Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• LucifeI2

őstag

válasz F-ECT$ #34713 üzenetére

Egyszer érdemes megcsinálni a legtöbb instát, mert nagyon sok XP-t ad ahol van quest. Talán Throne of Tides-ba nem volt questem csak.

A legtöbb HC insta szerintem nem a DPS-en bukik el, hanem azon, hogy a DPS nem tudja kikerülni az AoE-ket stb. vagy a healer alapból béna és oom lesz. Én a legtöbbször azért wipeolok, mert a healer oom, a gearem pedig nem rossz.

Most toltam egy epic Grim Batolt, úgy hogy visszavonom az előző kijelentést, hogy könnyen megy a HC-zás. 4 órás volt de lehet 5 és 9 különböző healer volt a partyban meg kb. 13 DPS. Az első 3 healer annyira nyomoronc volt, hogy esélytelen volt megölni velük bármit is. Azt bírom ezekbe a pugokba, hogy sok dps 1 wipe után kilépett, pedig volt aki akkor látta először a bosst, én komolyan nem tudom mit várnak ezek az emberek, majd lemegy minden boss elsőre puggal? A healerek is kiléptek sokszor pár wipe után, sőt volt aki látta, hogy folyamatban van az insta és meg se próbálta. Én és egy DPS volt aki kitartóan végig ott voltunk egész 4 óráig. :DDD Az utolsó bossnál a healert át kellett talenteltetnem, mert nem volt a druidának kitéve a dispell, és megnehezítette az egészet. De legalább kitartóan ott maradt, pedig az elején nagyon csúnyán wipeoltunk, viszont miután felfogták az újak a dolgokat, aztán már könnyű volt.

Igazából élvezetese volt, mert bossok közben kellett a taktikát kidolgozni. Az viszont elszomorító, hogy nincs kitartásuk az embereknek és kilépkednek egy wipe után, pedig sokszor pont, hogy aki kilépett az baszta el az egészet de a pofája rettentő nagy volt, hogy mi mekkora noobok vagyunk. Látszott, hogy nem azért wipeolunk, mert béna mindenki, hanem egyszerűen olyan képességet használt a boss, amit nem ismertünk még. Nem tudom a kettő között miért nem tudnak az emberek különbséget tenni.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés