Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
drzozo
senior tag
válasz neato3loco #100254 üzenetére
Stiches HC alliban "Hódító Hódok" magyar guild.
-
drzozo
senior tag
Sziasztok!
Tudja esetleg valaki, hogy ha 87/100 q done-ban állok Storm Peaks-ben, akkor miért nem látom a maradék q npc-jét? Thorim és King Jokkum féle questekre gondolok, de nem jelenik meg az npc ott, ahol a Questie egyébként jelzi.
-
drzozo
senior tag
Elsősorban azokhoz intézném a kérdést, akik 2015-ös Retina Macbook Pro 13-mon játszanak.
WOD-ban nem volt semi probléma a játékkal, azon kívül, hogy rettentő sz@r fps-sel futott, még lowon is.
A mai nap, Legion területeken elkezdte produkálni az alábbit:
Más is tapasztalt már ilyet? Eléggé melegszik az integrált videókártya, a borítás a felső sarokban konkrétan forró, annak ellenére is, hogy van alatta laptop hűtő. Valami megoldás esetleg?
[ Szerkesztve ]
-
drzozo
senior tag
Macbook-on IGP-vel mi ez az eszméletlen fps drop? Eddig simán játszható volt, most konkrétan akad. Várható minimális javítás?
-
drzozo
senior tag
Valaki írta a napokban, hogy a humán még imbább lesz, mint volt. Le tudná valaki nekem ezt írni érthetően, elmagyarázva, hogy miért is?
-
drzozo
senior tag
Outland-en hálistennek egyre jobban kezd nőni a magyar populáció.
-
drzozo
senior tag
válasz benceman00 #66963 üzenetére
Van:
"The Sixth Sense"
Egyre több a magyar Outland alliban, és a guild dinamikusan fejlődik. Most pl. 20 online player.
-
drzozo
senior tag
Wholly-ban hogy és hol tudom beállítani pontosan, hogy a mapon csak azokat a questeket lássam, amiket el tudok kezdeni megcsinálni? Mert össze vissza mutat mindent bugosan, ott is mutat questet, ahol egyébként nem tudom felvenni, mert pl. kell pre quest.
-
drzozo
senior tag
Rival/Duelist acsi 5v5-ért is jár? (Tehát nem kell hozzá 3v3?) Illetve Battlegroup szerinti százalékokat kell nézni, vagy az összesített ezt? Ha az előbbit, azt hol tudom megnézni?
-
drzozo
senior tag
Van valami összefoglaló arról, hogy az allis racial-ok miként fognak változni? A hordásat megtaláltam, ezt nem...
-
drzozo
senior tag
Életemben - pedig BC óta tolom - nem játszottam még wowot fair/low beállítástól nagyobban. Örülök, hogy fixen fut.
[ Szerkesztve ]
-
drzozo
senior tag
Uraim, köszönöm.
-
drzozo
senior tag
Ha csinálok egy új battlenet fiókot, és megadom a mostani bejelentett lakcímem, meg tudom később változtatni azt - akár support/ticket segítségével - egy újra, ha esetleg elköltözöm? Csak mert most azt írja, hogy egyszer lehet megadni, és egyelőre nem merem kitölteni.
-
drzozo
senior tag
Hosszú távon - figyelemmel Legionra is - undead vagy belf (/affli) lockot érdemes felhúzni rated bg-re? Nem követtem nyomon, hogy lesznek-e bármilyen racial változások a kövi kiegben. Csak pvp-zni szeretnék vele. Valakinek valami tipp?
[ Szerkesztve ]
-
drzozo
senior tag
-
drzozo
senior tag
Elkezdtem csinálni a Loremaster acsit. Tudna valaki olyan addont mondani, ami ha megnyomom a map gombot (M), akkor mutatja a nagy térképen az eddig meg nem csinált questeket, akár a rejtett questeket, vagy amiket a mobok dobnak? (Éppen a Westfall questeket csinálom, 79/80 az acsi, és nem találok új questet...)
-
drzozo
senior tag
Egy lvl 100-as allis dobjon már az Ashran-i pvp vendorról egy screenshoot-ot, mert az istenért sem találom...
-
drzozo
senior tag
válasz thomeef #56662 üzenetére
Ezért is írtam, hogy cumi lett. Ettől eltekintve egyelőre bejön a castolgatós-dot-refreshelgetős módszer is. Ráadásul a haunt is nagyobbat sebez összességében, mint az előző patchben, sőt lvl100-on jön a nagyobb dotdmg azokra, akiken haunt van. Szóval ha az egész enemy raid-en nem is, de minimum 4 emberen lehet tartani a pressure-t. És akkor nem beszéltem azokról, akiken csak szimplán ketyeg a dot.
-
drzozo
senior tag
Szerintem az affli jó, bg-re mindenképpen, és 1v1-ben is sokkal jobb lett, mint előző szezonban volt (pedig ott RBG-n 2154-ig mentem). Ha elereszted a 4 hauntot, nem healelik ki. Kétségtelen, hogy a soul swap shard-ért elég nagy cumi lett.
Nem a lockkal van baj, hanem a több overpowered casttal, lásd perpill: retri, feral.
Ráadásul manapság mindenki spell reflecttel. Azt várom már, hogy a rogue 1 min cd-s cloak-ja is visszadobja rám a dotokat.
Eddig random bg-n dmg-ben szinte kivétel nélkül mindig első voltam, viszont mióta buffolták a balance druid starfall-ját, azóta mindig mögöttük kullogok.
[ Szerkesztve ]
-
drzozo
senior tag
Valaki nem tudja véletlenül miért lehet az, hogy a wow az intel hd 3000-el indul el, s nem pedig a GT540M-el?
Az nvidia beállításoknál kb. már az összes exe.-t, még a battle.net-es exe.-t is átállítottam arra, hogy a nagy teljesítményű videókártyát használja, ellenben ha ki-alt-tabozok a játékból, azt látom, hogy az intel megy...
-
drzozo
senior tag
Hülye kérdés, de már nem igazán emlékszem rá annó hogyan csináltam. A WOD megjelenése napján, bankkártyával, battle.net-ről azonnal meg tudom venni a digitális verziót, és csak le kell töltenem a setupot?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Robogó, kismotor
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- iPhone topik
- Autós topik
- EAFC 25
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest