- PlayStation 4
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 9. nap: Hot Wheels Unleashed
- World of Tanks - MMO
- Call of Duty: Black Ops 6
- Delta Force (2024)
- eFootball
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 10. nap: Kill Knight
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
2thletme2day
őstag
válasz BigBear #236651 üzenetére
A 200 csatás csodagyerek valószínűleg reroll account volt és nem 200 csatában a háta mögött mosott fel az ellenféllel. Viszont szerintem sem a csataszám a mérvadó. 5000 csata meg már elég kell, hogy legyen a pályaismerethez meg ahhoz, hogy tudja az ember hova is kéne mennie adott tankkal a napon.
-
2thletme2day
őstag
válasz phoenix1989 #236636 üzenetére
Ez már nem az első olyan Bourrasque-os screenshot amiben 200k+ a megszerzett kredit a csata végén. Ennyire jól hozza a kreditet ez a tank? Ilyeneket akkor sikerült produkálnom csak amikor karácsonykor a maxos fesztivál szintes boost meg a rendes kredit boostert ment a prémium fiók mellett.
-
2thletme2day
őstag
válasz jano_77 #236536 üzenetére
Nem kupon. Az idei szeonban az első amiben az összegyűjtött battlepass pontokat be tudod váltani valmaire. Jelen esetben korábbi battlepassok 3d style-jaira, legénységi tagjaira vagy, bondra. Viszont ezt csak akor tudod beváltani ha mindháron része kész van a battlepassnak. Akkor nyílik csak meg a pontbolt. Na ezek a pontok nullázódnak a következő battlepassra. A tokenek megmaradnak.
-
2thletme2day
őstag
-
2thletme2day
őstag
válasz Dobi 562 #236403 üzenetére
Igaz csak a 9, 10-est próbáltam de vadállat mindkét tank. Szerintem is túltolták a páncél a srácok és visszább kéne venni. Amúgy ez az lövések közötti hosszú intraclip csak akkor zavaró ha eszedbe jut, hogy ez egy táras tank és jön a kicsit hosszabb de még simén élhető rendes töltés. Érdekes a koncepció de nem rossz végülis.
-
2thletme2day
őstag
Ez jó lesz. Értelmes map balanceok, új map, max 1 kerekes light/csapat, mindig azonos számú light és nem utolsó sorban törekedni fog az mm a max 2 arty/csapat felállásra.
Kíváncsian várom.
[ Szerkesztve ]
-
2thletme2day
őstag
Mi ez a rengeteg chieftain és obj 907? Eddig is ilyen sok volt vagy csak engem dob össze mindig velük? Ma még nem mentem olyan 10-es meccset, hogy ne lett volna legalább mindegyikből 1-1 db/csapat
-
2thletme2day
őstag
válasz jano_77 #236331 üzenetére
A tank ászhoz szükséges xp mennyisége folyamatosan változik. A különböző statos oldalakon található ponthatárok nem 100% pontosak. Valószínűleg most többen játszottak jobban ezzel a tankkal a vizsgált időszakban.
Amúgy, kivettem a Prime lootból az Amx cdc 105-öt és nagyon tetszik ez a tank. Bár a legénység teljesen szűz, most tanulják az első skilljüket mégis nagyon jókat tudok vele menni. Marha jó az ágyúja is, mobilis és a camoja is jó. Érdemes kipróbálni ha valakinek esetleg eddig kimaradt volna.
[ Szerkesztve ]
-
2thletme2day
őstag
válasz phoenix1989 #236298 üzenetére
BP tokent egészen a következő BP végéig viheted tovább. A battlepass pontok nullázódnak csak. Ha a tokenek is mennének a gajdeszba akkor senkinek nem lenne Cobrája mert az 24 token viszont egy BP-ban csak 21-et lehet max összegyűjteni.
Ezek szerint nem csak engem ver ma az rng a csoda csapatokkal és a remekbe szabott winrate-el...
-
2thletme2day
őstag
Ennyi volt? Nem lesz már több heti twitch drop tokenekért a bolt bezárásáig?
-
2thletme2day
őstag
válasz Szibilla #235962 üzenetére
Senki nem mondta, hogy baj és károgás ezzel kapcsolatosan nem volt szerintem. Próbálkozzanak csak. Simán a nemtetszésüket fejezték ki többen a móddal kapcsolatosan. Jelzem, nekem sem tetszik. Annyira nem jó buli egyszerre több oldalról kapni a lövést de a bondos küldi miatt játszom vele amennyit minimálisan szükséges. Remélem a maradék kettő variáns jobb lesz mint ez.
[ Szerkesztve ]
-
-
2thletme2day
őstag
válasz joergie #235757 üzenetére
Valamiért nálam nem jeleníti meg az Achillest (pedig megszokta a teljseített küdletést is csak a végére rakja) de most, hogy jobban megnézem van egy teljesített ami biztos az Achilles lesz.
Nem úgy értem. A top of the tree tank ágán lévő tankoknál szokott lenni extra küdletés. 20000 sebzés után 6500 xp valamint 200k után 20k xp. Lightoknál szokott az lenne, hogy nem sebzésre adja a plusz xp-t hanem 15k spotdamagre és 150k-ra. Na most valami furcsa ok miatt a Udesnél i spotra adja az xp-t damage helyett. Eddig csak lightnál láttam ilyet azért érdekes ez egy mednél.
-
2thletme2day
őstag
Udes-el miért spotolni kell az extra xp-ért mint a lightoknál?
És nálatok sincs bent a napi 1db 5x szorzós tankok között az Achilles vagy csak nálam bugos?
-
2thletme2day
őstag
válasz BigBear #235740 üzenetére
Egyik nagy sem mondja azt, hogy minden huu de fasza meg, hogy megintegyújabbkirálytank.... Pl mostaz obj 780-nál is megmondta mindenki előre, hogy papíron jó lehet de nem ér annyit amennyit kéne. Aztán ahogy elkezdték használni ők is ezeket a tankokat mindenki azt mondja, hogy papíron jobb tank mint a valóságban nem jó a tank annyira mint amennyire várták. Húúdejótalakítottawg mostanában a nagyoknál (skill) annak kapcsán volt, hogy nerfelik a krant és buffokják az amx-eket. A "menők" megmondják ha valamelyik húzás nem tetszik nekik a wg felől.
[ Szerkesztve ]
-
2thletme2day
őstag
válasz po1son #235541 üzenetére
Kíváncsi vagyok rá. Tuti kibérelem én is ha hazaértem. Amúgy is kell német td legénység mert nem kezdtem el egyik ágat sem de így legalább nem 75%-ról kell kezdeni a legények képzését. Amúgy én már csak a 100%-os legénység miatt is mindig kibérelem ezeket a tankokat. Elvannak a barakkban míg bevetésre nem kerülnek és akkor azért ez elég nagy segítség ha nem 75%-ról kell indítani egy új ágat.
Most parancsnok nem is része a lootnak? Ha így van akkor az szomorú...
[ Szerkesztve ]
-
2thletme2day
őstag
Ér valamit a mentor skill? Megéri fejleszeni vagy menjen inkább helyette a javítás?
[ Szerkesztve ]
-
2thletme2day
őstag
Hétfőn újra indul a recon mission. Összesen 6 mappal (3 korábbi átdolgozva, 3 teljesen új). 2 héten keresztül fog menni és a küldetéseknél az előrejutás hetente resetelődik így aki sokat játszik kétszer tudja bezsákolni a jutalmakat érte.
-
2thletme2day
őstag
Ma kapták meg a supertesterek az összes tanokt egyszerre? Ma láttam csatában obj780-at, IX-es Chieftaint meg most az imént TS-54-et is.
-
2thletme2day
őstag
Vajon mi lesz a következő top of the tree? E100 és 430U páros esetleg?
-
2thletme2day
őstag
Új promo videó a következő battle passhoz ami június 1-jén jön. [link] Lesz egy 4. 3D skin is a bc25t-re de gondolom az külön fizetős móka lesz. Szomorú amúgy, hogy ebben a szezonban szerezhető legénységi tagoknál meg lesz határozva a nemzet (mondjuk azon kívül minden szabadon választható lesz). Gondolom ez lesz az új trend..
-
2thletme2day
őstag
válasz Szibilla #234799 üzenetére
Randomban is lehet használni a bérelt tankot. De ugye csak 2 nap a bérlet.
1920*1080-as felbontáson bekapcsolt vsync-el az esetek 90%-ában megvolt a stabil 60 fps. Alacsony beállítások mellett. Tökéletesen játszahtó vele a játék. Meg is lepődtem, hogy mennyire jól tud futni egy APU-n egy játék. Igaz alacsony beállításon, de a grafika nálam nem volt lényeg csak, hogy abban az egy hétben játszani tudjak míg távol voltam otthonról. Lehet hogy magasabb beállításokkal is szépen futna a játék csak azzal nem nagyon pepecseltem.
-
2thletme2day
őstag
válasz tasiadam #234763 üzenetére
A mostani maraton pont egy svájci kirándulás időpontjára eset így kénytelen volt apu-val játszani egy 4700U-s laptopon reggel és este a túrák előtt/után. Mi a kérdés?
Akkor várunk. Jól jönne az 5x szorzó mert még csak a Chi-Ri-nél tartok az STB1 ágon.
Szerk. Ebben a pillanatban meg is érkezett a loot a fiókomba.
2022.09.20-ig lehet az új parancsnokot toborozni. 5db 5x szorzót ad alapból a lootra és 10-et ha megcsinálod a küldetéseket. De az az 5 amit ad az nem időlimites.
[ Szerkesztve ]
-
2thletme2day
őstag
Új Prime loot.... [link]
[ Szerkesztve ]
-
2thletme2day
őstag
válasz jano_77 #234732 üzenetére
Nekem sem megy vele a játék még de idővel csak belejövök. Igazából nem sokat játszottam még papír td-vel mert ez az első. Eddig inkább a bunker TD és a heavy vonal ment számomra. Ezért nem is nagyon tudom hova kéne helyezkedni ezzel vagy akár egy ilyen papír tankkal a mapon. De alakulni fog ez szerintem. Én rammert, célzót és optikát használok jelenleg. De a célzó helyett gondolkodom a turbón van a kipufogón is. Majd kipróbálom mindegyik variációt. Az összes legényen rajta van az álcázás skill. Sokat segít ez is.
[ Szerkesztve ]
-
2thletme2day
őstag
válasz Multikiller #234718 üzenetére
Ahogy a tokenek sem nullázódnak a battle pass szakasz végén, úgy a pontok sem fognak az adott időpontig. Annyi, hogy azt a skint a következő battle passban csak akkor fogod tudni kivenni ha újra megnyílik a bolt. Ergo csak akkor tudod kivenni ha a következő battle pass mindhárom szakaszát teljesíted.
-
2thletme2day
őstag
Ezt a mostani "maratont" tényleg sokkal könnyebb volt teljesíteni mint az előzőeket. Nem kellett no life módra csak a játékot tolni, hogy farmoljon az ember és rengeteget segített ha előre dolgozott az ember egy kicsit. Kíváncsi vagyok, hogy ez a verzió marad-e a későbbiekben és ha igen akkor valtoztatnak-e valamit a szabályokon mert erre azt mondom a korábbiak után, hogy "túl könnyű" volt így.
-
2thletme2day
őstag
válasz hulp01 #234631 üzenetére
Én azt mondom, vissza kéne hozni azt, hogy a gold lőszer tényleg goldért vehető legyen csak és kizárólag. Ha valaki úgy használja a lőszereket mint mondjuk skill azt mondom oké mert ő nem spammol goldot csak ha muszáj és nagyon okosan használja mindet. De ez a tudás/nem tudás kompenzálása miatti gold spam engem is az őrületbe kerget néha. Bár mostanában egyre kevésbé érdekel, hogy mivel lőttek meg...
-
2thletme2day
őstag
válasz jimmy74 #234550 üzenetére
Nem. Ha megvan minden szakasz akkor ingyen van a tank. Az improved csak a 3d skint, extra felszereléseket ad és a lehetőséget, hogyha nem sikerülne a 40 legyűrni időben akkor a maradék szinteket 250 gold/ szint áron megveheted. De teljesen ingyen tiéd a tank ha mind a 40 szintet megcsinálod.
[ Szerkesztve ]
-
2thletme2day
őstag
válasz h1mpi #234474 üzenetére
Hova küldted és mit írtál nekik? Az imént volt egy olyan, hogy az ellen Kranja minden egyes alkalommal amikor kinéztem a fedezék mögül egy bokron keresztül ő telibe talált úgy, hogy nem voltam felspotolva. Ki is lőtt. A végán már csak azért mentem ki, hogy vajon lő-e vagy sem. De amint kinéztem, dirr...
-
2thletme2day
őstag
válasz Gubu0101 #234480 üzenetére
Elég érdekes, hogy azt mondod, hogy 0 az álca. Skill videójában 35% az álló, 22 a mozgó jármű camoja ami elég messze van a 0 álcától. Igaz nála 14 skilles legénység van de az álcaértékhez az álca skill tesz hozzá a legtöbbet ami nálad is megvan elvileg. A többi nem számottevő.
-
2thletme2day
őstag
válasz belaazallat #234469 üzenetére
Ez nem így van. Ha beküldöd a replayt akkor bizony lökdösésért is kapod a bant. Volt, hogy jelentettem valakit, rá 10 percre jött az email, hogy sajnálják a történteket, szankcionálják az illetőt. 3 nap múlva volt csak újra aktív ezután.
-
2thletme2day
őstag
válasz 2thletme2day #234468 üzenetére
És itt is van az első prémium td supertestre.
-
2thletme2day
őstag
Beraknak egy cseh TD-t nyereménynek a 4. battlepass szakaszba erre ezek után bejelentik az új olasz TD ágat. xD Fuck logic... [link]
-
2thletme2day
őstag
válasz jano_77 #234420 üzenetére
Rosszul tudod. A beharangozó videóban mondja is a wg, hogy amint bejön az új szakasz azonnal aktiválja mindenki ha meg akarja csinálni a "maratont".
Anúgy érdemes a maraton alatt a 3 core vehicle-t erőltetni szerintem ha még nincsenek kimaxolva. Több pont = gyorsabb előrehaladás. Nálam ez a terv. Nem sokat mentem egyikkel sem a battlepass kezdete óta. -
2thletme2day
őstag
válasz po1son #234418 üzenetére
Én úgy tudom a pontokkal is ugyanaz van mint a tokenekkel. A most megmaradtak mennek tovább a következő szakaszra viszont a következő szakaszon csak akkor tudod elkölteni a most átvitt pontokat ha újra teljesíted az összes szintet, mert ugye ennek feltétele az, hogy megnyíljon a pontbolt.
-
2thletme2day
őstag
-
2thletme2day
őstag
Hivatalos videó a 4. battlepass szakaszról. [link]
-
2thletme2day
őstag
válasz sith7 #234185 üzenetére
Szépen hoz a Skoda is kreditet. Papíron tényleg kevés az a 200 körüli pen de jól használható a tank ennek ellenére. Soha nem lövök goldot egyik tankbol sem max szökőévente mégis tudok top sebző lenni ezzel a tankkal és nem csak elvétve. Ami még meglepőbb, hogy sikerült a tank ászt is összelőni rá alap lőszerrel is aminél azért elég magasan van a határ.
-
2thletme2day
őstag
Meddig lehet gyűjteni a Battlepass pontokat, van erről infó? Most végeztem a szezonnal de még engedi gyűjteni tovább. Mennyi a cap vajon?
-
2thletme2day
őstag
Ez csak 25-ig lesz így amúgy. Addig ingyenes a stratégaként jatszani. Utána "információt" kell farmolni (30k damage-es küldetésekkel) és csak utána tudsz stratégaként játszani ha megvan a kellő számú "információ" mert csak a stratéga küldött kapsz gyűjtemény tárgyat.
Legjobb időzítés volt ehhez a drophoz. Most estem haza a gerecse50-ről....
[ Szerkesztve ]
-
2thletme2day
őstag
Csak, hogy valami pozitív is legyen ezzel kapcsolatban. Nem is olyan kegyetlenül rossz ez az art of strategy játékmód mint ahogyan elsőre tűnt. Csábító a 2500 bond a gyűjtemény megszerzéséért ezért annak ellenére, hogy nem tetszett eddig nekiálltam vele játszani és most már pár kör után azt mondom, hogy, egész jó. Az AI elég buta, de néha meglepő dolgokra képesek. Bázist foglalni még nem sikerült de nyerni már többször is. Én lecseréltem az alap tankleosztást jobb páncélos/jobb dpm-es darabokra. Ja és szerezhetsz 2 skilles alap bia-s legénységi tagot is mint legutóbb a mirny-s eventen.
-
2thletme2day
őstag
válasz ollie #233839 üzenetére
Az ukrán játékosok eddig a RU szerverhez tartoztak. Tegnap volt hír, hogy azon dolgozik a WG, hogy az ukránok áttranszferálhassák az accjukat EU szerverre. Lehet emiatt van. Ugye oroszoknál most elég fura helyzet van a kibertérben is és az ukránok vagy nagyon nehezen vagy egyáltalán nem tudnak csatlakozni az orosz szerverekhez. Emiatt lesz ez a transzferálási engedmény.
[ Szerkesztve ]
-
2thletme2day
őstag
Az extra battlepass szintről lehet tudni valamit konkrétabban azon kívül, hogy jön és, hogy 8-as tankot lehet a végén kivenni? A szintekről és az időtartamot lehet valamit tudni? És ha a mostani battlepasshoz végig megvan az improved pass akkor vajon ennél is járni fog vagy külön kell majd megvenni ?
-
2thletme2day
őstag
Az évfordulós küldetéseket hogyan lehet aktiválni? Hogyan lehet "Mesterlövész tokent" szerezni hozzá? Mert azt sehol sem látom most jelenleg.
-
-
2thletme2day
őstag
válasz ollie #233611 üzenetére
A hónapban van 4 token amiért csak a stream-et kell nézni. Aztán az első három héten minden küldetés 2 pontot ad majd a negyedik héten minden küldetés 4-et. Szóval 4+(3*2*3)+(3*4). Ez egy hónap. Ebből volt eddig két teljes kör. Ami 68 tokent jelent. Plusz ugye a harmadik hónap első küldetései is hozzájönnek. Szóval 75-nek kéne lennie elméletben ha minden úgy megy ahogy azt előre kommunikálták. Szóval egy token pluszban vagyunk
-
-
2thletme2day
őstag
Frontline-ból is eltűntek a 9-es tankok tesztszerveren. Akkor a következő patchnél már az sem lesz benne? Mondjuk nem bánnám ha így lenne.
-
2thletme2day
őstag
Újabb kód. Sima, nem joker
Q6KCNWOTYTMARCH
-
2thletme2day
őstag
Gyorsan, gyorsan aktiváljátok. Joker kód.
24ZZKJOKERWOTYT
3 nap prémium, 5x szorzó meg 3 matrica
Plusz egy sima
RZEHJWOTYTMARCH
[ Szerkesztve ]
-
2thletme2day
őstag
-
2thletme2day
őstag
Valaki árulja el nekem, hogy mi a csöcsnek van a játékban a WTR ha nem használja a wargaming semmire az mm-nél? Állandó az olyan meccs ahol az egyik csapat 5000 feletti a másik meg 5000 alatti WTR-es játékosokból áll szinte. Minek van ha nem használják semmire?
-
2thletme2day
őstag
Egy igazán hiánypótló tank supertest-en. TS-54
[ Szerkesztve ]
-
2thletme2day
őstag
Videó az új battle passról. Az a 24 és 18 token a két új tankért vicc. A többi változás viszont tetszik.
Szerk.
Új bónusz kód a szokásos jutalmakkal.
FQOECWOTYTFEBRUARY
[ Szerkesztve ]
-
2thletme2day
őstag
Idén nem lesz Black Market! [link]
-
2thletme2day
őstag
Holnaptól Trading caravan. Ez lenne a black market?
És egy új bónuszkód a szokásos jutalommal.
MU6WRWOTYTFEBRUARY
[ Szerkesztve ]
-
2thletme2day
őstag
Valentin napi drop zajlik épp twitchen.
-
2thletme2day
őstag
-
2thletme2day
őstag