Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Bleach: Rebirth of Souls - Középpontban Shinji Hirako
- PlayStationre is megjelent a Venture to the Vile
- Assetto Corsa
- Path of Exile 2
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Delta Force (2024)
Aktív témák
-
PPeter
addikt
válasz Ronaldo 99 #1198 üzenetére
Figyelj, ennél jobban nem tudok szellemileg lesüllyedni a keszonbetegség veszélye nélkül, de megpróbálom úgy leírni, hogy a ''Miképp különböztessük meg a szoftvert a hardvertől'' c. könyv nélkül is megértsd: a kábelnek arra a végére kell a fordítót tenni, ami a videokártyádba megy bele, amikor a PC-det használod. Aztán az XBOX360-at ehhez kötöd.
PPeter - Privátokat van hogy hetekig nem olvasom. Éjszaka és vasárnap ebédidőben ne hívjon senki a DVD-írós problémájával, köszi! A BURN.HU már nem az én oldalam!
-
PPeter
addikt
válasz Ronaldo 99 #1195 üzenetére
Nem. A monitorod fix VGA kábelének a végére veszel egy fordítót, hogy olyan legyen, mint egy normál VGA bemenet, ebbe dugod majd az XBOX360 VGA kábelét.
PPeter - Privátokat van hogy hetekig nem olvasom. Éjszaka és vasárnap ebédidőben ne hívjon senki a DVD-írós problémájával, köszi! A BURN.HU már nem az én oldalam!
-
->Raizen<-
veterán
Valaki segíthetne hogy hogy töltsek emulátoros játékokat fel az xboxomra nem a 360-ra!
-
Ronaldo 99
csendes tag
válasz Partizan182 #1194 üzenetére
Úgy érted, hogy a VGA kártya D-sub kimenetére kössem rá az Xbox 360 VGA kábelét
-
Partizan182
senior tag
válasz Ronaldo 99 #1192 üzenetére
Egyszerű VGA-átalkítóval, párszáz ft bármilyen műszaki áruházban.
-
peti87
csendes tag
Hali!
Tudtok valakit Győr környékén aki hűtésmoddal foglalkozik?A régi lányok úgy tudtak főzni mint az anyjuk, a maiak meg úgy tudnak inni mint az apjuk!:)
-
Ronaldo 99
csendes tag
Az én CRT monitoromon nincs semmilyen bemenet, csak egy fix kábel, amit nem lehet kihúzni. Erre is rá lehet kötni a boxot? Ha igen, hogyan?
-
Partizan182
senior tag
-Elvileg van (a 3 év csak a 3ledre vonatkozik, egyébként 2 év a gari a többire).
-Ne vegyél utángyártottat, ezen nagyon nem éri meg sprórolni. Párezer ft a különbség, de csak vedd a kezedbe mindketőt, kicsit játssz a gombokkal meg az analóg karokkal, érezni fogod a különbséget. -
Torry
addikt
Lenne még két kérdésem:
-Magyarországon él már ez a 3 éves garancia? Vagy lesz egyáltalán?
-Másik, hogy van az olcsóbbik kontroller, az van olyan minőségű mint a gyári MS-os? Vagy ne spúroskodjak?
Előre is köszi! -
PPeter
addikt
Nem Te mondtad, de arra a hozzászólásomra reagáltál először, amit én egy ilyen tárgyú megjegyzésre küldtem válaszul, olvass vissza.
-
GyuZa
tag
válasz Partizan182 #1171 üzenetére
Teljesen lagmentes szerverek?! Pár kbit híján 7 megás a netem van (tudom, hogy nem csak a sebesség a lényeg, hanem pl a játékosoktól való távolság is) és elég ritkán találkoztam normális pingekkel... A legjobban azt szeretem, hogy az esetek többségében mindíg usa beliekkel rak össze a live.
-
-
PPeter
addikt
A Panasonic S75-ös lejátszómat én se adnám fel érte, de az a kijelentés, hogy egy gagyi 7 ezer forintos lejátszó szebb DVD-Video képet ad, teljesen hülyeség. Egyébként esetedben érdemes lehet megnézni, hogy mennyit javítottak a képen.
-
tothl
addikt
Nekem egy regi Pio 737em van, az akarmikor leveri komponensen kepminosegre reszletgazdagsagra. Kicsit csalodott is voltam. Persze azota van uj dashboard, ez meg tavaly tavasszal volt, akkor elkenodtem, hogy nem szep a kep es meg zajos is a masina. Azota szoftveresen javithattak a kepen, de mivel hutesmod van a gepen eszembe sem jutott kiprobalni. Egyebkent dashboardra, jatekokra igen szep kepe van, ezert is csodalkoztam hogy a DVD eleg silany latvany nyujt(ott) az altalam elvarthoz kepest.
-
tothl
addikt
A masik pedig, hogy mivel az MS kapja a penzt, a nagy MMO -gyarto cegek is kimaradnak a piacrol hiszen ok viszont a jatekuk havidijara baziroznak. Ez is valtozhat termeszetesen viszont akkor a Liveon belul is kell majd fizetned pluszban.
Erdekes dolgok ezek es ez egy atmeneti idoszak. Remelem a vegen a jatekosoknak lesz jo. -
PPeter
addikt
Oké, ha te mondod. Én inkább hiszek a saját szememnek meg a tucatnyi kijelzőnek és még több lejátszónak, amit teszteltem.
-
tothl
addikt
Egyebkent igy igaz, az MS Live egeszen jol mukodik, minden jatekkal kelloen gyors, mar 1 evvel ezelott sem igen lagzott ,azota pedig csak javul.
Ami esetleg gondot jelent, hogy tele van gyokerekkel minden jatek, sokszor nem lehet egy jot jatszani foleg autos jatekokkal, mert nincsenek rendes ligak, kontrollalt kozossegek ahogy PC-n. De ez valtozik majd az igenyek hatasara, csak ido kerdese. -
PPeter
addikt
Live regisztráció nagyon könnyű, főleg ha van MSN vagy MS Live ID-d már, mert a gamer profil hozzárendelhető, aztán kész is.
-
PPeter
addikt
válasz Partizan182 #1160 üzenetére
A Gyűrűk Ura négylemezes kiadásából pont a harmadik részt néztem a hétvégén, nem volt vele gond, igaz a plazma tényleg ''jótékonyabb'' ilyen szempontból. De azért azt dőreség kijelenteni, hogy az XBOX360 gagyi DVD-Video lejátszó a komponens kimenetét használva, mert én nagyon sok kijelzőn kipróbáltam sok-sok lejátszót és azért nem a gagyik közé sorolnám, amit produkál.
-
PPeter
addikt
Ugyan már, használt játékok már vannak egészen tűrhető áron (ha karcos, akkor elviszed párszáz forintért karcmentesíteni, políroztatni), ha nem akarsz mindig mindent a megjelenés pillanatában megvenni, akkor kibírható árakon lehet is lehet játszani eredeti lemezekkel. Cserélgetni is könnyű, ha ismersz más játékosokat, adás-vétellel foglakozó boltokat. A legtöbb jó játék semmit nem ér a Live nélkül. Kár kockáztatni, nem?
-
Torry
addikt
válasz Partizan182 #1172 üzenetére
Nah és én még azt hittem utánajártam.
Valóban az évi 12k az végülis fasza. Bár lehet hogy inkább 3 havisakat fogok venni, nehogy időközben bannoljanak, mert eredeti játékra nemhiszem hogy lenne pénzem, baj csak az hogy warez kockázatos. -
szkorhetz
őstag
válasz Partizan182 #1171 üzenetére
lehet akkor én is veszek majd goldot
-
Partizan182
senior tag
Nem paraszt, csak más a megközelítése. Ugyanis a multihoz szükséges szervereket nem a kiadók tartják fenn hanem az Ms. ezért stabil, ált. teljesen lagmentes, garantált szolgáltatást kapsz, egységes rendszerben. És ha pl te 4 év múlva szeretnél mondjuk a Perfect Dark Zeroval játszani (Lassan 2 éves game) akkor azt megteheted, nem lesz az mint mondjuk a Ps2-es MGS3-nál, hogy egy bő év múlva lelőtték a szervereket mert nem érte meg a Konaminak.
Ps3-nál pl a kiadóké a szerverparkok, meg is látszik.
Szal nem azért fizetsz hogy az Ms zsebét dagaszd, hanem tényleges szolgáltatást is kapsz érte. Akinek a Live havi 1000 Ft-ot nem ér meg az vagy nem szeret neten játszani vagy egy csóringer nyomadék. (már elnézést) -
szkorhetz
őstag
válasz Partizan182 #1169 üzenetére
kb mien gyors net kell ahhoz hogy élvezhető legyen a multis jáétk?
-
Partizan182
senior tag
Csak premium. A vincsi, a vezeték nélküli joy, headset, normális videókábel bőven megéri azt a + 20k-t. (csak +10k ha veszel memókártyát a core-ba).
Nekem hűtésmod van, egy éve semmi baja. Ebben az iszonyatos melegben (panel, ohne légkondi) is gyönyörűen, hiba, fagyás nélkül muzsikál.
Live nem havi 10k (ennyiért senki sem venné), hanem ÉVI 10-12 k. Ennyiért meg ajándék (majd megtapasztalod). -
Torry
addikt
válasz szkorhetz #1163 üzenetére
Nem tudom eldönteni vegyek-e vagy sem.
Mert úgy akarom, hogy gépet lebutítom filmnézésre, netezésre ilyesmire. Csak ugye ha ezt karácsonykor teszem kb már buktam is 10-15-20e forintot.
Amennyire olvasgattam, rendes hűtéssel nem nagyon lehet vele gond.
Amit továbbra sem tudok Core vs Premium. Nincs abban semmi ami nekem kellene.Liveról előbb-utobb ugyis kivágnak, fizetni meg nem fogok havi 10e-t, hogy játszhassak neten . Csak az zavar, hogy gondolom vinyora mennek a mentések és a core-hoz egy 64-es kártya 10e forint.
Szóval nehéz az élet nah -
Torry
addikt
Most tervezem box vásárlását, de azt hiszem mégiscsak megvárom a Falcon verziót.
Van valami tippetek mikorra is tehető a megjelenése?
Karácsony? Vagy esetleg hamarabb? -
->Raizen<-
veterán
A halálozásokról és egyébb x360-as problémákról összefoglaló leírás itt: [link] Ez a leggázabb gép amit eddig valaha is kiadtak!
-
->Raizen<-
veterán
válasz RockHaRD #1115 üzenetére
''A gép a mentésekben eltárolja a Console ID-t amely a játék konzolunk egyedi azonosítószáma ami ezek után azt eredményezi hogy a játékos profilunkat ha át szeretnénk vinni egy barátunkhoz hogy az ő gépén folytassuk amit elkezdtünk akkor ez sajnos nem fog menni. A merevlemezt egy másik gépre felhelyezve nem fogja látni a játékosprofilt a korlátozás miatt és hibásként jelöli meg. Csak akkor fog működni újra ha barátunk gépén a recover gamertag opcióval visszatöltjük profilunkat az Xbox Live-ról, de ezek után ha vissza rakod a merevlemezt a saját gépedre ezeket a lépéseket újból megkell tenned.'' Ez idézet egy weboldalról.
-
PPeter
addikt
válasz szkorhetz #1157 üzenetére
A TV belső feldolgozó áramköre gondoskodik a kép megjelenítéséről, tehát ''átméretezi'' a kapott képet a panel felbontására. 720i nincsen, 720 soros megjelenítésből csak progresszív van a HD és DTV szabványban.
-
szkorhetz
őstag
válasz Partizan182 #1154 üzenetére
de akkor pár képpont kimarad nem?
mert akkor mondjuk 768 helyett csak 720-ban jön a kép nem?
720p vagy 720i jobb? -
PPeter
addikt
válasz Partizan182 #1151 üzenetére
Ne is menj bele, kimerítő cikkeket írtam a témában hazai szaklapokban, digitális videó-utómunkával és DVD-Video authoringgal foglalkozom.
Érdekes amit írsz a DVD-Video lejátszás minőségéről, sem a 106, sem a 127 centis plazmán és a CRT TV-men nem tapasztaltam ezt, főleg normális minőségű (gyári) lemezekkel.PPeter - Privátokat van hogy hetekig nem olvasom. Éjszaka és vasárnap ebédidőben ne hívjon senki a DVD-írós problémájával, köszi! A BURN.HU már nem az én oldalam!
-
jolti05
őstag
válasz Partizan182 #1153 üzenetére
3-4 évre érdemesnek tartom a megvételét.
Akkor már nem lesz érdemesebb a Falcon-t venni?A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...
-
Partizan182
senior tag
válasz szkorhetz #1150 üzenetére
82 centis LCD-n használom 720p-ben. A kép gyönyörű, ha ez a kérdés, látszik kb 5 centiről egy kis minimális képzaj (az analóg komponens miatt) de messzebbről (30 centi +) nem lehet észrevenni a grízesedést. Észrevehető Overscan, ill. a HDTV-k átka a hang minimális késése sem volt tapasztalható nekem (mondjuk a hang erőlködőből jön az 5.1-be).
-
Partizan182
senior tag
válasz jolti05 #1149 üzenetére
Nem 2 év, ahogy írtuk inkább 3-4 mostantól számítva.
''Ha hozzá tudok jutni 30e körül, akkor nagy esély van rá, hogy év végéig veszek egyet''
30k-ért nekem is hozhatnál vagy 10-et...
Egyébként érdemes várni pár hónapot. Jön elvileg a Falcon (kicsit áttervezett, stabilabb verzió) és az árcsökkentés. -
Partizan182
senior tag
válasz Eugene Roe #1148 üzenetére
Meg lehet oldani, de marcerás. Keress rá tutorialt.
-
Partizan182
senior tag
Nyilván nem fogok mélyremenő technikai részletezésekbe menni az interlaced technológia kapcsán, akit részleteiben érdekel majd szépen beírja wikipediába és tájékozódik. Magam részéről progressive scan favorizált (különösen videójátékoknál, ahol a kép folyamatos mozgása alap), de ki kell próbálni, amelyik jobban tetszik azt használod.
DVD dolog: 82 centis HDTV-vel használom a cuccot és a box képe még a 8 ezer Ft-os Chili lejátszómétól is elmarad. Annyira blokkosodik mintha egy szar Divx-et néznék nem dvd-t. Természetesen mindkettőt komponenssel használom.
Aktív témák
Hirdetés
- Assetto Corsa
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Playstation 4 játékok,akár 1000ft-tól(a többi a leírásban)
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- PS5 Lemezes 825GB - használt - XIII ker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest