- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Azonnali játékos kérdések órája
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Goddess of Victory:Nikke
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Bestbuy játékok
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Aktív témák
-
bandiras2
senior tag
válasz forras2 #32476 üzenetére
35t-t el ne add! legjobb bulimobil lesz mikor megunod a szopást a nagyobb tankokkal, addigra a legénység is sokkal jobban fog teljesíteni, olyan aprításokat lehet művelni hogy még, és ami a legjobb, nem dobálja be a nagyok közé, mert 38t-vel már szembe fogsz kerülni KV-val is.
Mindenesetre a 38t meg kell majd hogy legyen, gyűlöltem, adtam el amint lehetett. Utána 38nA Azt is rühelltem, mert az meg felderítőnek számít, és nem ritka a T7 osztálybasorolás, az lesz a csoda ha túléled a csatát. Utána viszont kinyílik a világ, a PZ4-et nagyon fogod szeretni, fullrahúzva 100%legénységgel igazi gyilkos, az ágyú pontos gyors és nagyot üt.
38nA-ból becsatlakozhatsz a TD ágba is, a Hetzer alattomos kis szörnyeteg, megfelelően használva nagyon rühellik az ellenfélék, nem ritka vele a 6 kill, főleg ha saját tierbe rak és 105mm robbanóval mész. Sajna a HE nerf óta a 105 nem sokat ér a nagyobbak ellen, leszedtem róla és hosszú 75össel nyomulokA társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
Fel
addikt
válasz forras2 #32469 üzenetére
De működik. A játék könyvtárában van egy Screenshots mappa, oda ment minden képet.
A csatákat rögzítheted is. A beállítások első oldalán (balra alul) engedélyezni kell a replay-t. Szintén saját könyvtárrba menti. A wot.exe-t kell hozzárendelni a replya fájlokhoz, de csak akkor lehet visszanézni, ha a kliens nem fut. -
fsb1000
nagyúr
válasz forras2 #32442 üzenetére
Ez nem bénaság..... szerintem.
Asszem" én rosszab eredményt produkáltam LolTraktorral, bár valamiért szerettem vele menni annak ellenére is hogy gyakran kilöttek.Most már tudom, miért nem voltam eredményes....
Erősebb páncélzatú és nagyobb löveggel írtom öket meg az MS1-eket meg az új francia T1-et is. Szóval haladj elöre nagyobb tankok felé. Most nem lehet nálad kisebb tank a játékban.------
(#32445) virkir: Biztos lesz elötte teszt??
Mert ez azt jelentené, hogy a teszt és a végleges között van lehetőség arra, hogy freeXP váltással az ember kifejlesze, ha addig nem sikerült.[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz forras2 #32462 üzenetére
majd jobb lesz. eleinte én is hulltam mindig szinte, mostmár 38%-os a túlélésem, ez is javulgat lassan. a lényeg hogy ne te menj elöl, de ne is maradj leghátul, 2. 3.-nak menj akkor killed is lesz, meg visszavonulni is lesz időd a camper mapokon meg türelem, valaki úgyis hamarabb megunja és elindul
én sokszor egyedül megyek lopakodva, ez is jó taktika néha. csapatban könnyebben észrevesznek...[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
válasz forras2 #32453 üzenetére
ez nem egy cod vagy bf, hálistennek. biztos azokhoz vagy szokva, én is ez jobb, itt elég ritka a meccsenként 4-5-6 kill. most kezdem elérni ~380 meccs alatt az 1 kill/meccs átlagarányt aztán majd megy ez feljebb, lesz az majd 1,5 is eccer...
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Bobyjack
senior tag
Valamit félreértettél. Csak akkor fejlődik a legénység, ha játszol velük és XP szerzel.
Amúgy nézd meg a Tech Tree-t. A Pz38 NA-val bődületes nagyot fog szívni (tier 4-es light tankokat nagyon magas csatába is felteszi a rendszer, mondván felderítő tankok. Csak egy baj van, az a tank nem elég gyors ehhez), de ha azt a tankot túlléped, már kellemes lesz.
-
hemaka
nagyúr
Na várjunk. Miféle képzésre? A barakkba ha beküldöd, nem történik velük semmi, csak ott pihennek...
Akkor fejlődnek, ha mész a tankkal és a nevük előtti %-os érték megy felfelé.
Amint eléri a 100%-ot, megjelenik a nevük után egy [+] jel, amivel plusz képességeket adhatsz nekik(álcázás, szerelés, tűzoltás)[ Szerkesztve ]
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
sanya67
tag
Ugye csak viccelsz bammeg?
Boldog lettem volna ha ennyire jól nyitok...
Az első 100 meccsemen jó ha kilőttem 25 tankot és nagyon sokáig csak 0,5kill/battle volt az átlag.
3.000 csata kellett, hogy feljöjjön 1/1 fölé.
Szóval szerintem kib@szott jól kezdtél, nyugi![ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
33 kör után 26 kilőtt tank sztem jónak számít. nekem egy kicsit rosszabb volt itt az elején, pedig nem tartom magam rossz játékosnak a panzer II felé menj el, az nagyon jó tank. de nézd a későbbi dolgokat is, arra menj amerre a végén szeretnél jutni. heavy tank, nagyot lő de lassú, medium közepes lövés közepes sebesség, vagy artillery vagy tankdestroyer.
Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Kuponkunyeráló
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Dell asztali gépek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest