Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
válasz
Gyuri27 #51045 üzenetére
Arról az egyéni küldetések is tehetnek. Én is csináltam olyant, hogy artymentes csatában maussal bementem középre mikor sokat kellett pattintani.
A lemmingezéssel semmit nem lehet kezdeni, a rosszul értelmezett és / vagy megvalósított csapat taktika miatt van. A kempelő lightok medek, meg olvastak valamit történetet védelmi vonalba beásott harckocsikról és ezt akarják modellezni, de nem jut el az agyukig, hogy ez nem szimulátor. Volt is rég az SG-n egy idősebb ürge akit már harmadszor basztak ki inaktivitás miatt mert minden csatájában red line snipert játszott. itt is vanA végső magyarázata mindent visz, szinte már eléri matyashun szakmai szinvonalát.
"Mert a harci startégia is támadókra és védekezőkre oszlik. Én legalább szemtől szemben védekezem, nem egy bokor mögül, ahol szívhatom a gyorsaságot."
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ingatlanos topic!
- Bestbuy játékok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Napelem
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- 9. generációs irodai / netezős konfig (i5-9400/8GB/240GB)
- Steam Deck 256gb + Grip
- Hatalmas csomag vicc áron ,minden új!!!!!!!! Továbbértékesítésre is!+néhány ajándék CSERE IS!
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 / B450M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB M.2 SSD / 700W
- Acer játékra is,17,3"FullHD,core i5,Nvidia 2/4GB VGA,8-16GB RAM,SSD,Szép állapot