-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
steveetm
őstag
válasz -conrad- #1831 üzenetére
hát én lockkal tolom, az első sor dot után várok 1 ticket és kezdem castolni a massdispellt, általában bejön, de ha mégse, akkor se szoktam befejezni 80% hp alatt azokat a csatákat ahol paladin van^^
Lényeg hogy nuke egyből őt hogy rögtön bubizzon, és a silencet tartogasd a dispell utánra, és már le is ment.
Üdv.: steveetm -
Nevar
aktív tag
válasz -conrad- #1831 üzenetére
Szokj hozzá a paladinhoz, szinte minden aréna teamben van, talán 2v2-ben kevesebb, de ott is azért elég sok, főleg warriorral párosítva..
Talán azt tudom tanácsolni, a hunter haverod, mikor bubizik a pala scattershot,-ice trap (vagy nemtom mi a neve pontosan, amibe belefagy egy nagy jégtömbbe) a pala csapattársát, így te nyugodtan tudsz mass dispelezni.
Ja, és talenteld ki a mass dispel casting time csökkentését.
[Szerkesztve]http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Bloodscalp&n=Nevar
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Huawei P30 Pro 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone Xs 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12S 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!