Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- EA Sports WRC '23
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Steam topic
- Need for Speed: World Online
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_GT
őstag
Sziasztok!
Elindítottam egy pap karit, level 18as vagyok, de az istenért se fejlődik a wand-om skillje...miért van ez?
Előre is köszi a helpet.
- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
törölt tag
válasz Wolverine #36794 üzenetére
A 2. lépésnél mikor ezt kiválasztom: "I still want to play, but I want to change my payment method" akkor azt feltételezi, hogy játszanék még csak más fizetési mód legyen.
Utána 2 lehetőség: 1. "I want to switch to prepaid cards" (ugye gc-re váltok) , 2. "I don't want to store my payment information with my account" (nem szeretném az adataim tárolását a továbbiakban).
Kicsit kevés az angolom de nem tudom mi értelme van 2 külön lehetőségnek mikor mind kettő ugyanarra vezet, vagy nem kicsit rossz az angolom.
Ja és köszi a segítséget -
Lirion
addikt
válasz lumpen_stex #36788 üzenetére
Mi az a bf? Nekem csak a blade flurry ugrik be róla..
Amire te gondolsz, az bg, vagyis battleground. Viszont ez tényleg nem értékes pvp, ez csak ilyen unalmas hentelés. Bár rugoval felettébb mókás tud lenni. -
-
törölt tag
Bankkártyás feltöltés után hol kell kikapcsolni azt a funkciót, hogy mikor lejár magától töltsön fel egyenleget?
"Cancel Game Subscription" menüpont alatt van pár lehetőség de nem tudom mi mit jelenthet és lehet nem is itt kell.
Előre is köszi. -
Wolverine
félisten
Kérdezz rá a webformon, hogy miért lockoltak.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
addikt
válasz parandroid #36770 üzenetére
Macro alatt en is csak annyit ertek, hogy mondjuk mouseover targetre lojjon el egy spellt vagy a kulonbozo mod billenytukre mast csinalja, ilyen castsequence meg hasonlo nekem sincs, minden manualisan megy, vuhdo tenyleg nagyon jo, azt en is hasznalom, meg szerintem a Threat Plates azert meg alap egy tanknak.
S a monitorom 17-es, ami eleg kicsinyke, mar alig varom, hgy beszerezzek egy legalabb 24-es wide-screent, azzal konnyebb lesz belatni a terepet.Mas:
Mar masodjara fordul elo, hogy lockoljak az accomat:
Due to suspicious activity, the Battle.net account *** has been locked
tipusu szoveggel, egy password change utan beengednek, de ez lehet teves riasztas?
Mert atneztem a gepemet, tobb virusirto, spyware kereso progival, megneztem az automatikusan indulo cuccokat, serviceket, hijackthis-t is, de sehol semmi gyanus ezert nem ertem, hogy mi alapjan lockoltak... -
Wolverine
félisten
válasz lumpen_stex #36788 üzenetére
A nem rated BG a casualok szórakozása. Komoly PvP-s szervezzen teamet a rated BG-kre, 10 embert csak össze lehet hozni, ha a raider guildeknek rendszeresen sikerül
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
lumpen_stex
aktív tag
-
#PeTeY#
aktív tag
válasz parandroid #36783 üzenetére
Egyelőre nem veszek másikat, ez is elég volt így hirtelen anyagilag. Majd ősz végén, tél elején beszerzek egy nagyot, amin elfér minden, ez meg költözik a laptopba, vagy ki tudja...
-
aktív tag
évek óta wowozom, kihagytam 1 évet, most megint újrakezdtem, de ezalatt a cirka 4 év alatt, amit eltöltöttem a játékban, soha nem próbáltam még ki az attack on assist funkciót.
mi történik ha bekapcsolom?
-
DebilEvil
tag
válasz lumpen_stex #36780 üzenetére
http://www.wowcomics.info/gallery/albums/darklegacy_hu/dakrlegacyxx01.jpg
Biztos az szamit, hogy kinek hany kill-je van egy BG-n -ami nem egeszen PVP ahogy hiszed-, ha nem a te csapatod nyer.
[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
válasz lumpen_stex #36780 üzenetére
Számít - ha premade guildes grouppal mész. (abban nem vagyok biztos, hogy csak a rated BG-re igaz-e ez, vagy a simára is)
-
-
Wolverine
félisten
válasz LucifeI2 #36778 üzenetére
Mint említettem, akkor elég, ha csak és kizárólag a WoW van rajta Oprendszer + WoW viszonylatban 60-80 GB alá nem mennék.
-
#PeTeY#
aktív tag
Értem. Köszi, akkor dobhatom ki a 40 GB-os SSD-t.
Csak azért gondoltam, hogy hátha van valami felesleges dolog, amitől megszabadulhatok, mert pl. a Data mappában van pár ilyen, hogy wow-update-13164.MPQ, wow-update-13205.MPQ, stb... (összesen 1,5GB) vagy a Data\Cache mappában patch-base-13164.MPQ, patch-base-13205.MPQ, stb... és reméltem, hogy a neve miatt, csak patch-hez kellettek, de akkor nem. -
SimS
senior tag
válasz #PeTeY# #36772 üzenetére
Üdv
Én perpill megnéztem és max. 250MB volt ami törölhető, de ezek nagy hányada az addon és screenshot.
A többi meg kell a játéknak.p.s.: hogy válaszoljak is neked: Data (itt van minden) és WTF (itt meg a beállításaid egy része) mappák, illetve a "gyökérben" a fájlok a must have, a többi mehet, bár az Interface-ben meg az addonok, talán azoktól sem válnál meg szívesen
SimS
[ Szerkesztve ]
Your journey will not end well. You cannot change your fate... no man can BattleTag: hamboo#1540
-
#PeTeY#
aktív tag
Üdv! Mit lehet "büntetlenül" törölni a wow mappájából, hogy csökkentsem a méretét? Ez a 25,8 Gb sok egy hangyányit. Szeretnék lefaragni belőle egy kicsit ha lehetséges.
-
LucifeI2
őstag
Vettem én is egy SSD-t. Elképesztő, hogy mennyire gyorsan tölt be, Orgrimmar közepén is 1-2 mp alatt tölti be az összes modelt. Sok karakterem van és ki-be loggolok sokat, ezért mindig is irritáló volt a hosszú betöltési idő, most ez megszűnt teljesen. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
-
parandroid
félisten
Én a tankolásban éppen azt szeretem, hogy mindent nekem kell csinálni. Egyetlen addont használok hozzá, a Vuhdot, ez sem kimondottan tank addon, de remekül jelzi az aggrot, igazából minden mást csak úgy szabad szemmel figyelek, targetet pedig szinte minden esetben tabbal váltok, ha jobban ráérek, vagy valami mob nagyon látványosan rástartol a healerre, vagy valamelyik casterre, akkor esetleg nameplatre klikkel - nem mondom, hogy hűdejó vagyok, de gond sem szokott lenni belőle. Mindezt 1680x1050-es felbontáson egy 22"-es wide monitoron, nem tudom, hogy ez számít-e. Egyszer játszottam 17" normál LCD-n (1280x1024), és rettentő fura volt, mondjuk ott valami más ui is volt (én x-perlt használok, nagyjából alapbeállításokkal), de szokatlanul kicsinek volt a kép, illetve a belátható terület.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Wolverine
félisten
válasz lumpen_stex #36767 üzenetére
És ha mindenki így dönt, akkor nem fogsz raidelni, mert nem lesz tankod. Ügyes.
-
veterán
Az új ZA maci.. úúúristen ( lila..)
Everybody lies.
-
addikt
válasz parandroid #36764 üzenetére
Nem ez a baj, hogy nehez tankolni, meg nem akarom, hogy mindent megcsinaljom helyettem, macrokat is alig hasznalok, egyszeruen csak marha idegesito, hogy a targetnearestenemy funkcio total nem azt csinalja amit a neve sugall es ez szamomra nem egy feature hanem egy bug s az is marad amig valaki ertelmes magyarazatot nem tud adni ra, hogy miert igy mukodik.
Meg szeretem is a tankolast, tervbe van veve egy DK felhuzasa, hogy kiprobaljam azzal is, szoval felolem lehetne nehezebb is akar, de ne ilyen bugok altal.
[ Szerkesztve ]
-
Onamish
csendes tag
válasz parandroid #36764 üzenetére
Sima dungeonokban ugye nincsenek csapdák? Meg ezeket a rugók tudják hatástalanítani?
Imperare sibi maximum imperium est.
-
parandroid
félisten
Azért ennyire nem bonyolult dolog tankolni, hogy még szkriptekkel is egyszerűsítsék. Amúgy is egyfolytában azon megy a sírás más részről, hogy egyre inkább párgombos játék lesz a wow, és mindent megcsinál helyetted. Én most éppen palát (is) húzok, természetesen tankként, most lett 62, és el kell mondanom, hogy kb a legegyszerűbb tank-kaszt, amit eddig használtam. Pedig druid tank volt a mainem, amíg még játszottam vele, és azt is szerettem. Mondjuk a dk-val nem is nagyon próbáltam tankolni, a warriorral pedig sosem ment igazán.
A legszebb emlékeim tankként talán ICC elejéről szólnak (elég későn kezddtem játszani), amikor még az első bossig eljutni is kihívás volt. Na, ott jó móka volt 25 fős raidről leszedni a trasht, amikor véletlenül több packot is behúztak a kedves kollégák, és esetleg még valamelyik csapdába is sikerült valakinek belesétálnia.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
-
Wolverine
félisten
válasz szilchi #36759 üzenetére
Én egy Broker-plugint használok erre, a neve AntiSocial. Ez is out of date, de működik.
-
szilchi
őstag
válasz szilchi #36729 üzenetére
AutoDecline-t leszedtem Curse-ről,de aszongya WoW,hogy Out of date. .Ha erőltetem a beöltését sem megyek semmire,mert nem tudom konfigurálni mivel nem jön elő a panel a /autodecline parancsra.Szal jönnek továbbra is a rengeteg guild invek...
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
KergeK@csa
tag
Hátha akad köztetek, akit érdekel és megfelelőnek találja magát a feladathoz.
Az Infinite Cooldown PVE guild 25 fős heroic progress-re tagfelvételt minden spot-ra:
Kiemelten keresünk:
- protection paladin
- holy paladin
- feral tank druid
- tank DKGuildünk teljes mértékben a 25 fős progress-t részesíti előnyben, eredményeinket is ezen a területen értük el és ezt szeretnénk továbbra is. Ezek a jelenlegi kiegészítőben a következők: 12/12 normál, 5/13 Heroic (jelenleg az Omnitron-társulást tryoljuk.)
Jó képességű, ügyes, tapasztalt, tájékozott, és nem utolsó sorban megfelelő szociális érzékkel rendelkező játékosok jelentkezését várjuk, akik tudják és szeretnék is vállalni a heti 5 x 3,5 órás raideket (20:00-23:30), valamint megfelelő komolysággal, mégis rugalmassággal képesek hozzáállni ehhez a játékhoz.
További információért nézzétek meg honlapunkat: http://infinite-cooldown.dsgnet.hu/
-
addikt
-
H.O.D.
senior tag
Megint lenne egy interface kérdésem...
Ha mondjuk AH-ban, vagy a batyumban nézegetek egy itemet, akkor kirakja mellé a saját ugyanabba a slotba tartozó itemem statjait is. Ezt ki lehet kapcsolni valahogy?
Tudom, ezek elvileg kényelmi funkciók és jók is, de beütött a krach és most már inkább zavarnak.
Where do you want to go today?
-
addikt
Na meg egy valami ha mar ilyen kerdezz-felek napot tartok.
Tudom, hogy mar kerdeztem regebben, de most megint gondolkodoba ejtett(miutan egyre tobbszor tepem ki a hajam miatta), hogy miert nem lehet melee range-be targetelni, ott van az orrom elott egy mob, nyomok egy Tabot es 40yd-ra levot targeteli.
Feltetelezem erre meg mindig nincs megoldas, mondjuk gondolkoztam, hogy egy olyan egyszeru kis script is boven jo lenne, ami targetelne egy mobot, megnezne, hogy valamely melee spellnek rangen belul van-e, ha nem, akkor targetelne egy kovetkezot s ugyanezt eljatszana, amig nem talalna egyet vagy el nem erne egy X szamot egy elore megadott szamlalo, hogy ne legyen vegtelen loop.
Az otlet tul egyszeru ahhoz, hogy senkinek ne jutott volna eddig eszebe, szoval ez sem megvalosithato gondolom, igaz? -
addikt
Rendben, koszonom, ezeket megnezem.
-
Wolverine
félisten
A Wowpedián fent vannak a régebbi changelogok is a patchekről, lehet, hogy kicsit túrni kell. A hotfixek listája már neccesebb, azt talán csak a 4.0.3-tól kezdve lehet visszakeresni a hivatalos oldalon. (a wow.hu keresője használhatatlan még egy darabig, azzal ne fáraszd magad)
szerk: illetve ha egy 4.0.6. utáni hotfixre van szükséged, akkor itt biztosan megvan magyarul.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Wolverine #36743 üzenetére
Ok, koszi.
Meg azt megtudnad mondani, hogy merre van egy olyan oldal ahol a patchekkel erkezett valtozasok ossze vannak szedve, netan keresni is lehet bennuk?
Nemreg volt egy valtozas Grim Batol-ban, amit megakarnek nezni pontosan, de eddig csak a 4.0.6-os patch notesokat talaltam meg, az utana jovo kisebbeket nem s azok valamelyikeben volt ez.Nalatok gondolom volt valahol a hirek kozott, de onnan elobanyaszni meg nincs kedvem, csak letezik egy osszefoglalo ezekrol, hasonloan mint a legtobb programnal a changelogok.
-
Lirion
addikt
Emlékeim szerint a cata óta a legtöbb quest hubnál van egy innkeeper és van körülött egy kis terület, amiben pihenhet a karakter. Így nem okoz időveszteséget a rested xp gyűjtögetése alacsony szinten.
Amúgy meg a dupla xp minden szinten hasznos, de kétségtelen, hogy magas szinten többet ér és fontosabb. -
Wolverine
félisten
Igazából ha lvl80-ig elmész rested nélkül, az sem meglepő (pláne, ha guildben vagy és megvan a +10% perk, meg némi heirloom).
-
addikt
válasz Wolverine #36740 üzenetére
Aha, koszi, igy mar egy fokkal jobban ertem.
Akkor ennek igazabol alacsony szinten tul sok ertelme nincs, mert ott ugyis nagyon gyors a fejlodes, pillanatok alatt szintet lep az ember s elertektelenedik a rested xp s flying mount nelkul meg a quest es az inn kozotti rohangalas vesz el sok idot, ezert igy elsore nekem az jon le, hogy ezzel inkabb lvl 60 folott erdemes jatszani, ahol ugyis lassul valamelyest a fejlodes, igaz? -
Wolverine
félisten
A rested xp az éppen aktuális szintednek megfelelő xphatár 150%-a lehet maximum. Ebből következik, hogy szintlépésnél azonnal csökkenni fog az értéke akkor is, ha maxon volt és olyasmitől léptél szintet, ami nem ad xp-t (pl. questek leadása).
Amíg van rested xp-d (akármennyi), addig dupla xp-t kapsz mobok megöléséért, herbázásért, bányászatért és Archaeologyban végzett ásásért - ahol elfogy, ott nem dupla xp jár, hanem pont annyi pluszban, amennyi még volt konkrétan. A questekért kapott xp-t nem befolyásolja a rested állapot.
A restedet nulláról 10 nap alatt maxolhatod ki innben vagy fővárosban; és 40 nap kell hozzá, ha valahol a vadonban vagy."I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
addikt
válasz Cathfaern #36734 üzenetére
Es akkor ez ugye most ugy van, hogy a rested xp ki van maxolva akkor kapom csak a 200%-ot, igaz?
Elolvastam a wowpedia-s leirast, de oszinten szolva meg mindig nem ertem teljesen a mukodeset, hogy mi van akkor ha ki van maxolva, mi van ha mondjuk csak a felenel vagyok, egy "bubble" jar-e le 160 ora alatt vagy a kimaxolt allapot?
Amiket meg a szintek kozotti kulonbsegrol magyaraz, azt meg foleg nem vagom, meg azt se, hogy ez a rested xp csak egy szint erejeig ervenyes es minden szintnel ujra kell kezdeni vagy valamilyen szabaly alapjan atemelodik a kovetkezo szintre is? -
Wolverine
félisten
válasz Viktor77 #36737 üzenetére
Nézd, belépő gear iLvl346 lesz ezekhez, vagyis full heroic kék; a friss 85-ös oda nem fog beesni, csak olyan, aki már járt raidben és/vagy wipe-olt Ozrukon.
-
Viktor77
titán
válasz Wolverine #36736 üzenetére
Sok random noob majd csak a két új instába akar majd menni, merthogy az több pont. A baj csak az, hogy a játékosok 70-80%-a a mostani heroicokkal sincs tisztában (persze a saját classával sem, a billentyűzeten a wasd gombok helyzetével sem, stb. ), ezzel írtózatos wipefesteket okozva. Ez a két insta tényleg csak guilddel.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Wolverine
félisten
-
addikt
válasz Viktor77 #36726 üzenetére
Tankkent nekem meg altalaban pont, hogy az egesz kepernyot be kell latnom rendesen, csak a sok spelltol nem mindig veszem eszre azt amit kellene, meg nekem minden mas figyelmeztetes is vizualis formaban van, szoval szomoruan hallom, hogy ez valoban nem mukodik jelenleg.
Mas, a rested xp mindenhol ervenyes?
Tehat dungeonokben is dupla xp-t kapok a mobokert?[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
válasz H.O.D. #36730 üzenetére
Csak a másodlagos statok reforge-olhatók: Spirit, haste, mastery, crit, hit. A uccon levő mennyiség 40%-a váltható le azonos mennyiségű másik statra, ami még nincs azon az itemen: vagyis pl. 100 Spiritből 40 reforge-olható 40 critté, ha még nincs crit azon a cuccon.
A kék tailor resilience gear szerepe, hogy beugró PvP-felszerlés legyen, amíg nem tudsz magadnak honorból/conquestből upgrade-et venni.
-
H.O.D.
senior tag
Eddig még nem próbálram a reforege-ot. Itt bármiből lehet bármilyen statot csinálni? Thát pl 100 resilience rating becserélhető 50 haste-re, meg ilyenek?
MOD: most látom, a resit pont nem lehet, innentől a kérdésnek nincs jelentősége. Csak kiváncsi voltam, hogy a kék tailor craft cuccok jók-e valamire, de ezek szerint nem
[ Szerkesztve ]
-
szilchi
őstag
Azt nem lehet valahogy kikapcsolni,hogy 10 percenként inveljen valaki guildbe?Kezd idegesítő lenni.Látom sokan akarják felnyomni a létszámot...
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
Viktor77
titán
Nem csak állítólag. Viszont most, hogy visszaraktam a Powert, hogy megmutassam, hogy valóban működik, ahogy hozzányúltam, azzal a lendülettel meg is szűnt működni a vizuális jelzés. Pedig azelött ment szépen. Bár én a Powert kikapcsoltam, elég nekem a GTFO, sokkal könnyebb csak hangokra figyelni (én is hang nélkül játszom, csak a GTFO és a DBM figyelmeztető hangjai szólnak), healerként nem mindig van időm a képernyő raidframe-en kivüli részét figyelni.
Direkt fel is raktam újra, friss telepítéssel, de így sem jó. A leírtak szerint nem lehet beállítani a vizuális jelzést, pedig azelött is az alapján csináltam. Valószínűleg valamelyikkel babráltak valamit, vagy valami más addon bekavar.
-
H.O.D.
senior tag
A TipTac tökéletesnek tűnik, valami ilyesmire van szükségem, bár ne lenne
-
addikt
Nem tudja veletlenul valaki, hogy vajon miert nem hajlando nalam egyutt mukodni a GTFO es a Power Auras addon?
Allitolag ha mindketto fent van vizualis jelzest is kellene adni, be is allitottam a megfelelo aurat, de semmi nem tortenik, a hangjelzes engem meg idegesit egyreszt, masreszt 90%-ban hang nelkul jatszom.Vagy van esetleg mas alternativa ami vizualis jelzest ad?
Esetleg MSBT-ben be lehet ezt valahogy loni? -
Wolverine
félisten
válasz H.O.D. #36717 üzenetére
A sima tooltip addonok is képesek nagyítani; akár az egész tooltipet, akár a betűméretet. A Viktor által említett TipTac az egyik elterjedtebb addon erre, én a TipTop nevűt használom.
-
-
-
Viktor77
titán
válasz H.O.D. #36717 üzenetére
Jaaa, hogy arra a tooltipre gondolsz, ami a jobb alsó sarokban van.
Arra gyakorlatilag bármilyen tooltip addon jó. Bár olyan szerintem nincs amelyiknél nem tűnik el a tip, viszont gyakorlatilag egész képernyőt betöltőre is nagyíthatod (vagy a betűméretet állíthatod extrém nagyra), így kényelmesen elolvashatod. Én a TipTac-ot használom.
MOD: De most nézem, a korábban említett LinkWranglernél is van nagyítási lehetőség. /lw help hozza elő a parancsok listáját, és a /lw scale 0.2-2.5-ig állítható a méret.
[ Szerkesztve ]
-
Buddhha
tag
válasz lumpen_stex #36697 üzenetére
A halott pet újrahúzása dolgot is macróval oldják meg...
A macro-parancs futtatásakor feltételben ott van, hogy él e a pet... ha igen, akkor pl. assistoljon.
ha nem akkor hozza le a petet...formája:
/parancs [él e a pet]
/másikparancs [nem él a pet]Ha boldogultok az angollal, akkor a Wowwiki oldalán egész jó, kezdő-macrokat találtok... én is ott kezdtem...
ha nem, kérdezz, és megpróbálok válaszolni... (nem biztos, hogy jó lesz, mert nincs hunterem)
[ Szerkesztve ]
----O---- Infrablútut van-e benne??? ----O---- I'm hard as a rock, and wise as a mountain!
-
Viktor77
titán
válasz H.O.D. #36709 üzenetére
Ha kicsit visszaolvastál volna, nem olyan rég linkeltem a Linkwrangler addont. Az erre van.
MOD: És most nézem, pont a te kérdésedre linkeltem.
vpeeter: Szerintem az elitistjerks-en megtalálsz minden infót ezzel kapcsolatban (is).
[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
válasz H.O.D. #36709 üzenetére
Elvileg ha egy itemlinkre kattintsz, akkor megnyílik egy új frame a cucc tooltipjének adataival. Ha nem akarsz ehhez chatet nyitni, akkor keríts egy adatbázist, mint pl. a Ludwig.
-
H.O.D.
senior tag
válasz Wolverine #36708 üzenetére
Elolvastam a rám vonatkozó részt (vízöntő) és az a poén, hogy több igazság van bennem mintha a Nők Lapja Cafén néztem volna
Más: szóval senkinek nincs tippje egy ilyen jellegű addonra, ami klikkre jeleníti meg az item infokat, nem pedig mouseoverre és ott is marad, amíg be nem csukom?
[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
Paplan egy állat.
-
Wolverine
félisten
válasz lakisoft #36705 üzenetére
Ha sok addont használsz és lusta vagy manuálisan frissíteni, akkor van. Egyébként elég szerintem RSS-ben értesítést kérni a frissítésekről.
-
lakisoft
veterán
Sziasztok! Ti használtok valamilyen addon menedzselő progit? (pl. Curse Client stb. ). Van értelme?
- Árad -
-
DrGonzo22
őstag
válasz Cathfaern #36703 üzenetére
A beszéd is a "világ" része, én még egy pár órás bann-t is kaptam érte
Viszont, hogy a kérdező válaszára is írjak, olyat lehet csinálni, hogy a gyakran használt képességek elé beír egy olyan részt, hogy nézze meg, van-e pet, ha nincs idézze be, castolja a kívánt képességet. Ezt teszi ki action barra, és mivel úgyis nyomogatná őket be fogja idézni neki a petet. Azt meg kell oldani, hogy alaphelyzetben ne spammeljen a macro. Persze technikailag azért működik, mert megnyomja egymás után x alkalommal az adott gombot, de a játékos szempontjából pont olyan, mint egy automatizálás. Ilyen elven működő macrot érdemes írni a különböző bossfightok elkezdésére is, vagy bizonyos szakaszokra csak. Például, amikor kell egy nagyon erős nuke szakasz, érdemes egy ilyen triket aktiváló, nagy cd aktiváló... macrot írni, és azt nyomogatni, mint össze-vissza zongorázni, ezzel nem lehet hibázni, ráadásul ha ráteszi az ember az első castolandó spellt is, akkor 0 az időveszteség az agyonbuffolt szakaszban, utána pedig mondjuk a 2. fireballt már a normál key-ről lövi ki. Sok necces fight az ilyen apróságokon mehet el, és ha minden játékos ilyen apró különbségeit összeadjuk, akkor az már nem is olyan kicsi érték lesz, sőt gyakran arról dönt, hogy kill, vagy wipe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest