-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whysperer
addikt
válasz hemaka #87996 üzenetére
Nagy veteránok maradunk.
Sokan lemorzsolodnak ez biztos. De ne legyen igazam. Én újra mászkálni ilyen formában Barensen első 13 lvlt jobban élveztem mint a BFA bármely percet. De ezt tudtam is, hogy jobban fogom élvezni. Szűk 20 fős guildem pedig csak velem egy idős játékosokkal van tele akik most jöttek vissza LK óta.... Szóval mi jól elvagsunkASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Huawei P30 Pro 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone Xs 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12S 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!