-
GAMEPOD.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
engusz
veterán
Segítsetek, a téma Crysis 3. Felmásoltam HDD-re, de rendesen szaggat a játék. Sétálás vagy futás közben baromi zavaró, illetve sok olyan rész van (főleg azok az átvezető részek, amiket a játék a saját motorjával rajzol ki), ahol nagyjából 2-3 másodpercre megáll a kép, a hang pedig recseg, elnémul, etc.
Telepítsem újra? Vagy érdemes várni egy patchre?
[ Szerkesztve ]
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
salgocomp
senior tag
-
TomBond
aktív tag
Hol tudom megnézni, hogy nekem melyik Dash van fent? Automatikusan frissít vagy nekem kell frissíteni?
Enermax 850w; ASUS PRIME H770-PLUS; Intel i5-13600K; 64GB RAM; ASUS RX 6750XT 12GB; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx; Win11 Pro x64
-
Nedem
csendes tag
Hali,
A mai Dash updattel kapcsolatban valami fontos?[ Szerkesztve ]
LG Nexus 4-et cserélnék Note 2-re. Részletekért PM!
-
salgocomp
senior tag
Elég durva, hogy ennyi idővel a megjelenés előtt kiszivárgott a Gears of War Judgment...
-
woodbear
addikt
Ha előrendelsz, 1600mspont [link]
Oldalam: www.swsfoto.de
-
Micsurin
nagyúr
gta4-ben most elnyomtam egy fegyver cheat-et és blokkolt egy achit... ha újra kezdem majd a játékot akkór abban a gameplay-ben is buktam azt az egy achit?
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
kisza25
félisten
köszönöm a gyors válaszokat szóval a COD MW3 menne simán, BF3-hoz meg kéne marketplace-ről cód az meg már úgy nem is biztos, hogy olcsóbb.
Érdekes, hogy alapjáték(BF3) még mindig 8900, a premiumedition meg 11900 (alap BF3+ premium)Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
Prof01
veterán
A helyesírás témát legyetek szívesek befejezni! Töröltem az OFF hozzászólásokat!
Ha folytatni szeretnétek, azt az Xbox 360 tulajok OFF topicjában megtehetitek!Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
kisza25
félisten
láma kérdés: ha használtan vennék BF3, COD MW3 -mat... akkor a multi részéről le is mondhatok, vagy a saját accentem alatt működni fog? csak mert találtam egy üzletet, ahol elég sokféle használt játékot kapni
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
-
Tejföl
tag
Van itt olyan aki végig játszotta a Dead Space 3-at? Pontosabban van még olyan aki úgy járt mint én, azzol hogy a játék véget ért de a mentésemnél csak 76% szerepel ? Ezt most nem értem, ennyire kihagytam volna dolgokat?
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
10.000+ Gamescore.
Live-Die-Respawn
-
Micsurin
nagyúr
igen csak azon nem nagyon találtam állatókat azért kérdeztem
más
Batman: Arkham City (GOTY) néztem gameplayokat de nem jött le , hogy ez most akkor sandbox stílusú
vagy nem mehetek szabadon a saját utamat járva csak egy előre meg határozott területen...azon is csak a küldi erejéig... melyik?fúra a fórum motor semmit sem húzót most alá -.-
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
váá na szerintem ez lesz az az fps amit 3-4szer tuti ki fogok akasztani ; köszi a választ.
Bárcsak a dead spacek is sandbox játék menetűek lennének
és állat világall, hogy állunk a crysis3-nál? mert a far cry2-nél percekig néztem csak a környezetet
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
[dlc?] hm én örülnék neki csak előbb ugye az alap game is kéne
amúgy a crysis 3 szabad térkép módja mit is akar takarni? mint a batman arkham-ban szabadon járkálok és küldizek ha akarok?[ Szerkesztve ]
-
Xirtam
veterán
A frissítés a teljesítmény növelésére szolgál és a tökéletes Xbox Live-élmény fokozása érdekében készült. Néhány a színekkel kapcsolatos problémát javít, és a dashboard-on azonnal észrevehető lesz. Továbbá a javítás a partnerek jövőben megjelenő alkalmazásaira is vonatkozik.
[ Szerkesztve ]
-
salgocomp
senior tag
"This update will increase performance and is part of our continued effort to provide the best possible Xbox LIVE experience. In this update, we are providing a fix to a color issue that some were experiencing, and it will be immediately notable in the dashboard. The fix is also being applied by partners to their apps on Xbox LIVE, which we expect to roll out over the coming months."
(#4734) dunc: Magyarul nem találtam semmit, de google fordító...csak valami értelmeset hoz ki...
[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
Ma jött egy update,az mi?
-
zzola
titán
válasz MasterMark #4730 üzenetére
Köszi. Az elég gáz nekem...
-
zzola
titán
Egy Sharkoon X-Tatic SR fejhallgatóm van. Leírás alapján csak úgy működik a chat, ha összekötöm a kontrollerrel, ez valóban így lehet? PS3-nál simán optikai kábelen és USB-n ez működik. Mert így a vezeték nélküli kontrollerből vezetékes lenne... Vagy rossz értelmezem?
[ Szerkesztve ]
-
-
salgocomp
senior tag
Eléggé jóra sikeredett, tetszetős a trailer, és így feliratozva még meg is értem...:$
Kérdés:
Sikerült rákötnöm a vonalbemenettel az 5.1-re az Xboxot (nem ad 5.1-et, sztereó RCA-val nem is vártam el tőle, de sokkal szebb lett az összhang, így hogy minden felől jön a hang ). Ha itt beállítom stúdió minőségre, akkor szebb lesz a hangzás, vagy azt meg sem hallanám/nem erre vonatkozik ?! Így is kristálytiszta a hang, de ha lehetne még szebbé varázsolni egy pár kattintással, akkor miért ne...
-
Prof01
veterán
Az Assassin's Creed 3 Tyranny of King Washington DLC-vel játszik valaki? Érdemes lehet megvenni?
A trailer nagyon tetszett, készítettem is egy magyar feliratot hozzá, lessétek meg!: [link]
Milyen lett szerintetek?[ Szerkesztve ]
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Mister_X
nagyúr
-
raziel01
veterán
Majd írjon valaki, hogy milyen lett a Gears of War Judgment. Alien-nél csak jobb lehet.
-
Mister_X
nagyúr
válasz WhiteWalker #4709 üzenetére
Ööö, RSX meets Crysis 3
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Algotis
addikt
válasz MasterMark #4705 üzenetére
Ennyi
Ez most kb. olyan mintha a Coca-Colanál mindenki Pepsit innaAndroidos Outlookból küldve
-
salgocomp
senior tag
válasz pecel23 #4704 üzenetére
Én egy ugyan ilyet használok, tökéletesen működik, nem lötyög, nem kell állítgatni. Játék közben is simán lehet tölteni, elég hosszú az USB kábele, hogy közben is tudj játszani. Megéri, 900 Ft-ból szinte már normális elemet nem kapsz itthon (na jó kapsz, 4-et is, de ez akkor is más )
-
Micsurin
nagyúr
válasz dilipok #4712 üzenetére
A gta4 mentéseim mindig meg vannak még akkor is ha olyat produkál mint most... egyszerűen ki írja . hogy még nincs mentésem és new gamet kezd de utána load fül alat meg az összes mentésem meg van és be is tölti csak azt nem értem h akkor mértem loadingol rögtön....
-
Peat;)
veterán
válasz MasterMark #4584 üzenetére
Leírnád hol többszörös user error? Egyszer hibáztam, amit le is írtam. Másrészt más tanulhat belőle, nem véletlenül van a support oldalon külön rész erre a témára. #4584 vissza a feladónak, semmi szükség tahónak lenni.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Podcast felvételéhez keresnék egy vagy két embert most csütörtök este 8-ra. Érdekelne valakit egy óra beszélgetés? Részletek pm-ben, Teamspeak, skype, és mikrofonos füles kötelező.
Live-Die-Respawn
-
Micsurin
nagyúr
Köszönöm a válaszokat viszont van egy kis problémám...
A gta4 néha nem észleli a mentéseket és újra kel kezdenem majd start gomb load és onnan betöltenem sosem tűnik el a mentések de mégis ez egy kis esztétikai hiba... meg lehet oldani valahogyan? (mi előtt a warez csak minimálisan is eszetekbe jutna nem warezos a gép zsír új...)[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Meg tudnátok nekem mondani , hogy melyek a legolcsóbb bóltók játék ,ms pont és live gold téren? köszi
[ Szerkesztve ]
-
woodbear
addikt
válasz pecel23 #4704 üzenetére
Nekem ezzel a csatlakozóval rossz a tapasztalatom. Kilötyögősödik meg kontaktos, szóval úgy kell állítani, hogy töltsön és játék közben ugye mozog a kontroller..... szóval fos...
vegyél inkább ilyet ebay-en. Nem pont gyárit, én is utángyártottat vettem de sokkal-sokkal jobb, mint amit te mutattál. Tovább is bírja mellesleg, és zöldre vált a led ha kész a töltés, nem tölt tovább....[ Szerkesztve ]
Oldalam: www.swsfoto.de
-
pecel23
csendes tag
-
Algotis
addikt
válasz MasterMark #4701 üzenetére
Mert ez egy telo, ami androidos! Ami google!
Androidos Outlookból küldve
Új hozzászólás Aktív témák
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Autóhifi
- Delta Force (2024)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Wireless Controller Kontroller Joystick 2db vezeték nélküli
- Nintendo Switch Oled The Legend of Zelda TOTK Edition 64+256GB OFW+CFW RP2040 Picofly Tinfoil Hekate
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
- Nintendo Switch V2 okos RP2040 Picofly OFW+CFW 32+256GB Tinfoil Hekate Dualboot
- Újszerű - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest