Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
veterán
Csak annak a lelkébe tudsz gázolni aki érzékeny az ilyenre (pl fikázzák azt a telefont, vagy rendszert amit ö használ (persze a fikázzás és fikázzás között is van különbség, mert nem mindegy, hogy úgy szidjuk a terméket, hogy csak magát a dolgot, vagy ezzel együtt magát a tulajdonost is leminősítjük)).
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
pzstm
titán
Hivatalos: QR kódot is beolvas az új Kinect
Vagyis nem kell majd a hosszú kódot bepötyögni ezután
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Def26
félisten
Egyre több helyen olvasom és lassan beigazolódni látszik, hogy valami nem stimmel a gyártás során. Visszavették a gpu sebességet 50mhz -el, 800Mhz -ről 750Mhz -re. Állítólag túl nagy a lapka és 80% -a kihozható. Nem tudom mi igaz belőle, de majd abu megírja és utána jár ha van kedve. [link]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
nagyúr
-
Mardel
őstag
Mintha par hete irtam volna, hogy megint valaki elmegy az M$-tol.
Kicsit visszalepes szamara egy hanyatlo facebookos jatekokra szakosodo ceg iranyitasa.
Viszont nem unjak meg ezt a lekozlest, hogy a magasabb pozicio hianya miatt lepnek le cegtol. [link]
Erdekes 1 even belul 2x is a magasabb pozicio miatt hagytak ott a ceget, es mindig azutan hogy egy uj ms termek tul sok negativ kritikat kapott.[ Szerkesztve ]
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
pzstm
titán
Friss (Don Matrick távozásával az eddigieknél jóval valószínűbb információ):
- Julie Larson-Green: minden hardverfejlesztés felelőse
- Terry Myerson: minden Windows kliensszoftver fejlesztés felelőse
- Satya Nadella: cloud computing és vállalati termékek fejlesztésének felelőse
- Qi Lu: alkalmazások és szolgáltatások (Bing, Office, Skype ...) fejlesztésének felelőse
- Tami Reller: a marketing felelőse
- Tony Bates: a cégfelvásárlások és a szoftverfejlesztői kapcsolatok felelőse
- Amy Hood: CFO-ként ezentúl direktben neki reportol minden unit CFOiPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Def26
félisten
Mindenki döntse el, hogy egyet ért e vagy sem. [link]
-
Def26
félisten
-
oriic
HÁZIGAZDA
Assassin's Creed 4 és Watch_Dogs az első két magyar feliratos XBOX ONE cím:
[link]Live-Die-Respawn
-
KingKress79
aktív tag
A jelenlegi GoD jatekaimmal csak x360-on tudok jatszani? Ha eladom es veszek egy ONE-t akkor kuka az osszes jatek?
PS4: KingKress
-
Def26
félisten
válasz KingKress79 #1828 üzenetére
Más architektúra. Sajna nem tudod lejátszani csak a régi gépen.
-
Mardel
őstag
Ez kiraly lesz, ha felhasznalok +/- olhatjak egymast, jellemzoen a troll minuszol mindenkit.
Az poen lesz ha ezt multiban is alkalmazzak.
Pl mar most utalom par jatekban ezt hogy barki csinalhat szavazast, hogy kit rugjanak ki.
Van mikor azert raknak ki, mert kezdo vagy ezen jatek multi reszen es valaki ezt nem toleralja es ugy indit szavazast, hogy semmit nem csinaltal ami indokolna, csak kezdo vagy benne. Ha meglatnak megint azon a szerveren akkor egybol indul a kiszavazas.
Vagy szovaltasba kerulsz valakivel, de mar lehiggadtal es jatszanal akkor egybol jon egy szavazas a kirugasrol.
De az se jo ha csak admin tud kirakni, mert privat szervereknel is elofordult hogy ha jobban jatszol mint az akinek admin joga van a szerveren, akkor kirug, mert biztos csalsz.[ Szerkesztve ]
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
Def26
félisten
Most találtam csak ezt a cikket. Elkaszálhatja az új Xbox-ot az USA
-
negyven2
veterán
De ez megint kepmutas az USA reszerol (pontosabban politikai kampanyfogas).
A telefonokal, laptopokal, webkamerakal, okotevekel semmi gond, de az zikszbokszal avval igen.
Foleg ugy, hogy ugye 9/11 utan mekora tamogatotsagsl fogdtak el a hazafias torvenyt.“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Def26
félisten
válasz negyven2 #1834 üzenetére
Szerintem ez volt a pont az "i" -re. Amolyan utolsó csepp amin lehet lovagolni. Sztem tuti lesz kinect nélküli verzió is. Elég sok megfigyelés botrány robbant ki a hetekben és nem hiszem, hogy kell még egy balhé. El fogják érni, hogy kivegyék a kinectet, hidd el.
-
Def26
félisten
válasz MasterMark #1836 üzenetére
Én speciel örülni fogok. Épp eléggé ismered a véleményem.
Az viszont biztos, hogy innováció innentől kezdve nuku. Max csak grafikai hardveres, ugye amennyivel többet tud a gép. Ami nem túl jó.
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
Tényleg, emlékszem, hogy Halo 3-ban kibannoltattam pár pistikét, akik TK-ztak ipari szinten. Azokat csak a szerverről (hümm, automatikusan pakolgatta a rendszer a játékosokat) vagy a profilja vagy netán a gépe lett bannolva? Utálom az ilyen gyökereket...
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
-
keIdor
titán
válasz MasterMark #1841 üzenetére
Amikkel én játszom, az a 10-12 érdekesebb cím évente, ezeknél én nem sok hasznát látnám.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
rocket
nagyúr
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
JamesHun
addikt
válasz KingKress79 #1846 üzenetére
engem az összes érdekel szinte
Ezt a Crew-t nem nagyon tudtam hova tenni, de majd ha megjelent jobban tisztázódhat a képSeriesX: JamesSHun
-
KingKress79
aktív tag
-
gabesz839
senior tag
-
JamesHun
addikt
válasz KingKress79 #1848 üzenetére
az a része megvan, de a grafika hol tetszett, hol meg olyan érdekesnek tünt
remélem lesz kinect nélküli kiadás megjelenésig és akkor a Sony jól beszívja én meg majd letesztelhetem menne-e a kisszobába és ha igen akkor megvehetem majd külön a Kinect2-t
Vagy még jobb lenne ha ajándékba adnák a kinectet és nem lenne kötelező használniSeriesX: JamesSHun
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest