-
GAMEPOD.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Flatron710 #498 üzenetére
Szerintem náluk alapfeltétel, hogy néha direkt buktassanak meccset....
-
Flatron710
tag
válasz Dobi 562 #497 üzenetére
Jaja... Érdekes állatfajokat válogattak össze a klánban...
Minden popzene a szexről szól. A rock arról, hogy akarod, a jazz arról, hogy csinálod, és a country vagy a western pedig arról, hogy bűnösnek érzed magad utána. -Robert Waldo Brunelle Jr. --- WoT/WoWs/War Thunder acc : Zolika_tm
-
Bingisz
addikt
De miért???
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
D.Orion
veterán
válasz #21346560 #492 üzenetére
MOst mentem T110E5-el... 100 és 180 méter között lőttem négyet egy távolodó E50M seggébe!!!! Mind a 4 0dmg lett és csak ment tovább, semmi kicseszett sérült sem szenvedett!! Ez mégis mi a jó átkos szurkos istennyila?????????? És ilyenkor ne legyen ideges az ember???
[ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
Részemről ma sem kell játszanom, 28 csatából egyetlen egy jó sem volt. Nem mondom, hogy mind bukó, mert volt 3-4 nyertes kör, de mind irtózatosan szar leosztásban. Olyan agyhalottak játszanak, pl.: Top tankkal beáll védekezni, az ellenfél 3 arty-ja kilővi 12 játékosunkat, miközben nálunk 4 arty nem lőtt ki senkit...
Ilyen és ehhez hasonló körök, arról nem is beszélve, hogy átlagban minden harmadik vagy negyedik lövésem sebez csak! +200pen-el volt olyan csata ahol 16 lövésemből 3 volt sebző a többi 0dmg és volt, hogy modult se sebeztem. Egyszerűen hányadék, egyik nap lövöm az 500dmg-s maxokat meg blow up v. gyújtás minden tankra, utána meg egy hétig csak a szopás??? Kijön a 8.0 és ez a játék másról se fog szólni, hogy mikor ki és hol ugrik le a halálba.
-
emre
veterán
válasz Plasticbomb #489 üzenetére
Sajnos nem tudom, hónapok óta nem mentem IS-el, és a KT sincs meg túl régóta.
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
Plasticbomb
addikt
Kihagytam kb 3 hónapot, egy hete újra beléptem wotba, és jól érzem, hogy a TigerII páncélját erősítették? Az IS 122mm-es D-25T ágyújával nem tudom elölről sebezni, egyfolytában lepattanót lövök rá...
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
emre
veterán
Győzelem!
Csata: Siegfried Line 2012. szeptember 5. 18:17:15
Jármű: PzKpfw VIB Tiger II
Szerzett tapasztalat: 3 432 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 49 467
Csatában elért Achievement: Elit lövész"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
törölt tag
Győzelem!
Csata: Ensk 2012. szeptember 4. 13:39:31
Jármű: PzKpfw VI Tiger
Szerzett tapasztalat: 1 212
Szerzett kredit: 35 488
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász" -
D.Orion
veterán
Victory Sand River
2012. szeptember 1. 10:49:30
T34 Experience received: 5 295 (x5 for the first victory each day)
Credits received 57 325
<Ez elég szar lett, nem találtam el semmit.Victory Mines
2012. szeptember 1. 10:56:10
T32 Experience received: 7 925 (x5 for the first victory each day)
Credits received 51 966
<- Kicsit remegett a lábam a csata végére.Victory Ensk
2012. szeptember 1. 11:06:26
M103 Experience received: 7 875 (x5 for the first victory each day)
Credits received 55 404
<- Sajnos meghaltam, de előtte lévő 10 perc alatt lekentem 2db E75-öt, T32-t, T34-et. Volt kézremegés rendesen. -
emre
veterán
Sandor64 neve (22k battle, 770ef, HAC-R) garancia a bukott körre.
mod: megnéztem, átlag 390 sebzés és 0.49 kill csatánként.
[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
Platoon társat keresek grindeléshez. A gyorsabb fejlesztéshez magasabb win rate kell, szóval legalább olyat akarok aki javít a nyerési esélyeken. Ha egyszerre többen is jelentkeznének nyilván a jobbat választom.
Prémiumom nincs. Nick: Arpee78 16k 55%WR
Munkaidőn kívül, délután 5 és 11 között és hétvégén. Naponta csak duplázókat megyek, ha jut rá idő a fullos gépekkel folytatom.
Voice-chat/TS/Mumble megoldható, de inkább nem használnám.Ezek a járművek vannak a garázsban: (nf)=nem fullos
5Art SU-8
6Art GW Panther(nf)
7TD AMX AC 1946 és Jagdpanther
7Med VK3002DB(nf)
8Med M26
8TD T28
9TD T30
9Hev IS-8(nf)
8Hev T34 (Kredit termeléshez néha kell)Ezek kifejlesztve, csak megvételre(kreditre) várnak:
5Art AMX13F3
6Med T34-85
7Med T-43
7Hev TigerP
8TD ISU-152
8Hev KV-4
8Hev AMX 50 100[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
válasz Flatron710 #478 üzenetére
11 kill Tigrissel nagyon szép! Gratulálok! Ahogy nézem a felállást eszményi csata lehetett. 1-1 tier 7 csapatonként és a te párod egy közepes tank volt.
-
Flatron710
tag
Nekem ez az eddigi top. OK! Nem 11 db E100-at lőttem ki, de azért nah... Le kellett ezeket vadászni. Állítom, hogy régebben sokkal jobb volt a játék feelingje...
Minden popzene a szexről szól. A rock arról, hogy akarod, a jazz arról, hogy csinálod, és a country vagy a western pedig arról, hogy bűnösnek érzed magad utána. -Robert Waldo Brunelle Jr. --- WoT/WoWs/War Thunder acc : Zolika_tm
-
emre
veterán
no comment kategória:
Vereség
Csata: Arctic Region 2012. augusztus 28. 17:56:23
Jármű: T29
Szerzett tapasztalat: 1 480
Szerzett kredit: 53 101
Csatában elért Achievement: Top Gun, Pusztító[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
Leóval vagyok, becserkésztem az ellen arty-ját egy Hummelt, hogy mozdulni nem tudott. Sebzem a seggét egyfolytában. 20% életen van, mikor meghalok. Szerintetek ki lőtt ki?
A válasz: a saját artynk. Egy rohadt jó játékos, akinek sikerült 8000 csata alatt 800-as eff értéke mellé 45% győzelmi arányt is csinálnia...
Odalő mikor látja, hogy esélye sincs a másik artynak, ergo fölösleges beleavatkoznia, de ugye a frag vadászat az akkor is fontos ha mellé becsúszik egy kis TK is...
-
diegho
nagyúr
Defeat
Battle: Redshire 2012. augusztus 26. 11:06:02
Vehicle: KV-2
Experience received: 1 641
Credits received: 57 120de jó mikor a 2 top tankunk szakaszban a mező közepén áll és nézelődik... ja ha nyerünk biztosan 3k xp feletti kör.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Dobi 562 #463 üzenetére
Nekem eddig egész jól adja. 67%-os a win.
Most volt egy meccsem... támadók voltunk.... akkora arty mindenhol, meg annyi, hogy csak na.... áá mondom tök esélytelen.....
Azt hiszem jogosan mondhatom el, hogy az utolsó pillanatban "nyertem" meg a meccset -
Dobi 562
addikt
Elnézve a ma reggeli játékosfelhozatalt, egyáltalán nem bánom, hogy bevállaltam mára munkát.
Ez egy vicc. Ezekkel a piroskákkal nem lehet mit kezdni. Vagy lemming vonat van vagy báziskemp... És nem tudnak eltalálni senkit... A pályákat nem ismerik. A saját tankjukat sem... És ezek több ezer csatán túl vannak...
Viszlát, hétfőn! Remélem a hétvége elteltével ezek a játékosok is felszívódnak.
-
bullseye
addikt
asszem kezdek lejönni a szerről.
2-3 napja csak épp leduplázok 1-2 TD-t, egy artit, vagy még ennyit sem.Ma meg 1. kör, Jtigert viszem, az legalább ütni is tud, és bírja is valamennyire...
Cliff, csapat részben idióta, részben peches, fent elkezdenek kihalni, lent erre próbálunk áttörni egy prémium jtigerrel meg egy Bélával, de nem könnyű (2 6-os arty, ferdi, jtiger, stb), én túlélem, de addigra már a szikláról lövik a hátam...Akkor látom, hogy egy KV3 és egy Löwe még a kezdőkör mellett "sniperkodik" ráadásul a Löwe még pofázik és irányítana (ha lenne kit). 13k csata, 54% győzelem, 1.0+ kill arány, azaz jobb kéne legyen nálam. ÉS AlbertEinstein a neve a gyáva idiótájának. Úgy elszomorodtam, mára is abbamaradt a dolog
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
-
Atlantis
veterán
válasz Dobi 562 #455 üzenetére
Lehetséges, de annyi időt már nem akarok erre fordítani, hogy ez is meglegyen. Gyors HT-nek ott lesz az amerikai vonal, lassú dögnek meg a két német. Az oroszra már nincs szükség.
Runo: hát nem Goethe-t vagy Nietzsche-t idézte.
[ Szerkesztve ]
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
törölt tag
AMX 50 100 -al szétszedtem egy T32-t sérülés nélkül,megnyertük a csatát, majd csata után írt nekem a T32 tulaj.
Véletlen nem ért valaki némtül?
"
fick dich hurensohn, gg das ich nicht lache uich hatte nen dreckteam und ihr fotzen hättet garnichts gerissen bepisste scheissfotze"[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
válasz Atlantis #453 üzenetére
Papíron pontatlanok az orosz ágyúk, mégis lehet simán lövöldözni BL-9-el 4-500m-re is. És ugye ott van a brutális sebzésük. Ezért ha a szovjet nehéz tank ágat viszed, akkor nincs is szükség prémium tankra, mert az aktuális tank mindig kifarmolja a következő árát. A német oldalon ezt nehéz megoldani a kisebb sebzések miatt. Az E-75-nél fordul a kocka, ott meg megint csak könnyű kifarmolni az E-100-at, de az meg kinek kell?
-
Atlantis
veterán
válasz Dobi 562 #452 üzenetére
Nekem azért mumusom, mert nem bírom sebezni...
Én egyiket se fejlesztem ki, IS-nél abbahagyom az orosz tankokat, jobban kedvelem a gyors, pontos ágyúkat, még ha kisebbet is ütnek. Bár az IS ágyúja tetszik...mégis sokszor egy örökkévalóság, mire becélzok vele valakit.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Dobi 562
addikt
válasz Atlantis #451 üzenetére
Nekem is a mumusom... Egyszerűen nem tudok ráérezni... Olyan lassan céloz és pontatlan az ágyúja... Messziről mozgó célpontra nincs sok értelme lőni, mert a lövedék nagyon lassan mozog a levegőben... Ráadásképpen dobálja a 0 sebzéses kritikusokat... Nagy ritkán elkapom vele a fonalat, akkor nagyon jó, máskor meg 20-30 méterről mellé lövök. Ugyanez van a páncéljával is. Egyszer a seggéről is pattintja a lövéseket, aztán meg bekap mindent...
Nekem az IS-8 top ágyúja annyira tetszett, arra ráéreztem. Csak ugye azt az ágyút az IS-4 örökli, nem az IS-7. Ezért kifejlesztem az IS-4-et is és összehasonlítom az IS-7-el. Amelyik tetszik azt megtartom, fölösleges nekem mindkettő.
-
Atlantis
veterán
válasz Dobi 562 #450 üzenetére
Az se semmi. IS7 pedig eléggé használható gépnek tűnik (egyik mumusom), de a WG-fortuna ellen nincs mit tenni.
-
Dobi 562
addikt
válasz Atlantis #449 üzenetére
Úgy emlékszem még csak nem is mozgott. És telibe lőttem az oldalát: "didn't penetrate their armor"... De még ha félre megy a lövés, a tornya oldalát is át kellett volna vinnie. Én is eléggé szégyelltem magam, de nem rajtam múlott a dolog... Ha random isten nem kedvel, akkor nem tudsz mit tenni.
Tegnap vagy tegnap előtt az IS-7-el volt hasonló élményem, az első 5 lövésem mind 0 sebzéses kritikus találat volt Batchat oldalába/hátuljába (nem láttam pontosan), IS-7 lőszerrekeszébe, orrába, IS-4 tornyába oldalról. Mondjuk ez utóbbi szerencsétlen választás volt, a tornya keményebb mint a páncéltest. Kicsit használhatatlannak éreztem magam abban a csatában.
-
Atlantis
veterán
válasz Dobi 562 #448 üzenetére
De az gondolom mozgott (nem mintha ez mentség lenne), ez meg állt és engem lőtt az arcátlan...olyan újonc volt, hogy az XVM még nem számolt neki stat-adatokat. Belepirultam a székembe, hogy nem bírtam sebezni...
-
Atlantis
veterán
Megnézem majd. Én most 3-szor pattantam Pershing-gel egy Pz38nA oldaláról, ő meg szépen leláncolva tartott...nem találok szavakat.
-
D.Orion
veterán
válasz Atlantis #443 üzenetére
Ja igaz. Ezt a replay-t nézd meg. Ilyen csatákban vagyok benne. Nem elég, hogy a csapat balfasz, megint volt 4 nem sebző lövésem. WG megint eldöntötte, hogy nem elég, hogy noob-ok közé rak be, még akkor ne is tudjak sebezni. Ezt csinálja a wargaming, rálövök a tank frontjára és erre leesik a lánca 0dmg-vel...
[ Szerkesztve ]
-
-
D.Orion
veterán
Az szép... És akkor ehhez dobok egy T34 eredményt, ami prémium tank és van prémium:
Victory
Serene Coast 2012. augusztus 25. 14:30:25
T34 Experience received: 1 702 Credits received 120 196Most, akkor nem nevetségesen szét lesz baszva a T34?
Kv-3-al 1700XP-ért 100K credit-et kaptál, ami nem prém tank.
-
Snooker
senior tag
Győzelem!
Csata: Arctic Region 2012. augusztus 25. 14:18:06
Jármű: KV-3
Szerzett tapasztalat: 1 765
Szerzett kredit: 102 552
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd, Elit lövész, Kiváló soför jelvény: "I. osztály"nice
-
Atlantis
veterán
Azt hittem, hogy csak én beszélem be magamnak, de szerintem is érdekesen viselkedik újabban az ágyúja. Néha csak pislogok, hogy mikről tud pattanni vagy el se találni.
-
D.Orion
veterán
válasz Atlantis #438 üzenetére
Ma egy csatában kétszer pattant a T34 100 méteren belül az amx 12 hátuljáról... Örülök neki, hogy vannak új prém tankok, de a régieket talán nem kéne szétbaszni azért, hogy megvegyék az újakat. Egyszerűen vicc amit a WG csinál, hogy ha most kezdeném el a játékot, akkor csak is kizárólag 3 fős platoon-ban tolnám. Egyszerűen az MM a mai napig egy vicc kategória. Ha úgy gondolja, akkor bedob a szopó ágra egész napra vagy hétre és megdögölhetsz, akkor se tudsz pluszba kijönni.
Victory
Lakeville 2012. augusztus 25. 14:16:28
T34 Experience received: 1 081 Credits received75 575 (compensation for damage caused by allies: 1 070)Ezt prémium nélkül is megcsinálom jobb napokon... Belém jött az IS hátulról.
[ Szerkesztve ]
-
Atlantis
veterán
Ebben gondolom nem volt sebző találat.
Amúgy igazad van, tegnap én is eljutottam erre a szintre, de sajnálom a már belefektetett időt, így legalább a főbb vonalakat végigviszem. Rengeteget buktam tegnap a T34-gyel is, pedig remek tank, de sokszor lőni se volt lehetőségem.
[ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
válasz Atlantis #436 üzenetére
Gondolhatod mikor 3-4 lövés van időm leadni és meghalok, mert valahogy a csapat mindig ráérek, hogy hogyan kell otthagyni a szarban. Most változtatok a stílusomon. 30 másodpercig meg sem mozdulok a csata elején, bekapcsoltam a zenét, meg mondottam egy Budweiser-t. Aztán majd 30 sec után arra megyek ahol tudok lőni, leszarom, hogy nyerünk-e vagy veszítünk emiatt. Az előző csatám 34K volt vesztesben... -lőszer -javítás, éppen hogy plusszos....
De most is vesztettünk, csapat elment zászlót foglalni, csak annyi volt a probléma, hogy senki nem ment a másik oldalt védeni. Elment én is zászlót szedni, leszarom. Nos vesztettünk. DE MOST MÁR LESZAROM, megtanultam, hogy ilyen típusú játékra nem szabad költeni, mert a wg bizony eldönti, hogy te veszítesz-e vagy sem. 99%-a a játékosoknak agyhalott. Még van 150 aranyam, azt majd elbaszom arany lőszerre azt kész, utána acc delete.
Defeat
Ruinberg 2012. augusztus 25. 14:07:10
T34 Experience received: 321 Credits received 30 565Repairs: Vehicle T34 repaired successfully. You have spent credits: 7 300
Purchased: The ammunition on vehicle T34 resupplied successfully. You have spent credits: 4 240[ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
T34-el gondoltam ma keresek egy kis pénzt. Vettem 1 napos prémiumot. 27 csatából 2 győztes! Még, hogy a wargaming nem tudja eldönteni, hogy nyerjek-e vagy sem, nem a faszt nem!
29 csata bukó már
[ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
Malinovka T9 standard battle... 2db T9es tank ottmaradt a bázison campelni. Leírtam nekik, hogy mekkora noobok és, hogy talán jönni kéne a hegyre. Ááá minek az ellenfél úgy se oda megy, jött a válasz. Erre az egész ellenséges csapat ott volt, 2db IS8, E75, 2db Ferdi, Type59, IS3. Talán ha nem 5en állunk ki ellenük, hanem 7en, akkor szét is tudtuk volna őket lőni.
-
D.Orion
veterán
Standart Account!
Victory
Westfield 2012. augusztus 24. 9:13:47
T34 Experience received: 1 301 Credits received71 679
Battle Achievements: Bölter's Medal, Top GunEnyhén lol csata 7 killel. A végén már az ellen is segített. Ha akartam volna akkor az utolsó tanktól el is foglalhattam volna a bázist. XD
-
Stauffenberg
nagyúr
Győzelem!
Csata: Himmelsdorf 2012. augusztus 22. 20:08:51
Jármű: StuG III
Szerzett tapasztalat: 2 742 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 8; 2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 37 932 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 1 410; kárpótlás a csapattárs által okozott sebzésért: 170)
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész, Elit lövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"Mér csak egy kill kellett volna a hathoz... Azért így sem volt rossz kör. Teljesen körbevettek minket, már 4-5 killel elhúzott az ellenség amikor elkezdtem aprítani. Ja meg egy csapattársam belém száguldott A20-al... lezúzta a lánctalpam a francba, erre kapok 170 kredit kárpótlást, míg én vétlenként fizessek 1410 kredit büntit? Hát elmennek a picsába... Nem mintha megkottyanna, csak utálom, hogy a játék nem tesz különbséget a hülye meg a hülyeség elszenvedője között...
-
Patrick76496
őstag
Én ma kaptam meg a második Sinai oroszlánom. Asszem 7.4-ben rakták be, minden IS alvázú ruszki tank elpusztításáért.
Én is lőttem ma a Tiger P-vel egy csapattárs IS-3-mat, kirohant a lövésem elé.
Nekem eddig full szopás ez a BDR. Az oké, hogy azért lassú, mert nehéz tank, de akkor legalább ne lenne ilyen papír. 6 csatából van kb egy kilőtt tankom, mire odaérek eldől a csata...
Főleg úgy nehéz vele játszani, hogy egy 437 eff értékű TankOfPitu18 nevű értelmes játékos folyamatosan direkt blokkolja a bodrogimat.
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
D.Orion
veterán
Victory
Redshire 2012. augusztus 22. 9:57:26
PzKpfw VI Tiger (P) Experience received: 1 346 (fine for causing damage to allies: 44; x2 for the first victory each day) Credits received7 479 (fine for causing damage to allies: 8 610)Mellé ment és bevertem 240et egy Tiger-nek.... marhajó...
-
D.Orion
veterán
Victory
Sand River 2012. augusztus 22. 9:46:38
Panther II Experience received: 1 616 (x2 for the first victory each day) Credits received18 654
Battle Achievements: The Lion of SinaiJa, hogy van ilyen is?
-
Snooker
senior tag
Győzelem!
Csata: Fisherman's Bay 2012. augusztus 20. 15:50:22
Jármű: BDR G1B
Szerzett tapasztalat: 1 533
Szerzett kredit: 60 693
Csatában elért Achievement: Top Gun, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"jó ez a bödörö
-
Dobi 562
addikt
A nagyvassal is lehet keresni egy kis pénzt.
-
emre
veterán
Győzelem!
Csata: Malinovka 2012. augusztus 20. 14:57:19
Jármű: T20
Szerzett tapasztalat: 1 939 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 8)
Szerzett kredit: 67 644 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 1 710; kárpótlás a csapattárs által okozott sebzésért: 405)
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
Győzelem!
Csata: Sand River 2012. augusztus 20. 10:59:56
Jármű: T-44
Szerzett tapasztalat: 5 934 (3x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 61 113
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
törölt tag
válasz Patrick76496 #420 üzenetére
Hát nem egy futóbolond.... nekem nagyon keserves volt vele a játék....
-
Patrick76496
őstag
Runo, Snooker: Akkor faja. Van, aki nem szereti az ARL-t, mert nagyon lassú, nekem elsőre tetszik, nem lehet olyan rossz tier 6-ban a 200 átütés, még a 200 dmg is viselhető, mivel gondolom akkor gyorsabban is lő. A löveg kis kalibere miatt a célzás sem lehet rossz, majd megnézem, ha játékban leszek. Az M4 45 mennyire gyors?
[ Szerkesztve ]
-
Snooker
senior tag
válasz Patrick76496 #417 üzenetére
Szerintem nem rossz, eléggé olcsó a javítása, a töltény sem túl drága, a max ágyúja 7-es szintű, de egyébként csak a 150%-os akció miatt vettem meg.
-
törölt tag
válasz Patrick76496 #417 üzenetére
Én a fullos BDR-t nagyon szerettem! Aztán az ARL-t is nagyon szerettem fullosan, aztán az M4 akkora kinlódás volt, hogy az hihetetlen.....
A BDR egyébként most 150%-ot termel pénzbe....
-
Patrick76496
őstag
Milyen tank a BDR? Azt ne mondd, hogy lassú, mert Churchill-em van, és már KV-4-em is volt, hozzá vagyok szokva az ilyenekhez. Nemsoká tervezem a megvételét, csillogós szemmel nézem a T8,9,10 amx nehéz tank replay-eket.
[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
Királyság! Vesztes csatáért 1000xp, 4000 sebzéssel.
4 db tanunk elhullott az első percben...
-
emre
veterán
lassan kezdem szégyellni magam
Győzelem!
Csata: Abbey 2012. augusztus 19. 18:42:19
Szerzett tapasztalat: 2 013
Szerzett kredit: 71 455Mondjuk az ilyenek után tuti szopás jön, T10-es ellenfelekkel.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Éljeeen! Kék vagyok
Szétlőttem egy T9-es csatába behozott T1-est -
Snooker
senior tag
A mostani event előtt pershingel 10-ből 9 mecs nyertes volt, most meg még triplázni se tudok... viszont a BDR-el jól jönnek a körök
-
emre
veterán
Győzelem!
Csata: Prokhorovka 2012. augusztus 19. 12:52:05
Szerzett tapasztalat: 1 989
Szerzett kredit: 78 229
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd, Mesterlövész, Elit lövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"Szeretem ezt a kis vackot, sokkal jobb mint a T-43 ami azonos tier, és a löveg kitéríthetőse miatt szívesebben játszok vele mint a type59-el.
-
bullseye
addikt
mióta bejött az 3x, kb 10% a győzelmi arányom... kissé kivan mindenem a játékkal
tud valaki olyan oldalt, ahol odaadhatom valaki lelkes embernek az accot, aki meghálálja?'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
Patrick76496
őstag
Köszi a válaszokat, pont ilyenre gondoltam. Szerintem mindig javul a statom, mert ahogy esténkét nézegetem a wot assistant-et, altalában +/- 10 % eltérés van a csata/kill és a csata/spot között, és az átlag dmg is mindig 1000 körül mozog. Talán ha az ST-1-en meg lesz az M62-T2-es löveg, akkor bátrabban megek neki T9-T10-es tankoknak, és pontosabb is lesz. Már a BL-9 sem nagyon rossz, megesik, hogy vele is sebzek szemből tier 10-eket, és nem a medekről meg az 50B-ről beszélek. Szoktam nézegetni weakspot képeket, WoT armory a törzshelyem, épp, hogy nincs a környvjelzőkben. Amiket írtál Dobi az M62-T2-ről, így elég biztató, hogy jó tank lesz a fullos ST-1.
Emre: grat, nekem még 70 ezer xp
-
emre
veterán
Végre ki van fejlesztve a T-54 és most már csak kis pénz kéne rá.
Ez volt az utolsó csatám, és így sikerült zárnom a fejlesztést
Győzelem!
Csata: El Halluf 2012. augusztus 18. 21:22:11
Jármű: T-44
Szerzett tapasztalat: 1 719
Szerzett kredit: 51 210
Csatában elért Achievement: Mesterlövész, Kiváló LövészA hétvégén egy kicsit belehúztam, mert a KT is meglett.
Ezért nincs most pénz a T-54-re, de már kicsit bánom, mert az alap löveggel elég gyengus szegénykém. Így a Löwének sem merek nekimenni.[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
válasz Patrick76496 #402 üzenetére
Az átlag kill és felderítés lehetne több. Ez megnyomná az eff értékedet. Valamint törekedj a minél több sebzésre, igazából ez utóbbi hoz magával mindent: több kill, több nyerés, eff növekedés.
Nézz meg pár weak spot videót jutyúbon, mit hol érdemes lőni, stb. Nézz mwreplay.com-on eredményes visszajátszásokat, ezekből szintén lehet tanulni.
Már azzal is felette vagytok az átlag játékosnak, hogy fórumoztok a témában. Legtöbbet a fórumtársak tapasztalataiból lehet tanulni, szerintem.
-
Snooker
senior tag
válasz Patrick76496 #402 üzenetére
hát szerintem az átlag sebzésed a sok kis tierű csata miatt ennyi, kilőtt tankod se túl sok 6600 valamennyi csatához képest (szerintem), az eff értékhez meg nem tudok mit írni, viszont a találati arány nem rossz szerintem!!
egyébként nekem is kb ilyen értékeim vannak, kivétel az h 4139 csatánál tartok, a kilőtt tank az 3242, viszont az eff-em csak 977, bár ez sem sokkal kevesebb a tiednél
[ Szerkesztve ]
-
Patrick76496
őstag
De, mindig kihasználom a kódokat. Tudom, hogy efficiency szerint átlagosnak számítok, csak arra lettem volna kíváncsi, hogy T9-es legnagyobb tankkal mennyire jó az 1024 eff, mint írták, hogy a tier-eket lehetne eff értékhez kötni. Ezen kívül még arra, hogy a 65%-os találati arány, a 0,7 kill/battle, a csatánkénti átlag 549 sebzés mit ér. (Csatáim majdnem 10%-a Churchill-el van).
-
D.Orion
veterán
WTF?????
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- HP DL380 G9: 2x Intel Xeon E5-2650 v4 (24/48mag) 64GB - 768GB DDR4 SM RAM, 8x SFF, P440 2GB, ÁFÁs
- Focal Theva No1 új, bontatlan eladó.
- Új, bontatlan 48" OLED 4K S90D Smart TV (2024) Grafit
- Xbox One S 1TB, hibátlan újszerű állapotban , 3db játékkal
- Steam Deck 2TB.! &Steam Controller!,és minden gyári tartozék! CSERE IS,OLVASS.