Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz oriic #32957 üzenetére

    Egyik profilról a másikra természetesen nem, de magát az account teljesen át lehet "adni" másnak aki majd saját magára szabja azt. Csak ez nagyon időigényes és komplikált. plusz ugye az "új" profilon megmaradnak az achievementek.

    Annyi a lényeg, hogy aki odaadja a profilt az először is minden számlázási adatot, kapcsolt fiókot, névjegyeket, barátlistát, üzeneteket töröl a régi fiókjáról (vagy amit lehet azt lementi/átmenti). Utána a belépési adatokat átnevezi arra amit a "vevő" szeretne. Pontosabban először csinál egy aliast amit megtesz elsődlegesnek, és a régi címet meg "törli", amivel aztán újra regisztrálhat egy ugyan olyan nevű, - vagy eleve ugyan azzal a külsős címmel - accountot, amibe visszamenti a régiről az adatokat (ez akkor fontos ha pl az MS accom xyz@hotmail.com-volt és ezzel volt regisztrációm, és/vagy ezt használtam e-mailezésre). Természetesen ha nem volt rajta semmi, és csak a Xbox-hoz lett létrehozza akkor is érdemes átnevezteti/megváltoztatni (jelszócserével) a bejelentkezési adatokat és törölni róla minden személyes dolgot. Legutoljára meg megváltoztatjuk a Xbox Gamertag-et (ez ugye ha már ellőttük az ingyenes lehetőséget akkor 2500 Ft-lesz (ekkor a régi név kvázi törlődik tehát ha szeretnék meghagyni a nevünket akkor azzal újra tudunk regisztrálni.

    Lényegében röviden és tömören ennyi. természetesen mint írtam ilyenkor az eladott profilon ott maradnak az achievementek és a profil értékelések és egyes játékok online profilja, az abban elért eredményekkel.

    [ Szerkesztve ]

    “I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”

Új hozzászólás Aktív témák