-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Swinegod
őstag
válasz Balcsix #225805 üzenetére
Nem függőség tekintve, hogy de, abba bírom hagyni, 2016 körül 2-2,5 évig nem játszottam és pld ma is alig mentem, rengetegszer nem játszok egyáltalán vagy csak pár meccset
Leírni más játékosoknak, hogy épp kicseszett veled játék legtöbbünket megnyugtat, legalábbis sokkal egészségesebb kiírni ide, hogy haha szar a játék, mint szétverni valamit. Egyébként nekem az is jól esik ha látom éppen mással is cseszekedik a wot, nem csak velem
Meg szerintem ha a nagyon jó meccseidet megosztod másokkal akkor miért ne a nagyon rosszakat is? Ha meg tényleg nagyon ideges leszek akkor elmegyek ezdeni valami vagy ha már voltam, akkor játszok BTD 6-ot[ Szerkesztve ]
Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- DUNE médialejátszók topicja
- Telekom mobilszolgáltatások
- SSD kibeszélő
- Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Windows 11