
MErt ez nem kamugyanús, vagy nem is tudom
Így mondjuk egy fél másodpercet nem kell gondolkodnom az első napos vételen
valahogy kamunak érzem, illetve túl szép hogy igaz legyen
[ Szerkesztve ]
-
-
-
pzstm
titán
válasz Helmoras #1489 üzenetére
nem, totál nem kétértelmű. no offense de az angolod nem okés akkor.
"Minden játéklemez működni fog az Xbox One-on, ahogy teszi azt 360-on is"
Itt arra akar kilyukadni, hogy a már jól megszokott módon fog menni
-
Helmoras
őstag
-
Helmoras
őstag
Ha meg igaz akkor respect nekik hogy tudnak változtatni a felhasználók visszajelzései alapján. Vagy beparáztak az előrendelés számok miatt? Vaaaaagy hamár a kinect úgyis figyel minket akkor ez az egész egy ilyen marketing, hogy már előre el volt tervezve minden
[ Szerkesztve ]
-
abteam2008
tag
"Microsoft has confirmed on its official website that it has dropped DRM control with Xbox One and the need for the console to log in online every 24 hours."
[ Szerkesztve ]
Xbox Series X
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest