-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frogged
aktív tag
Minden dísznek van szintje ahányas szintű annyi karácsonyi hangulat pontot ad , az összes dísz pontja össze adódik ami a fán van és úgy jön ki az összpontszám és meg van melyik szinthez mennyi pont kell.
5 azonos szintüből lehet csinálni 1 nagyobbat hogy a kisebb díszek se menjenek kárba ennyi a történet.
Én legalább is ezt szűrtem le 2 óra játék alatt.[ Szerkesztve ]
-
Frogged
aktív tag
Sziasztok
Neki álltam az orosz med ágnak ezúttal a lightokon keresztül a rémes Mt-25 után ez az Lttb kegyetlen jó.
Bár nincs viszonyítási alapom más 7es lighokhoz de a 7es medek nevetségesek mellette el is passzoltam a T20as volt kedvencemet.
Szeretnék meg tartani egy lightot a kampány küldik miatt ezen az ágon az Lttb vagy a T54 Ltwt lenne az alkalmasabb?
Papiron az Lttb jobbnak tűnik a tierjéhez képest de a 8asról is jókat hallottam. -
Frogged
aktív tag
válasz Papooo #123589 üzenetére
Én sokkal jobban szerettem mint az obj 416-ot mivel ennek a járgánynak már van páncélja a feje nagyon pattogós meg az elejét se ütik be bármivel.
Mondjuk stílus függő sokan mondják hogy ez a tank T9-ben oké de nem nagy szám a t8-ban meg az obj 416 állítólag op.
Én ugy érzem jobban meg bocsátja a hibákat mint a 416-al ott meg voltam lőve olyan pályán ahol nem tudtam bujdokolni a 430 meg városi pályán is jó.
Remekül müködik 1v1-ben kisebb medek ellen az ellenség arcába mászol vele és ledarálod miközben ő szinte meg sem sebez.
Van hogy T10 es medek ellen is győztesen jön ki 1v1ből nyilván az enemy bénasága is kell hozzá.
Nagy ágyút nem érdemes feltenni rá a tornyot viszont érdemes.
Nekem a 6db T9esem közül talán ez volt a legeredményesebb tankom én felüdülésnek éreztem a 416 után . -
Frogged
aktív tag
válasz DaveHutt #122100 üzenetére
Általában minden tierből tartok meg pár tankot hogy ha valami ismerős esetleg szakaszozni akar miközben szenved valami tank griendolásal akkor tudjak rakni mellé tankot bármithoz.
Főleg medel tolom és ebből a tierből a t34-1, t20 és a t29 ami olyan tank volt hogy a játékot is élveztem és viszonylag ment is vele t7 ben ezért maradtak. -
Frogged
aktív tag
válasz CirrMee #122095 üzenetére
A T34-1 fajin kis gép a T20 melett talán a legjobb 7es med nálam mind 2 megtartós lett.
Jó alfa és pen használható torony páncélzat igaz lassan szükül és nem egy lézer ágyu a pontosága de élveztes tud lenni.
A t34-2-es nekem egy rémálom volt egy hajszállal jobb az elödjénél mindenben de t9-10 ben a tornyot már bármi átt lövi a pen se túl jó már óda. -
Frogged
aktív tag
Tanácsra lenne szükségem srácok:
Az van hogy 14k med/HT mecs után azon filozok hogy neki állnék a másik 3 tank osztálynak bár mennyire is idegenkedek tőlük.
Tudnátok olyan artyt és TD-t ágat ajánlani ami mondjuk ugy kezdő barát?
Első sorban arra kellenének hogy tudjak haladnia kampány küldikkel.
TD-nél a brit forgó tornyosokkal szemezgettem abba lenne legénységem bár gondolom nem véletlen látom őket ritkán csatákban. -
Frogged
aktív tag
válasz nightmare13 #115384 üzenetére
A Matilda Bp- egy élet érzés na nem a legkellemesebb fajtából, de én mondjuk anno bele szeretem pedig rühelem a lassú dögöket de közel 1,2K mecsem van vele.
Az első 600 mecsemen 60%os win ratem volt de az utóbi évben lecsusztam 55%-a.
Nem kedveztek neki a változások főleg az új 5-6os japán heavyket érintik érzékenyen de saját tierben 1v1ben megeszik bármit ami nem heavy vagy AT2.
Gyakran lenézik hagyják löni utána pedig meglepödnek , tier 5ben szerintem churchil 3 jobb választás ugyan ez csak jobban páncélozott több hp és gyorsabb. -
Frogged
aktív tag
Van valami info arról hogy mikortól lehet kapni az Fv4202P-t aranyért?
Tegnap én is meg vettem a Turánt örültem is neki 10 mecsből 8 T5-be 2mecs T6-ban volt mondom milyen király biztos könyitett sorsolása van , ma meg 4 mecsből 4 T7-ben hamar véget ért a nászutas időszak -
Frogged
aktív tag
válasz rlazol #108478 üzenetére
Amit lestem mikro tranzakcios bevételi listákat ott a Wot 2013ban 4ik volt 372 millio dolláral , 2014ben pedig 5ik de igy is nagy neveket vernek és nagy pénzt szakítanak.
Nálam pozitívum a gyakori eventek és hogy normálisabban állnak hozzá pl a szerver fejlesztéshez mint a legtöbb online game amivel eddig toltam .
Bár azért hiányoznak azok az idők mikor még pémium napot adott ajándékba a WG ha rosszalkodott a szerverÉn olyan 7K-t ölhettem bele eddig a játékba az évek alatta 4db 5ös prémet vettem féláron legénységet huzni/kredit farmra meg egy PZ4S-est valmelyik karácsony alkalmával mondhatni szorom a pénzt
-
Frogged
aktív tag
A pénzes témához hozzá szólva én azt gondolom hogy a WG eléggé rossz modelt követ még ha igy is jól keres.
3-4 éve mikor láttam egy listát a legnagyobb bevételekből amiket playerek fizettek extra cucokért , és a már akkor is 40 millás játékos bázissal töredékét kereste a 20millios LOL-nak ami elég egyértelműen ennek tudhatóbe.
Ott meg veheted az összes karaktert a játékban de lényegtelen mert mecsen nem vehet előnyt senki nem lesz erősebb a karaktered mert fizetsz , és a legtöbb ember szivesebben fizet ha opcionális és nem a játék kényszeriti bele.
Én akkoriban elkellett döntsem hogy melyiket tartom meg heti pár órára bénázni és melyikre fekszekrá komolyabban mert mind2 játéknál követni a versenyeket top playerek streamjeit a taktikákat levenni túl sok idő lenne.
És nálam pl pont ez a Gold ammos pay for win szagu történet döntött el a dolgot nem mint ha nem költenék pénzt de sosem szükségből vettem játékban dolgokat hanem mert megtetszett valami nem azért mert szinte kötelező kellék ha élvezni akarod a játékot.
Persze nyilván ahány ember annyi néző pont a forum lakok valszeg azért veszik komolyaban ezt a gamet mert nekik meg bejön ez a model , (nem flamelni akartam szeretem ezt a játékot és elszorakoztat addig amig letolom a napi 5-6 2*-es szorzót) csak gondoltam meg osztok egy másik néző pontot is a témával kapcsolatban. -
Frogged
aktív tag
Hi
Tud valaki valami konkrétat az FV4202-t mikor dobják át prémium tanknak, ilyenkor le kell előtte kapni a felszereléseket meg a legénységet mert mindent nulláznak majd a 10esről?
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Zenbook 14X OLED UX5401 - Space edition - 145"2.8K 90Hz OLED érintő - i9-12900H - 32GB - 1TB -
- i5-ös félkonfig
- i3-as félkonfig (Win11 kompatibilis)
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest