Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
- Battlefield 2042
- EA Sports WRC '23
- GTA V
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsee71
őstag
válasz r.levente75 #125301 üzenetére
Utóbbi micsoda?
-
KardosAttila
aktív tag
válasz KardosAttila #125219 üzenetére
Segítséget kérnék még mindig ez ügyben,hiába jelentkeztem be xbox one ra profilommal,és állítottam a régiót magyarra, továbbra se működik a live,és az active membershipek között sincs! Microsoft oldalán pedig előfizetesek alatt ha xbox live subscrition transferre megyek,alatta van fizetés és számlázás opcio,azon belül kód megadása...míg 10 hónap goldom van,ha ezt bukom agyvérzést kapok pls help valaki.
-
NB2
aktív tag
válasz DopeBob #125272 üzenetére
Amazonról vettem én is FH3-mal, de nekem már unalmas. Folyton verseny, verseny, verseny. (jó autós játék, okés A stuntok sem igazán sikerültek, de most szerváltam egy jó verdát, nah azzal a radaros részek mennek 3 csillagra, de a drift kb esélytelen bármivel Illetve nem látom a koncepciót. Az egyik festivál 5-ös szinten van, míg a másik egyen. A térkép meg már most tele van versenyekkel, ráadásul az egyikhez odamentem, erre kiderült nincs olyan kategóriájú autóm Nekem valahogy ez a játék tipikusan olyan, hogy hazamész vagy ha van időd tolsz egy órát, de aztán annyi.
(lehet most én vagyok nagyon fáradt a sok melótól, de én így látom és tényleg most nem is akarom elővenni hétvégéig)
-
EmThor
addikt
válasz l.skywalker #125293 üzenetére
Hát ahhoz képest h elvileg 2 nap és indul a leárazás, 0 infó van jelenleg.
Vikings-et szeretném bezsakolni, szlovák diablo klón, van 1 órás ingyen trial is hozzá azt hiszem, egész szorakoztató!
No meg a GTA V boxon még nem ment 10.490ft alá (digitálisan) és egy 3 éves játékért sztem húzós.
2 éve ilyenkor vettem meg az új Tomb Raider-t, egyik legjobb vasarlasom volt.
[ Szerkesztve ]
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
mike1334
veterán
válasz EmThor #125310 üzenetére
Én is szerény listával készülök, mert bf-en is vettem egy pár játékot és még feléjük se szagoltam nagyon. De bagóért voltak, így nem bánom eddig egy vásárlást bántam meg, a Witcher 3 goty elhamarkodott volt, még ki se próbáltam. Tudom, hogy fantasztikus játék, de még lehet hónapokig nem kerül rá sor, és tuti lesz még olcsóbb is (illetve a witcher 2 irányítása kiidegelt, le is töröltem, de az csak 800 ft volt nem kár érte annyira...).
Viszont az autóversenyek (főleg a Forzák) nagyon bejönnek, jó lenne egy Horizon 3 vagy Motorsport 5 akcióban
E mellett az AC: Black flagben bízok, pláne, hogy pcre ingyen adták nem régen, hátha lesz rá akció. Shadow of Mordor szintén zenész, nyárom volt már 1200 pénzért is.
Talán a GTA V-től félek, mert ha kap valami jó akciót, akkor esélyes hogy megveszem
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Feenyx
aktív tag
Sziasztok,
egy olyan problémám lenne hogy a One S Controllerem Select gombja (a kis gomb, amin három csík van) elkezdett nehezen járni. Nehézkes benyomni is, nincs meg a visszajelzés, hogy kattanik, illetve van hogy nem jön vissza egyből. Olyan mint ha meg lenne szorulva. Tapasztalt már valaki ilyet? Még kb. 1 hét gari van rá mert tavaly pont a két ünnep között vettem a konzolt. Szerintetek ezt gariban kicserélik? Megfújtam kontaktsprayvel is hát ha javít a helyzeten, ideiglenesen picit megoldotta de most ugyanolyan mint a kontaktspray előtt.
-
addikt
válasz Feenyx #125322 üzenetére
Alkoholos tisztítóhab jobb lett volna, de az is inkább csak akkor, ha már szétszedhető (nem garis).
Ahogy a többiek is írták, garipróbát mindenképp megér, ha nem, akkor szétkapod és mehet neki a hab.
A kontakt spray ilyen műanyag/gumi stb. felülethez nem igazán ajánlott, mert átmenetileg feloldja ugyan a lerakódott szmötyit, de a további használat során ez a zselétrutymó csak rosszabb lesz.[ Szerkesztve ]
-
Feenyx
aktív tag
Köszi a válaszokat! Megpróbáltam hát ha jó lesz de akkor ezek szerint rossz ötlet volt... Azért megpróbálom legariztatni. Bár mindenképp kell vennem egy másik kontrollert mert addig nem tudom használni a boxot és ha jól gondolom már csak jövőre kapnám vissza az ünnepek miatt. (Ez meg nem túl szerencsés nekem mert pont itthon leszek szabin és most szereztem be a Battlefront 2-őt meg AC: Origins-t)
De amúgy érdekes, hogy ez kb egy hete kezdődött (bár akkor csak érdekes volt a nyomása) és ma kezdte el hirtelen ezt a nehezen benyomhatóságot.
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Másik topikban hívtak fel rá figyelmem, az AC Origins valóban nem Player Anywhere , azaz ha Boxosat beaktivalom, akkor Windows10 alatt nem tudom játszani ?Más:
BD régiót lehet állítani legalább 1x? Vagy gyárilag zarolva van ? A szoftver is elég fapados ezen a téren, mert betettem A régió lemezt és semmi hibaüzenet, egyszerűen összeomlik és kidob az asztalra (B lemezzel jó).[ Szerkesztve ]
-
dobobazsy
őstag
mi volt ez az értesítés az EA Access-ből, hogy Battlefield Bad Company arrived? vagy én néztem be valamit?
rámentem de nem adott be semmit, csak töltött... -
Steelheart2
őstag
Sziasztok.Otthon van egy One S em.A hugomék a lányának vettek Karira egy 360 at,de nincs hozzá jelenleg semmi játék.Megoldhato lenne az,hogy a 360 ra belépek az én profilommal,letöltök pár 360 as gamet,majd törlöm a profilomat a gépröl,de a játékokat hagyom.Müködnek a játékok majd az ö profiljával vagy nem igazán?Köszi szépen!
Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
msgt.fubar
senior tag
Sziasztok,
Karácsonyra testvéremnek vettem egy Xbox One S konzolt, de problémáim vannak az összekötéssel.
Három opciót látok:
1) TV-re kötni
2) Számítógép monitorra kötni
3) Windows 10-en keresztül stream-elni a játékotAz első opció különösen problémás, mert egy régi TV-je van, RCA csatlakozókkal. HDMI-RCA átalakítóra lenne szükségem, de nem vagyok benne biztos, hogy átvinné a hangot? Ha igen, akkor is kérdéses a képminőség.
A második opció a PC monitor, ezen viszont csak DVI csatlakozó van, HDMI nincs. Egy átalakító itt is kell, de továbbra is kérdés a hang átvitele. A kontrolleren van jack dugó, de ez 3.5mm-es? Bármilyen headset vagy hangfal ráköthető?
A harmadik opció a Windows 10-en keresztül a streamelés. Ehhez mindenképp szükséges a PC-hez egy Xbox Wireless Adapter (a kontrollernek), vagy streamelés közben érzékeli enélkül is a konzol a műveleteket?
Minden segítséget megköszönök, elég tanácstalan vagyok.
gottagofast
-
addikt
válasz Darth_Revan #125328 üzenetére
Úgy tűnik valóban nem: www.xboxplayanywhere.com vagy a hazai oldal.
-
DaveHutt
őstag
válasz msgt.fubar #125331 üzenetére
Veszel egy HDMI to DVI kábelt, rákötöd vele monitorra. A gépen van hátul optikai audio kimenet, ezt kösd össze hangfallal. Ha nem megy, akkor wireless headset vagy wired a kontrollerbe.
-
Seat
tag
A Witcher 3 most X- enhanced vagy nem?! Az Xbox honlapján ellentmondásosak az infók. Van ahol már 4K, jobb textúra stb, van ahol coming soon... Most mi az igaz?
-
törölt tag
Haller
Vettem egy használt S-t és az előző tulaj csinált valami gyári beállítások visszaállítását vagy ilyesmit.. szóval teljesen újra indult a gép, elvileg üresen. Viszont kb 400gb szabad hely van csak, vagy kevesebb. Ez normális? hol lehet ezt megnézni?a storage-nél nem találtam semmit csak 1 db saját játékot amit most én telepítettem fel. Másik profil nincs.
-
törölt tag
válasz #81556480 #125338 üzenetére
500 GB-os HDD esetén ha emlékeim nem csalnak, akkor ~360 GB a használható terület.
(Alapból ugye 500 GB-os HDD, az valójában csak ~465 GB. A rendszer magának lefoglal kb 100 GB-ot, amire megy az OS, a későbbi frissítésekhez hely és egyéb dolgoknak előre lefoglalt tárhely. Tehát ne történhessen meg az, hogy valami kritikus dolognak, ami érkezik, a későbbiekben ne legyen helye.) -
válasz Steelheart2 #125330 üzenetére
Nem fog működni.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
mike1334
veterán
válasz Zoleee83 #125317 üzenetére
És bodry123, Medocsabi
Áh már eltelt vagy 2 hónap mióta megvettem, nem lehet visszaváltani. Akarok vele játszani, csak nem tudom még mikor, és gondolom később olcsóbb lesz. Plusz az árából majdnem kijönne a Gta
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
ruszi_tomi
aktív tag
Sziasztok. Megcsináltuk a home-olást haverral, de én nem látom az ő lemezes játékait. Kell valamit csinálnunk még, vagy ez így van kitalálva, hogy csak a kóddal letöltötteket lássuk?
Oneplus 8T 8/256
-
havri1
félisten
Segítsetek pls.
Egyik fb csoportban találtam most minecraft kódot eladót. 4e ft, annyit adnék érte. Ez biztonságos vásárlás? Van buktatója?
Ha nem él a kód, azt ki lehet deríteni? Vagy ha már egyszer installálták, utána azt eladhatatja?Köszi
havri
-
hpeti2
aktív tag
válasz ruszi_tomi #125346 üzenetére
Szia. Ez ilyen, csak kódos játékok mennek.
Hirdetéseim --> http://tinyurl.com/mx5cpn3
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- World of Tanks - MMO
- Milyen házat vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Házimozi haladó szinten
- Politika
- Napelem
- Mobil flották
- Milyen monitort vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- PS5 Slim (garanciás)
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest