Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
MeSKA
aktív tag
válasz MasterMark #32750 üzenetére
Neked sikerült a Windows Media Center-el összehozni? Csak hogy az egyszerűbb progiknál maradjunk...
-
MeSKA
aktív tag
válasz MasterMark #32752 üzenetére
Értem. No akkor beleásom magam ebbe a DLNA szerveres témába. Annyi lenne még, hogy nektek se valami gyors a wifi kapcsolat? Oké, hogy a kábeles lenne az igazi, de nálam nem megoldható. Viszont elég lassan tölt így. (nincs messze a router)
-
MeSKA
aktív tag
Ma előjött egy kis hiba: Mi van olyankor, ha 2-2 led átlósan felváltva villog? Gyenge akku? Nem találtam normális leírást... Nincs nagy baj, ugye?
-
MeSKA
aktív tag
De ha villog, akkor már cseréljem az akkut, vagy maradhat amíg szét nem bont? Mert ugye az akku kissebb feszültségen megy mint a sima elem, de azt az 1,1-1,2V-ot tovább tartja.
-
MeSKA
aktív tag
válasz MasterMark #32765 üzenetére
Okés, köszi! Egyébként sikerült összehozni a PCvel, mostmár látom a gépen lévő videókat! Universal Media Server-el, illetve a sima Windows Media Player-el is megy. Viszont a meghajtóba tett DVD-n lévő filmeket nagyon pixelesen játszotta le. Élvezhetetlen.
-
StLui
veterán
válasz MasterMark #32767 üzenetére
Na ez egy jó és fogas kérdés!
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
MeSKA
aktív tag
válasz MasterMark #32767 üzenetére
Bocsi, félreérthetően fogalmaztam: Az xboxba tett film volt pixeles. Volt egy 720p-s és egy HDrip. Mindkettő olyan volt. Viszont pendrive-ról jól játsza le.
-
negyven2
veterán
Jött update 360-ra.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Prof01 #32773 üzenetére
System Software/Other
- Fixes video issues.
- Improves overall performance.[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
negyven2
veterán
válasz bLaCkDoGoNe #32774 üzenetére
Plusz még valószínűleg az 500 GB-os HDD-re készítették fel a gépet. (meg esetleg a PS4-es játékok lejátszására )
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
matyialiga
tag
Sziasztok!
3 napja vettem egy HAMA V18-as kormányt, de a gázpedál már(!)nyikorog.
Lehet ezt valahogy orvosolni?"Ha úgy érzed, ura vagy a helyzetnek, akkor ez csak azt jelenti, hogy nem vagy elég gyors. "- Mario Andretti
-
MeSKA
aktív tag
válasz matyialiga #32776 üzenetére
WD40 😁
-
törölt tag
válasz matyialiga #32778 üzenetére
OBI, PRAKTIKER, TESCO, Stb...
-
matyialiga
tag
És ezzel elég befújni, vagy szét kell szednem a pedál szettet?
"Ha úgy érzed, ura vagy a helyzetnek, akkor ez csak azt jelenti, hogy nem vagy elég gyors. "- Mario Andretti
-
Prof01
veterán
válasz bLaCkDoGoNe #32774 üzenetére
Szóval semmi különös. Kösz!
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Prof01
veterán
Fantasztikus élőszereplős Destiny trailer! Készítettem magyar feliratot hozzá, lessétek meg!
[ Szerkesztve ]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Prof01 #32782 üzenetére
"- Whoa! What do you think is down there?
- Uh... death.
- Theirs or ours?"Ezen besírtam.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
humi1
tag
Valaki segítene!
A wifi-t az istennek sem tudom beállítani!
Beírom a jelszót de hiába! -
Prof01
veterán
válasz bLaCkDoGoNe #32786 üzenetére
Ja-ja, jó kis trailer lett! Most még jobban várom a jövő hét keddet!
Pavti: Köszi, majd folytathatnánk valamikor!
Blyan: Hát ez ilyen. Ezek szerint Te nem szerzed be a játékot?
Oric: Köszi!
-
oriic
HÁZIGAZDA
X360-ra valaki kedden megveszi Destiny-t? Allé-ban leszek már nyitásra.
Live-Die-Respawn
-
-
-
tomee007007
őstag
Én mostanában az Arcania Gothic 4-el vagyok elfoglalva...nekem speciel borzasztóan bejön, aki szereti a stílust azt szerintem elragadja a hangulata.
Nyilván nem egy Skyrim minőségben, de aki MM környékén jár,az 2000 ft-ért be tudja szerezni, annyit simán megér. -
raziel01
veterán
~9312 Ft G2A-n a 12 hónapos GOLD kód.
-
MeSKA
aktív tag
Ez a Halo 4 játék nagyon tetszik. Valaki le tudná írni Xbox 360-ra sorrendben melyik részeket lehet megvenni? Neten nincs semmi konkrét erről. Másik dolog, hogy a Slim E gépnél a hűtés hogy van megoldva? Honnan szívja, hova fújja a levegőt? Én nem tudom, nem érzékelem...
-
tomee007007
őstag
-
oriic
HÁZIGAZDA
Van Halo topikunk is. Bármi érdekel szívesen segítek.
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Milyen TV-t vegyek?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Mortal Kombat 1: Khaos Reigns - Így harcol Ghostface
- Gmail
- iOS alkalmazások
- Whisky topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest