Új hozzászólás Aktív témák

  • emvy

    nagyúr

    válasz Dr.F.E.R.I. #1330 üzenetére

    Tenyleg csak a vilag egy kisebbik reszen van meg az infrastruktura. Ugyanakkor ezt a jatekot (is) profitra jatsszak: hiaba nincs 0-24 internet Afrika nagy reszen, ott ugysem csinalnanak nagy penzt. Az a lenyeg, hogy a vasarlokepes kozonseget elerjek.

    Ugyanaz a helyzet, mint 1-2 eve a mobilpiacon volt: akkorra mar az Android telefonok szama utolerte az iOS-eszkozoket, de minden nagyobb app iOS-re jott ki eloszor, mert a potencialis vasarloero meg sokkal nagyobb volt azon a platformon. Mara ez kiegyenlitodott, mert joval tobb Androidos keszulek van a piacon, es hiaba alacsonyabb a relativ vasarloero, a teljes piac mar kb. ugyanakkora.

    Innen kell szerintem szemlelni a dolgokat: az a kerdes, hogy kik fognak fizetni a jatekokert, es nekik mi lenne a megfelelo. Ha Ver Istvan hagyarosborond-felsoi lakos a jatekai 99%-at warezolja, akkor teljesen mindegy, hogy neki faj-e vagy sem az, hogy lesz-e DRM.

    Es azt is latni kell, hogy a ket ceg kozul (MS es Sony) az utobbi all a doglodes hataran, az elobbi meg meg mindig rekordprofitokat zsebel be. Szoval lehet, hogy jobban csinaljak, osszessegeben.

    [ Szerkesztve ]

    while (!sleep) sheep++;

Új hozzászólás Aktív témák