Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
Pl a CIBnél ingyen kapsz netkártyát netszámlával, azonnali számlák közti mozgatással. Így nem kell megadnod a dombornyomott adatait, és a phisingelők sem szedik le a lóvéd... Sajna utólag már nem működik.
Tipp: kösd le az összes pénzt, előtte meg vegyél le amennyi kell... -
Wolverine
félisten
Mivel a jelszót megváltoztatták, így csak annyit tehetsz, hogy nem tartasz annyi pénzt a kártyán, amennyi a havidíjhoz kellene. (már ha az a peches helyzet áll fent, hogy ez nem egy webkártya, amin eleve nincs pénz normális esetben)
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Wolverine
félisten
Az egész megelőzhető, ha a) vigyázol a jelszavaidra és a géped tisztaságára; b) van Authenticatorod; c) te magad merge-eleted az accodat
Remélem, azonnal felvetted a kapcsolatot a supporttal."I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
H.O.D.
senior tag
Mage-ek tekintélyét TBC idején nagyon erősen megtépázta a Blizz... "Mage table" és "portal to Shatt" kivételével nem sok haszna volt. Sok volt a reroll emiatt szvsz.
Én a TBC raid contentet ki is hagytam emiatt. Fene se akart lábtörlő lenni...
De most szerencsére megint erős. Van is pislogás, mikor 5 fős HC-ben összejön 5-5,2k dps
[ Szerkesztve ]
Where do you want to go today?
-
-
Wolverine
félisten
tildy, egy hónappal a WotLK kijövetele után, decemberben elértem Ydrivel a lvl80-at, és még nem voltam Naxxban (sőt, nincs 10 Emblem of Heroism sem nálam, csak 9)
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Viktor77
titán
Fogsz még ilyennel találkozni. Storm Peaksben és Icecrownban úgy változik a hely (pl. lesznek új questhubok, flying pointok), ahogy haladsz előre a történetben.
Ilyenkor, ha nem ugyanott tartotok a történetben, nem is fogjátok látni egymást, erre majd figyeljetek.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Wolverine
félisten
-
FefeeX
veterán
Évek óta játszom énis, és ilyennel WotLK előtt én sem találkoztam. Aztán jött a DK kezdés, ami nagyon meg is tetszett... És utána ez Szóval igen, érdekes dolog, megcsinálod és nem lesz gond. (Mintha Silvanas is ott állna silvermoonból, és az azt jelenti h ők is ott vannak - tehát a városban nem )
-
FefeeX
veterán
Battle of undercity quest vagy valami hasonló, akkor van az hogy gyakorlatilag nem létezik az az undercity, orgrimmar stb, amiket ismersz... És nem tudom hogy abandon questtel ezt el lehet-e tűntetni, minden esetre ha megcsinálod a q-t, Varimathras eltűnik UCből, így questek is amiket ő ad. (ez az egyik új, dinamikus világ effektus, ami nekem speciel nagyon bejött)
-
Vigneau
félisten
Akkor még egy darabig nem találkozunk, ahogy elnézem.
Arathoron vagyok fent: Vigneau és Vignyr karakterekkel.
Szerintem még az sem vágja 100%-osan a WoW-ot, aki már több idényt lehúzott rajta és vagy 10 karaktere van. Senki sem WoW kezelőként látta meg a napvilágot. PVP-zni meg külön "tudomány" - én személy szerint utálok ugrálni. De ha elérem, hogy valaki ne ugráljon körülöttem, akkor bebukja ellenem a harcot.Wolverine: Találó neve van az addonnak...
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
szilchi
őstag
74-es ember csak kezdő lehet,senki nem árul Ebayen 74-es karit,szerintem.Ott csak 80-as van.Egyszerüen csak nagydumás akart lenni.Vannak sajnos ilyenek is.
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
Vigneau
félisten
Milyen realmon vagy tildy?
Én épp ezért választottam PVE (Arathor) realmot, a Taurin (tört RPPVP) meguntam ezt a jelenséget. Érdekes, nekem eszembe sem jutott a kisebbeket bántani. PVE realmon meg duel-re hívnak ki max, azt meg vagy elfogadom, vagy nem - PVP-s küldiket ugyanis ritkán nyomok. Legutóbb is normál módban küldiztem és a kellős közepén rámduelezett valaki. Kinyomtam és tüntetőleg leültem vele szemben, erre jöttek az effektek: csirke vagyok, nyelvet öltenek rám, stb. Erre én "lebutázom", ő bocsánatot kér a durvaságáért, majd ennek örömére újra kihív. Végül is elérte a célját, elfogadtam. Bő egy perccel később eszegette a tízóraiját, hozzá a manaszörpöt. Én meg egy bájos búcsút követően odébbálltam. Most erre minek volt szüksége, nem tudom...
Mással rosszabbul jártam, vagy 15x hívott ki, mire meguntam. Persze ő is bebukta. Kissé dedós dolognak tartom ezt...[ Szerkesztve ]
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
-
Wolverine
félisten
Ez van, amióta elindult a WoW... egyszer, még BC elején felbosszantottak páran STV-ben - egy ismerős raid épp végzett Karában, riasztottam őket, és fél órával később Nesingwarytől Grom'golig nem volt élő hordás; se player, se NPC...
-
sptkyle
senior tag
Horda oldalon ugyanez van. Szegény druidám megszenvedte mire 80 lett. De előtte nem volt kb olyan hordás aki el tudott volna menni mellettem kötekedés nélkül. Ja de. Az azonos, vagy kisebb szintüek. Én ezért huztam fel kb 2 hónap alatt a karimat. Most már kevesebb a kötözködés.
"Az a baj,hogy ha v.ki játszik igényesebb játékkal,akkor a gépre költeni kell.Ez a helyzet." by Gica666
-
kovsol
titán
én most épp hordás karit húzok és 73-as vagyok már és szét genkelnek az alisok mindig
DE van még kb 10 másik karim ami alis és mindig is alis voltam, na ott meg a hordások gankelnek, de ott annyi a külömbbség, hogy van egy fullos geares main karakter is amivel megy a bosszú szóval ez egy ördögi körMay the Force be with you!
-
Wolverine
félisten
-
Wolverine
félisten
A DK anticaster kaszt, ahogy pl. a rugó is. Ez van (amúgy csinálj egy DK-t; a kezdő questchain zseniális, merem állítani, hogy talán a legjobb chain a WoW történetében (de a top3-ban biztosan benne van) )
-
FefeeX
veterán
Én is hasonló talenttel tolom, de kicsit gáznak érzem. Kevés a dps ha single targetre mész, nem? Nem emléxem fire-n mennyi volt, de kicsit lassan jönnek azok a frostboltok, és elalszom mire a mob végre elfekszik... link itt
DK-val mintha darálósabban ment volna, sokkal magasabb dps-el ezen a szinten... Előtte meg ugye volt egy hunter, egy pala, de azok régen kerültek át a szinten, nem eléxem mennyi idő volt velük...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest