-
GAMEPOD.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
sugarforce
addikt
válasz darnics #49113 üzenetére
Már több hozzószólásodat olvastam és egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy trollkodsz, unatkozol, vagy tényleg ilyen nehezen mennek a dolgok. A legnagyobb gond az, hogy egyszerűen érthetetlenül fogalmazol és nagyon nehéz kihámozni mit szeretnél.
Ha tényleg ilyen nehezen megy az ac, akkor már az alapokat sem érted, nem egy rakétatudomány a játék, engedd el. Youtubeon rengeteg videó van, nézz végig többet, ha érdekel még a dolog, aztán csináld utánuk.
A bankkártyás témához meg, nem, nem mindegy milyen kártya, viszont nem új keletű a dolog. Hiába állítod át bármire, az első 4 számjegy alapján megfogja mondani milyen kártyatípust írsz be.
Ha kiakarod cserélni, menj be egy bankba és kérdezd meg őket, vagy telefonálj, egyikünk sem k&h dolgozó, nem tudhatjuk, de gyanítom pénzes móka lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- Kicsinálhatja a legújabb driver a friss csúcs-GeForce-okat?
- MIUI / HyperOS topik
- BestBuy topik
- Ma indul a Destiny 2: Heresy
- Assetto Corsa EVO
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- XBox Series S 512GB játék konzol /Gyári állapot/Eredeti doboz/Beszámítás/Garancia
- Playstation 5 Fat - sok játékkal - egyben - csere ON
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, gamepaddal - nagyon szép állapotban
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Nintendo Switch Wireless Controller Kontroller Joystick 2db vezeték nélküli
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest