-
GAMEPOD.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
StLui
veterán
válasz Knobber #32999 üzenetére
Én gondolkodnék a váltáson, illetve a párhuzamos futtatáson, de a kormány probléma (hiány) miatt nálam kizárt a ONE egy darabig még 360-hoz 25-ért volt FF kormány, most 30-ért sincs
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Knobber
aktív tag
Gondolom ezzel is próbálják áttolni a népet hogy ONE-t vásároljon.
De aztán meg a Microsoft még gőzerővel veszi ki a maradék pénzt a lenyugvó generációból, most is kiadtak új változatokat:
[link]
Szóval én azt érzem hogy egyik részről nagyon nyomják a ONE-t hogy "térjen át mindenki" másik részről meg nagyon nyomják a 360-at hogy "most olcsón megveheted, csak vidd".Youtube: Knobber
-
MeSKA
aktív tag
-
Ti Bo
aktív tag
Urak!
Van egy gyári 250-es és 320-as slim hdd-m, amiből a 320-as tuti eladó lesz. A gépemben most egy 250-es utángyártott hdd van, érdemes lecserélnem a gyárira? Lehet bármi sebességbeli különbség? Illetve ha igen, hogyan tudom átmásolni rá a profilom? Pendrive? Mi a reális ár a 320gb-os winyóért? Köszi a segítségeteket újfent!
https://www.meska.hu/shop/GeekLabs
-
StLui
veterán
válasz matyialiga #32991 üzenetére
Ránézésre biztos nem, eleve nincs FF, de miért itt tetted fel egy PC kormányról a kérdést?
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
matyialiga
tag
Sziasztok!
A HAMA Racing Wheel V18 jó kormánynak számít?[ Szerkesztve ]
"Ha úgy érzed, ura vagy a helyzetnek, akkor ez csak azt jelenti, hogy nem vagy elég gyors. "- Mario Andretti
-
Knobber
aktív tag
Forza Horizon 2 autók:
[link]
Lesz pár igen szép Old Timer is benne:
Ti várjátok már? Október 3-án jön X360-ra.Youtube: Knobber
-
eeXaa
addikt
Üdv! Megbirkózik már a gép az mkv-k, mp4-ek lejátszásával, ill felirat berakással, a gyári fw-el?
-
tibi206
tag
Köszönöm mindenkinek, egyébként a sima xbox 360 controllerre gondoltam nem arra ami külön microsoft windowsra van.
[ Szerkesztve ]
-
tibi206
tag
Sziasztok, azt szeretném kérdezni ha veszek egy xbox 360 vezetékes controllert akkor az jó lesz PC-hez ?
[ Szerkesztve ]
-
BMS
őstag
válasz tomee007007 #32978 üzenetére
akkor jó én is akörül gondolkodtam
"You will be remembered as the King who sacrificed his life... for NOTHING"
-
BMS
őstag
Hali
Mennyit ér nagyjából egy Xbox 360 250gb E,arany hdmi kábellel,fifa 14 játékkal(eredeti),nincs rgh meg flsh semmi,1 hibátlan joy,füles,vga kábel+átalakító? 1 éves
-
Romeo619
senior tag
Sziasztok,
van most valami akció liveon ami megéri?
Továbbá van itt nagy AC fan akit érdekelne egy Revelations Ottoman Edition ami bontatlan?
Jahhh és mi lesz a free game 16tól?
KB ennyi
[ Szerkesztve ]
-
CrAck69
senior tag
válasz tomee007007 #32970 üzenetére
Én is 2500ft ért vettem xD 1 hét alatt ki is hozták...
És működik a vezetéknélküli kontrollerekkel mint a szél...
Gépen tolom a Tomb Raider-t xDinnen rendeltem
[ Szerkesztve ]
Egyszer fenn....
-
tomee007007
őstag
válasz MasterMark #32969 üzenetére
Igeeeen???
Amikor én néztem még 2-3 éve akkor 14 körül volt újonnan -
MasterMark
titán
-
negyven2
veterán
Egyik profilról a másikra természetesen nem, de magát az account teljesen át lehet "adni" másnak aki majd saját magára szabja azt. Csak ez nagyon időigényes és komplikált. plusz ugye az "új" profilon megmaradnak az achievementek.
Annyi a lényeg, hogy aki odaadja a profilt az először is minden számlázási adatot, kapcsolt fiókot, névjegyeket, barátlistát, üzeneteket töröl a régi fiókjáról (vagy amit lehet azt lementi/átmenti). Utána a belépési adatokat átnevezi arra amit a "vevő" szeretne. Pontosabban először csinál egy aliast amit megtesz elsődlegesnek, és a régi címet meg "törli", amivel aztán újra regisztrálhat egy ugyan olyan nevű, - vagy eleve ugyan azzal a külsős címmel - accountot, amibe visszamenti a régiről az adatokat (ez akkor fontos ha pl az MS accom xyz@hotmail.com-volt és ezzel volt regisztrációm, és/vagy ezt használtam e-mailezésre). Természetesen ha nem volt rajta semmi, és csak a Xbox-hoz lett létrehozza akkor is érdemes átnevezteti/megváltoztatni (jelszócserével) a bejelentkezési adatokat és törölni róla minden személyes dolgot. Legutoljára meg megváltoztatjuk a Xbox Gamertag-et (ez ugye ha már ellőttük az ingyenes lehetőséget akkor 2500 Ft-lesz (ekkor a régi név kvázi törlődik tehát ha szeretnék meghagyni a nevünket akkor azzal újra tudunk regisztrálni.
Lényegében röviden és tömören ennyi. természetesen mint írtam ilyenkor az eladott profilon ott maradnak az achievementek és a profil értékelések és egyes játékok online profilja, az abban elért eredményekkel.
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
batai15
félisten
válasz tomee007007 #32964 üzenetére
Sok se jó.7900. Amúgy ez az újabb gamepad? Aminek a d padot el lehet forgatni?
-
batai15
félisten
válasz tomee007007 #32962 üzenetére
6_7 ért hol? Mert 9_10 inkább,de 7ért nem szórakozok hogy találjak 5ért használtam.
The crewet akarom majd tolni.[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
Csak mondom hátha van valakinek akinek eladó,mert nem nagyon van használtan. 3 évig volt 360gépem, tudom milyen a kontroller,eléggé strapabíró.
-
batai15
félisten
Sziasztok,a 360 kontroller jó pchez? Ez esetbe valakinek nem lenne eladó? köszi.
-
Gabor1985
tag
Destinyzik valaki most a reggeli órákba? Vegyetek fel
lumia 930, xbox 360, xbox one vhite ! xbox gamertag: SzGabor8528
-
negyven2
veterán
válasz MasterMark #32952 üzenetére
Azért egy komplikált módszerre van lehetőség.
-
őstag
Van nekem egy LIVE-os profilom, elég sok megvásárolt játékkal. Ha neadj isten eladnám a gépemet, valahogy a profilról másik profilra átvezethetőek a játékok?
-
MeSKA
aktív tag
Értem. Akkor a magyar feliratos játékokat érdemes a boltban megvenni...
-
StLui
veterán
Csak kérdezem: ez fontos, hogy eldobhatod e a papírt vagy esetleg oda adod azt is? Félsz, hogy visszaél a garipapírral, vagy mi?
Te beregisztráltad? Vagy mitől van bármi is a neveden?[ Szerkesztve ]
-
BMS
őstag
válasz negyven2 #32941 üzenetére
Akkor azt a jótálási jegyet el is dobhatom mert ugye el akarom adni és a konzolvilághoz már nem küldhetem vissza.....az új vevőnek így elég csak azokat a számokat beregisztrálni vagy az is az én nevemen van?
-
MeSKA
aktív tag
A boltban hivatalosan magyar felirattal megjelent játékokat ugyancsak magyar felirattal tudom letölteni az Áruházból is?
-
StLui
veterán
válasz MasterMark #32940 üzenetére
ja van olyan is, valami szörnyű, el is felejtetem gyorsan, nézni is rossz volt
[ Szerkesztve ]
-
BMS
őstag
Ha a gép hibásodna meg akkor azt a Microsoft valamelyik szervizébe kéne küldenem?
Mert a 2 évből 12 hónapot a KV vállalt?
Ha igen akkor elég lenne csak a gépet küldenem?"You will be remembered as the King who sacrificed his life... for NOTHING"
-
StLui
veterán
válasz aram01 #32934 üzenetére
Jobbra balra fordítod a fejed, akkor a képernyőn azt látod mintha elfordulnál (gondolom csak valamilyen belső nézetből, máshogy én nem próbáltam, de ugye attól még a képernyőt kell nézned, hogy elfordítottad a fejed. De így meg tudod nézni, hogy melléd ért e valaki
-
StLui
veterán
válasz MasterMark #32928 üzenetére
Forza4: kinect és kormány egyszerre, tudom, hogy ez nem repülős
[ Szerkesztve ]
-
aram01
nagyúr
válasz MasterMark #32928 üzenetére
sorry
kimaradt a vagy szócskaIsten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
aram01
nagyúr
srácok van valami repülös játék amit kinectel wireless speed wheelel lehet játszani?
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Pickle Rick
senior tag
Van esetleg valakinek egy 48órás gold kódja? Ismerősömnek kellene.
• XBL: Uborka Rick • PSN: Uborka_Rick • Steam: Pickle Rick • Battle.net: UborkaRick
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Pickle Rick #32921 üzenetére
Kiváncsi lennék hogy a Gamekapocs honnan szedte ezt az infót.
Live-Die-Respawn
-
Pickle Rick
senior tag
válasz raziel01 #32908 üzenetére
Vajon a DLC-ket is tartalmazni fogja?
Szerk.: Úgy néz ki igen. Nekem ez tök jól jön mert pont ezeket a részeket nem toltam még végig. Ha nem lesz vészes ára tuti vétel nálam.
"Természetesen nem csupán az alapjátékokkal kell beérnünk, minden eddig megjelent DLC-t is tartalmazni fog az új kiadás." - Gamekapocs
[ Szerkesztve ]
• XBL: Uborka Rick • PSN: Uborka_Rick • Steam: Pickle Rick • Battle.net: UborkaRick
-
dilipok
veterán
feladtam mara. Az utolso session mar jobb volt valamivel, mert mar a shipwrightig el tudtam jutni a towerben. De annyi. Utana kidobott. Az agyamra megy a sok allatos error uzeneteivel. Baboon, centipede... tokom kivan. Hatha holnap estere jobb lesz.
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
dilipok
veterán
válasz MasterMark #32916 üzenetére
parszor mar odaig fajult a dolog, hogy beraktam az MW3-at, hogy megnezzem nalam van-e a problema, de az tokeletes. Maxon a ping jelzo, nem erzekeltem lagot lovesnel, semmi gond. A nat-ra is azt irta, h OPEN. Ez meg folyamatosan kidob... De csak engem, a tesom jatszik..
most meg megprobalok cache-t torolni, aztan feladom mara
[ Szerkesztve ]
-
dilipok
veterán
na most ertem haza, latom mar paran toljatok a destinyt. Nagyon helyes Kivancsi vagyok.
Valami download progress kiirast viszont produkalhattak volna a toltokepernyore, ha mar 140 megat tolt. A router szerint 1-2megaval toltok, de megis eleg sokaig tart... A This may take a while meg nem annyira pontosan hatarolja be az eddig letoltott adatmennyiseget
[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
Új Assassin's Creed gyűjtemény érkezik
Assassin's Creed III: 1775-ben az amerikai kolóniákon egy angol apa és egy őslakos anya gyermeke, Connor lesz az a szikra, amely fellobbantja a forradalom lángját az egész kontinensen.
Assassin's Creed Liberation HD: 1765. Ahogy a forradalom felé vezető események egyre intenzívebbé válnak, spanyol haderők megpróbálják megszállni Louisiana területét. Ám nem számolnak Aveline-nel, aki egyúttal a sorozat első női főszereplője.
Assassin's Creed IV: Black Flag: 1715, Karib-tenger, kalózok, és Edward Kenway kapitány, aki belesodródik a bérgyilkosok és a templomosok ádáz küzdelmébe.
-
negyven2
veterán
De egyszerűbb, ha beregisztrálod a Xbox-ot a Xbox Online szolgáltatóközpontban. Itt két évig él a háztól-házig garancia a konzolra (a kiegészítőkre csak egy évig). Nem kell semmit se megadni csak a készülék sorozatszámát és egy két adatot. Ezen kívül nem kell semmi garanciajegy vagy ilyesmi.
-
StLui
veterán
IDŐTARTAM: Ez a garancia attól a naptól, amelyen Ön megvette az Xbox terméket, egy naptári évig tart (az Xbox 360 konzol esetében pedig, olyan hibák esetén, amelyek következtében az Xbox 360 konzol előlapján lévő fénygyűrű három eleme piros színben felvillan, három évig)
tehát a második évet max a bolt vállalhatta, az első évben pedig értelmetlen hozzájuk fordulni, mert MS intéz háztól házig mindent
[ Szerkesztve ]
-
BMS
őstag
illetve azt írja,hogy csak akkor viszik ügyintézésre ha hiánytalan tartozékkal küldöm...
De volt hozzá fifa 14 játék,arany hdmi kábel,skyrim token meg ugye a kar+a táp ami alap akkor ezeket is küldenem kell hozzá?
Csak mert el akarom adni(és vállalnám a garanciát ami még hátra van) és csak az alapgépet vennék meg 45ért szóval a játék a kábel meg a joy nálam maradna azt meg el akarom adni.Csak a tápot kérte még hozzá..."You will be remembered as the King who sacrificed his life... for NOTHING"
-
BMS
őstag
Sziasztok
1 éve vettem a konzolvilágtól egy xbox 360 e + játék bundle-t amire 2 év garanciát adtak.
Kaptam hozzá egy vásárlási jegyzéket egy nyugtát és egy garancia jegyet.
Ez a 3 elég ahhoz,hogy én igazolni tudjam azt,hogy onnan vettem és hogy kicseréljék vagy javítsák ha valami történik vele?A másik kérdésem az lenne,hogy a garancia jegyen azt írják hogy: a garancia jegyen szereplő termékre 12 hónap garanciát vállalunk amely boltunkban érvényesíthető.
-ez azt jelenti,hogy ha több mint egy év után lesz vele valami amiért még cserélik akkor azt már nem a konzolvilághoz hanem a microsfthoz kell küldeni?"You will be remembered as the King who sacrificed his life... for NOTHING"
-
tomee007007
őstag
válasz MasterMark #32901 üzenetére
Köszi!
Még fél óráig le vagyok tiltva yt-ról -
MasterMark
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
- Autós topik
- Házimozi haladó szinten
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- További aktív témák...
- Konzolok karbantartása // Portalanítás - Pasztázás // www.brservice.hu // Posta // Számla
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, gamepaddal - nagyon szép állapotban
- Dobozos, garanciális ASUS ROG Ally ex1 konzol+ dokkkoló+ táska! AkciÓÓ!
- Nintendo Switch Oled The Legend of Zelda TOTK Edition 64+256GB OFW+CFW RP2040 Picofly Tinfoil Hekate
- Xbox Series X 1TB Halo Infinite Limited Edition
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest