Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
3L1T3
addikt
válasz ollie #125250 üzenetére
Hanem? Ha PC-n elérhető a játékban alapból, és a konzolos verzióban nem választható akkor hol a szűk keresztmetszet? Kétlem, hogy a Microsoft engedélyezési proceduráján bukik meg.
Ezek szerint nincs benne?
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
havri1
félisten
Köszönöm! Bár számlám nincs, Telekom küldte.
[ Szerkesztve ]
havri
-
Poplacsek
senior tag
Nem gondoltam volna, hogy a kontroller (csak az Elite-vel próbáltam) 2 db ceruza elemről simán meg tudja hajtani a 250 Ohm-os Beyerdynamic DT1770 Pro fejhallgatómat, de tök jól szól, van hangerő és dinamika!
[ Szerkesztve ]
-
miteszik
csendes újonc
válasz r.levente75 #125258 üzenetére
Kapott is csak nem nézte meg az emailt.
-
-
Janusz001
őstag
Hova kell írni a supportnak, hogy terjessze ki a garanciát? Nekem is vacsi új, bontatlan volt a one s, számla van, október 17 -ei vásárlás, de csak jövő év decemberig van gari a regisztrálás után.
-
Madoc
veterán
válasz ollie #125260 üzenetére
Magyarok irták a van helsinget. Azért irja amit ír valószínűleg. Te meg túl komolyan veszed ulthanito, akarommondani hardvermano fórumtársat.
[ Szerkesztve ]
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
-
havri1
félisten
válasz debcamp #125265 üzenetére
Nem, semmi, de már meg is oldódott ahogy nézem, nem tudom mi történt. Most csekkoltam, és már ez van a Microsoft fiókban: Garancia: Gyártói garancia 02/01/2020-ig
Pedig amikor regeltem, tényleg nem ez voltKöszi mindenkinek!
Viszont ha már itt vagyok, kérdeznék is
Just Dance mind a 2 (16-17) feltelepítve, kipróbálva (ajándék lesz). Láttam van Video-s live játék is. Találok valahol listát, a támogatott kamerákról? Meg mikrofon a karaokehoz..buli lehet, kipróbálnánk[ Szerkesztve ]
havri
-
Bogyi007
veterán
-
3L1T3
addikt
válasz ollie #125260 üzenetére
Nem tudom, hogy miből látszik, hogy nem értek a szoftverfejlesztéshez. De rendben van.
Egy szimpla kérdés volt amire még mindig nem jött semmi információ arról, hogy tartalmaz-e magyar feliratot a játék vagy sem.
Esetleg ha bárkinek van róla információja (store nem írja, ezért is kérdezem). Akkor kérem ossza meg velünk.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
r.levente75
addikt
Fh3 mostani Forzathonban Hot Wheelsben megszerezhető Gurkha LAPV, stílusosan a téli világban eszméletlen. Ilyen vezetési, és játékélményt még egyik autónál sem éreztem. Ezt valami fantasztikus vezetni a hóban. Eszméletlen nagy autó, érezhetően nehéz, jól tapad, a szembejövő autókat egyszerűen felnyársalja. Aki teheti szerezze meg, van még rá két nap!
-
DopeBob
addikt
válasz r.levente75 #125271 üzenetére
Ez az egész játék annyira nagyon jó, nem is gondoltam volna Ez a kocsi már megvan, de kipróbálom majd, valahogy nem tetszik, túl nagy batár. Főleg egy P205-el megyek mostanában, az szerintem elférne a csomagtartójában
Kipróbálásra vettem egy boxot, mert 50k-ért már miért ne, Forza 3 volt hozzá, azóta sajnos minden este játszok A városi rész annyira nem tetszik, de a többi helyszín nagyon, nagyon jó versenyezni a régi autókkal, a kontrolleres irányításba is egész belejöttem, már ki van kapcsolva minden segítség, kivéve a az aut. váltót, meg a visszajátszást, nehézség is egész jó, általában eléggé küzdenem kell a 1-3 helyekért, ha nyerek is csak éppen hogy, szerintem még hónapokig elleszek vele
MZ/X
-
válasz r.levente75 #125271 üzenetére
Hogy lehet megszerezni?
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Madoc
veterán
válasz sugarforce #125276 üzenetére
Kár szépiteni, ami igaz az igaz.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Szaboocs
csendes tag
Sziasztok,
500gigás boxomat szeretném bővíteni külső merevlemezzel. Van itthon egy egy terrás sata3-as (3,5') winchesterem és arra gondoltam vennék hozzá egy ilyet: [link] Műödne a dolog?
[ Szerkesztve ]
-
Jovanny2
őstag
válasz Szaboocs #125278 üzenetére
Elvileg igen, mert mindkét kritériumnak megfelel (USB 3.0, min. 250 GB) csak az nem 100, hogy a box rendesen ki tudja kapcsolni, hogy ne pörögjön. Jártam már így külső házzal. Sok vesztenivalód nincs, egy próbát megér. Max. játék után kilövöd a kapcsolóval a vinyót.
Mondjuk nyerőbb egy 2,5" külső HDD szerintem.
[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
addikt
Szemezgettem már a Forza 3 megvételével, de most ez az akció pont kapóra jött:
Forza Horizon 3 + Hot Wheels Xbox One/PC Digital Code
LIMITED OFFER: Receive a complimentary Assassin's Creed Unity Xbox One key with every purchase of this game.
Mindez együtt: € 26.19
A kódokat be is váltottam (ACU is benne volt), minden szuper[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
3L1T3
addikt
Dec 20 vagy 21 a Winter Sale start?
-
Ragnar95
félisten
válasz AMD Power #125288 üzenetére
Sajna nem néztem meg pontosan, hogy mennyi idő volt a játékban amikor befejeztem a fő küldetéseket, de emlékeim szerint olyan 20 óra körül lehetett, persze toltam valamennyi mellékküldetést is, illetve oil campeket is megcsináltam, de főleg a fő küldikre koncentráltam. Howlongtobeat is 19 órát mond a main storyra.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Bazsee71
őstag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani olyan játékot, ami 9-11 éves gyerekeknek (egy fiú és egy lány) multira alkalmas lehet? Jelenleg a Minecraft-tal nagyon jól elvannak, valami hasonlót szeretnék ajándékba venni.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
AMD Power
titán
válasz LedyGyuszi #125290 üzenetére
Ne is mond. Annyi minden van benne. De jo nagyon. Csomo "penzre" is szukseg van a fejlesztesekhez.
Ragnar95 Koszi!! En nem tudom mennyinel jarhatok vele, de elvezem.
[ Szerkesztve ]
-
3L1T3
addikt
válasz l.skywalker #125295 üzenetére
Gondolom MS is szólt, hogy na skacok oké, hogy elsiettük a dolgokat de tegyétek már rendbe! Szerintem hetente fog érkezni egy nagyobb frissítés.
-
l.skywalker
Topikgazda
-
Ragnar95
félisten
válasz AMD Power #125297 üzenetére
Én mobilos Xbox appban szoktam nézni mennyit játszottam az adott játékkal, ha érdekel, te is meg tudod nézni, mennyinél jársz. Achievements menüpont alatt kiválasztod az adott játékot és a legtöbb játéknál szerepelni fog egy Time played rész.
[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Hardcore café
- EAFC 25
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Íme az új Android Auto!
- Milyen TV-t vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- BMW topik
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- További aktív témák...
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- PS5 Slim (garanciás)
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest