Hirdetés
-
GAMEPOD
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
7-ig játszható volt a játék most megint vége. Az előbbi csatában is 3-4 mp-es lagok miközben f2f megy... bassza meg ezt a trágyadombot a WG
-
h1mpi
félisten
Kaptam egy elég jól látható -25%-ot. 390 hp helyett 292-t vettem le 103-0-val
-
h1mpi
félisten
válasz
galervin93 #154364 üzenetére
Nekem tegnap olt borzalmas, ma már jobb lett, de vannak lagok...
-
h1mpi
félisten
Valaki mondja már meg mit kezdjek az IS-el? Jött egy T-10 és még goldal is pattogtam róla. Semmi páncélja nincs, széthugyozzák a lightok is.
-
-
h1mpi
félisten
Hogy lehet ingame jó minőségben felvenni? Van egy vicces TVP momentum és annyira f@s ahogy a Geforce Expreience felveszi hogy sírok
-
h1mpi
félisten
válasz
galervin93 #154317 üzenetére
Ja értem... látom megtaláltad a következő munkahelyed
Ami nincs tiltva azt lehet... de pénzért bérelt tankot, igen etikátlan...
-
h1mpi
félisten
válasz
galervin93 #154314 üzenetére
Hozzányúlhatnak csak ez etikátlan, bár mit is várok egy Orosz cégtől?
-
h1mpi
félisten
Meglepődtem, de ha HE-vel lövöd a Badger lövegpajzsát 300-akat sebez bele
Volt meglepi az nmynél, amikor a 103-0-val dobáltam be a puszikat
-
h1mpi
félisten
Ez az IS ekkora egy szar tank tier7-ben? Bánom hogy folytattam ezt a vonalat...
-
h1mpi
félisten
Gondolom a lagok miatt teljesen felesleges ticketet nyitni... élvezhetetlen így a játék...
-
h1mpi
félisten
Másnak is lagos a szerver vagy csak Nekem, mert akkor megnézem a net szolgáltatómnál... 2 napja olyanokat akad...
-
h1mpi
félisten
válasz
Dobi 562 #154147 üzenetére
Te konteonak hívod Mi pedig üzleti modellnek. Ugyanaz. Amikor valaki sír vagy örül, akkor működik az előre megírt MM vagy RNG. Ez a lényege, hogy egyik nap ilyen legyen a másik nap pedig amolyan. WoTinfo.hu-n van egy cikk ott aki válaszolgat, azért finoman rávilágít arra, hogy ez üzlet és mellette szórakozás. De a szórakozás nem lehet fontosabb az üzletnél. Itt leírja az ember az első mondatban, hogy ez nem manipuláció, ez ilyen.
Kicsit hosszú, de hátha valakinek nincs FB-ja:
Kérdések és válaszok.
Kayi4ek és Miloš Jeřábek válaszoltak.Kérdés: Miért manipuláljátok az RNG-t és a MM-et egyes játékosoknál? Minél közelebb jártam a 3. kiválóságjelhez, annál rosszabb RNG-t kaptam.
Válasz: Egyáltalán nem vagyunk képesek titokban manipulálni a játék működését. De az utálkozók mindig is jelen lesznek.K.: Lesznek új Csehszlovák tankok?
V.: Nem mostanában.K.: Akkor esetleg egy új tier VII-es prémium?
V.: Keressük, de még nincs eldöntve semmi. A Csehszlovák ág az egyetlen ami nem rendelkezik ilyennel, de szeretnénk egyet oda is.K.: Lesznek még tankok hasonló álcafestéssel, mint ami a Defendernek van?
V.: A Defender kinézete történelmi információkon alapul. Ezen kívül a testre szabhatóság most jött meg az új frissítéssel, szóval a labda a játékosoknál van.
Ezen felül a jövőben lehetőség lesz a nem történelmi álcafestés kikapcsolására, habár a Patriot és a Liberté esetében egyelőre nem.
Illetve, ha a wotos közösség pozitív bírálatot ad, akkor elkezdünk foglalkozni a 3D-s testre szabhatóságon is, de ez jóval több munkát igényel.K.: Mit fogtok tenni a Type 4 és a Type 5 ágyúival?
V.: Nehéz bármit is tenni. Sokan azt állítják, hogy a frissen beállított gyenge pontok mégsem azok, ám a statisztikák mást mondanak. A legtöbb ember
problémásnak látja ezeket a tankokat, de a statisztikák szerint a legritkábban használtak közt vannak. Szerintünk nem törik meg a játékmenetet, mert
nehéz játszani velük. Amikor egy Type 5 egy lövésez valakit, akkor mindenki nyekereg, hogy OP, de közben nem látták az előző mellé ment lövéseket
és ,,lowroll"-okat. Ugyanez a helyzet a pályákkal is, Himmelsdorf-on például arat, míg Sand River-en nem hasznos.K.: A tankok gyenge pontjainak elvétele az új divat?
V.: Minden tanknak van néhány, még a Type-oknak is volt a nerf előtt. Nem minden pálya fekszik minden tanknak, például ott az új Badger. Nagyon szituációfüggő és lassú tank szóval a legjobb orvosság ha nem ácsorogsz előtte. Tudjuk, hogy egy rakás tank nem épp a legjobb módon lett betéve, mint akár a Chrysler K ami egy kudarc volt a mi oldalunkról.
De nem vesszük el a tankok gyenge pontjait, legalábbis nem észrevehető módon.K.: Mi a helyzet a HD modellekkel eltüntetett géppuskafészkekkel?
V.: Ha történelmi perspektívából nézzük, egy olyan helyre bekapott HE lövedék hatalmas kárt okozhatott, de egy AP lövedék alapjába véve
úgy viselkedett mintha bárhol máshol találta volna el a tankot.K.: A régi tankok is újra lesznek balanszolva? (KV, T-34-2, T32 stb.)
V.: Minden bizonnyal. Majdnem végeztünk a tier VIII - X újra balanszolásával és tudjuk, hogy a tier VI - VII is problémás.
Az még nem tudjuk megmondani, hogy mikor, de majd meglessük a témát, habár kemény dió lesz, ugyanis az alacsony tierű járművek néha csak vékony konzervdobozok ágyúval.K.: Miért nem növelitek csak szimplán az alacsony tierűek életerejét? Legalább a csaták tovább tartanának és a játékosok nem lennének pipák amiért két lövésből kiszedték őket.
V.: Érdekes megközelítés, de nem segítene a jelenlegi problémákon. Az életerő növelése csak fokozná azokat.K.: Object 907?
V.: Egy másik nehéz téma. Nincs elég információnk róla, hogy normálisan megváltoztathassuk. A tankot csak nagyon kevesen játsszák, ezért a statisztikái is limitáltak.
Ezen felül az egy jutalom tank a nehéz munkáért és a tudásért, így a tulajdonosok nem örülnének egy esetleges nerfnek.K.: E 50M és Leopard 1?
V.: A Fiddy-M egy remek tank, régebben buffolva is lett, szóval nincs egy újabb erősítésre. A Leopard pedig egy nagyon jó másod / harmadvonalbeli mesterlövész tank.
Ha elsőként szpotolódsz vele, akkor tudod, hogy nem fog jól elsülni, de a statisztikái alapján nem látunk okot a buffra.K.: A Type 64 miért elérhető a játékon belül és a prémium boltban egyaránt, amikor a 13 75 GF és a Bulldog GF nem?
V.: Meg is válaszoltad magadnak a kérdést. A Type 64 egy általános prémium tank, míg a másik kettő különleges alkalmakkor volt elérhető. Nem nerfelhetjük őket.
Ha egy prémium tankot nerfelni kellene, ahelyett inkább kivesszük a boltból.K.: Újabb arty újrabalansz?
V.: Az arty miatt nyafogók száma kevésbé kiemelkedő, mint egy időben volt. Nem fogjuk limitálni az artyk számát csapatonként egyre, mert szerintünk már nem jelentenek problémát az artyk.K.: Változtatás a kábítás mechanikában?
V.: Nem mostanában és valószínűleg a jövőben sem.K.: Arany lőszer változtatás?
V.: Számos játékos gyűlöli, de megnéztük a statisztikákat és azok alapján a sikeres átütések különbsége a normál és az arany lőszer között minimális.
Néhány játékos azt akarja, hogy az arany lőszer újra csak aranyért legyen elérhető, de ez egyfajta P2W aspektust eredményezne.
(P2W - Pay to win - Fizess, hogy nyerj.)K.: Szóval az arany lőszer ára nem lesz csökkentve?
V.: Értelmetlen volna.K.: A Foch és a Halálcsillag ága miért lett megváltoztatva?
V.: A Foch-t nehéz lett volna balanszolni, ezért úgy döntöttünk, hogy inkább egy új járművet rakunk a helyére és megadjuk a lehetőséget a játékosoknak, hogy megtartsák a régit.
A Halálcsillag pedig csak, mint egy magányos ujj ácsorgott a fejlesztési ág végén. Szerettük volna tartanki a következetességet, mint például a VK B és a Maus átmenetnél ami korrigálva lett.K.: Miért is vesződnénk a célzással amikor az RNG jelen van?
V.: Szerintünk a játék nem lenne szórakoztató RNG nélkül. Amikor célzol valakire, 80%-os esély van arra, hogy oda lősz ahova célzol és 20%, hogy a lövedék elmegy valahova oldalra.K.: Számos csata elsöprő győzelemmel, vagy vereséggel zárul. Mi a helyzet ezekkel?
V.: Figyelemmel kísérjük a jelenséget. Megerősítjük, hogy a hasonló végeredmények előfordulása 5%-al növekedett mióta az új MM-et bevezettük. Jelenleg egy csata átlagos időtartama 4 - 5 perc körüli, de keressük a módot a javításra. Nem igazán magában az új MM-ben van a probléma, hanem inkább a tankok altípusaival és ezért különbözteti meg őket az új MM.
Még meglátjuk hogy alakul.K.: Mi a helyzet a tierlimites tankokkal?
V.: Komoly fejfájás ez nekünk most. Tudjuk, hogy a tier VIII-asok a pokolban vannak jelenleg, míg a IX-esek a mennyben. Úgy akarjuk módosítani az MM-et, hogy a VIII-asok számára hasonló legyen,
mint a XI-eseknek. Egyelőre nem akarunk hozzányúlni a tierlimites tankokhoz, de jövőre meglátjuk.K.: Miért nem vezettek be inkább +/- 1 tier különbséget?
V.: A két tier különbség nagyobb lehetőséget biztosít a játékosok összeválogatására. Az egyik csatában a topon vagy, míg a másikban alul. Folyamatosan dolgozunk az MM-en, például a tankok altípusokba rendezésén, mint táras tankok, vagy szupernehéz tankok. A probléma ezzel az, hogy minél több a szabály, annál nehezebben rak össze egy csapatot az MM.K.: Terveztek bevezetni pályaválasztási lehetőséget a játékosoknak?
V.: Egyáltalán nem. Csak szupernehéz tankokat látnál Himmelsdorf-on, illetve Malinovka könnyű tankok paradicsoma lenne.K.: ,,REEEE Hagyjátok a 263-at!"
V.: A szuper teszten még volt próbálkozás a változtatására, mert az egy korai teszt volt. De most nincs változtatva.K.: Mennyire kedvelitek a tiltott modokat, csalásokat?
V.: Nem szeretjük őket, de komolyan. Szerintünk az elkövetkező bann hullámok az azokat használó játékosokat kell megcélozzák. A klánok statisztikái alapján számos top klán játékosai közt is vannak tiltott egyének. Vajon véletlen? Nem, mert a tundra és a döntögetős mod használata nagyon elterjedt. Ellenben a játék elzárása a modok számára szintén nem fog bekövetkezni, a GTA IV-et elérő hisztériaáradat jó példa arra, hogy mi következne be itt is. A modokat használók közössége nagyon nagy és a modokat készítők gyakran jó munkát végeznek. Elzárni előlük a lehetőséget
pár ,,gelesztás" miatt nem volna jó ötlet, ezért is kergetjük a csalókat. Előbb, vagy utóbb a tiltott modot használókat elkezdik követni az algoritmusaink és megkapják a jól megérdemelt vakációjukat.
Az első bann hullám során hat munkatársunk is bannolva lett. Balszerencse.K.: Esetleg egy mod nélküli kliens?
V.: És megint a GTA IV esete. Az emberek nem fogadnák el.K.: XVM?
V.: Megosztottak a vélemények, szóval eléggé nehéz bármit is tenni. Az egyik artyhoz hasonlítja, mások szerint rákos egy dolog, megint mások pedig szeretik.K.: Az AFK játékosok miért kapnak kreditet és exp-t?
V.: Mert nem mindig az ő hibájuk? Ha valaki mindig ezt csinálja, azt az algoritmus megbünteti.K.: Új játékmódok alacsony tierben, például a Grand Battle-el egyenértékű?
V.: Mindig dolgozunk valami új játékmódon, a Halloween játékmód a top EU és RU klánok Minszk-i találkozójának eredménye. A rangsorolt csatákon dolgozunk épp.
Annyit elmodhatok, hogy egy jópofa esemény is lesz majd karácsonykor.K.: Ugye csak valami vicc, hogy a kötvények random csatákban is szerezhetőek?
V.: Céllal kerültek oda is. Azoknak akik jól teljesítenek.K.: Mi a helyzet a Stronghold változtatással?
V.: Nincs hozzá közöm, de a rajta dolgozó srácok valami tutin dolgoznak.K.: A Halloween esemény alkalmával botok ellen harcoltunk. Ez jelentheti azt is, hogy közeleg a PVE?
V.: Ez egy nagy ugrás előre, akárcsak a WoTC háborús történetek, de PC-re behozni eléggé vágyálom szerű.K.: Miért van tele bug-al minden patch?
V.: A chat bug olyasmi amiről fogalmunk se volt. Ha a játékosok szóltak volna róla, hamar ki lett volna javítva. A chat rendszere komplikált, midőn nem csak kizárólag a játék kliensében van, szóval néhány alrendszer javítása is szükséges volt.K.: WoT OSX-en?
V.: Már készen áll a kliens, de a MAC játékosok száma oly kicsi, hogy nem képez elsődleges prioritást.K.: EU3?
V.: A közeljövőben nem lesz, EU 1 és EU2 is jól működik és még többet is elbírna.K.: Mi a WoT-on is használt programnyelv?
V.: A játék részben C++, a szerverek Python és az UI Action Script 3 (ami nagyjából halott, szóval szorongatni kell az embereket, hogy dolgozzanak rajta).K.: March of Nations?
V.: EU és RU ugyanazt a jutalmat kapja. NA pedig kapott egy marathont, mert előzőleg fordított helyzet volt. Minskben még nem dőltek el az EU-s események, de majd Párizsban.K.: Defender?
V.: Nem lesz változtatva.K.: Kapható lesz megint?
V.: Nem tudom.K.: IS-5, vagy Chieftain/T95?
V.: CW tankok nem lesznek vásárolhatóak, hacsak nem változott valami a szokásos három hónapos információ megosztó időtartamunk alatt.K.: Mi a helyzet a prémium boltból kivett tankokkal?
V.: Különleges alkalmakkor lehetett megszerezni őket, a Type 59 pedig nem lesz újra kapható legalábbis addig nem amíg felelős vagyok a WoT jövőjét illetően.K.: Miért törölte a WG a "boost"-okat? (Különböző helyek bizonyos pályákon amik nem képezik a ,,játéktér" részét, de számos tank számára elérhetőek voltak.)
V.: Mert van olyan mod ami mutatja és ezért túl könnyű volt elérni őket.K.: T-10 változások?
V.: Van néhány változat amit megtehetünk.K.: Elérhetőek lesznek a titkos statok a hangárban is, mint például a talajellenállás és a többi?
V.: Egy átlagos felhasználónak a feje is megfájdulna, ha ezeket kellene nézegetnie. Azok akiket ez érdekel külső oldalakon megnézhetik és minek után elérhetőek, annyira nem is titkosak. -
h1mpi
félisten
válasz
Jokerdapro #154114 üzenetére
Komolyan nem értem, fizetünk egy rakás lovét és a legalapabb dolgok nem adottak...
-
h1mpi
félisten
A WG bassza szájba az összes dobozát és csináljon egy lagmentes szervert... most is ment a T92 amerre akart....
-
h1mpi
félisten
Mai klasszikus unicum megmozdulás: unicumnak 4 frag 2 nmy van még. Kivágja az STB1-et, mert szerinte le akarta lopni a top gunt. Eddig 4-2-ben voltunk, most már csak 3-2-ben. Az nmy arty kivágja az unicumot...
Alig tudtuk megnyerni... idióta egy seggfej volt -
h1mpi
félisten
válasz
Jokerdapro #154099 üzenetére
Ez a Type59 egy vicc, úgy lövöm át, hogy serceg... pár éve lehet op volt, de most...
-
h1mpi
félisten
Előbb volt arty f2f-em. Nmy GWE 100 bázistfoglalt. Én is mentem az Övéké felé, de előbb kezdte. Mire oda értem majdnem befoglalt, csak oldalt állt Nekem. 98 bázis reset pontot csináltam. El tudjátok képzelni, hogy vert a szívem
-
h1mpi
félisten
lagos szar megint a WoT
-
h1mpi
félisten
válasz
jr1994 #154049 üzenetére
Én se kaptam 8-ast, de az összes kicsit viszont igen. Boldog vagyok Tőle
most vettem még egy hármasat, szerintem még az 1700 Ft se volt benne... Nekem elég idénre a WG támogatásából.
Szerintem az járt jól aki az első 1-2 órában vette, mert ott kellett még a hírverés, hogy mennyi prém tank van benne.
-
h1mpi
félisten
-
h1mpi
félisten
válasz
SoulReaver #153892 üzenetére
Nekem a 11-es csomagban 5K gold és 4 db tier IV-es tank...+ 10 prémnap. Nem voltam szerencsés.
-
h1mpi
félisten
Ha valaki vesz ilyen dobozt írja le lsz hogy mik vannak benne? Max a 11 db-ost tudom elképzelni, hogy megveszem...
-
h1mpi
félisten
válasz
popey37 #153759 üzenetére
a WoT nem szereti az SLI-t. Nekem is volt 980Ti SLI-m és folyamatosan bugos volt. Ki is kapcsoltam mindig az egyik VGA-t WoT alatt. Amúgy a mai világban annyira rossz a SLI támogatás, hogy egy VGA-s rendszerre érdemes berendezkedni. Továbbá fogyasztásban, mind hőtermelésben is jobb az 1 db VGA. Illetve az 1 db 1080 fix 125 FPS-en viszi full graffal a játékot.
-
h1mpi
félisten
válasz
marlawidal #153743 üzenetére
-
h1mpi
félisten
válasz
xAttilax #153737 üzenetére
Szerintem az általam eddig játszott (Sheridan+Rhm Pzw) 10-es lightokat nem lehet "lightnak" használni. Olyan álcaértéke van, hogy előbb kispotol a 8-as HT, mint én Őt. Én próbálom mednek használni, oldalról, hátulról kicsipegetni a dmg-et. Ami a nem túl jó reload time-nak köszönhetően nem könnyű. Az biztos, hogy az egyik legnehezebben játszható tank fajta az most a 10-es light. Elég egy kis hiba és 700-800-as dmg-et kapsz az arcodba vagy rosszabb esetben egyből garázs (goldos HE mágusok miatt).
A Sheridant azért adtam el, mert annyira páncélozottak a tankok 10-ben, hogy a seggbe HE is sok esetben 300-at sebzett és annyit sebez a sima APCR is, ezért nem volt értelme HE-vel lövöldözni. Ezáltal közel kellett menni a nagy vadakhoz ott meg egy obj 140 azzal a dpm-el szétszedett egy perc alatt ha összefutottunk véletlen. -
h1mpi
félisten
válasz
xAttilax #153730 üzenetére
Az biztos, hogy nem front harcos, de ennyire nem rossz, mint amennyire leírod. Ez látszik a saját eredményeimen is, pedig nem vagyok jó játékos. Nagyon mozgékony, pillanatok alatt át lehet pozicionálni magad. Az ágyú karaktere ilyen szóráskép és RNG mellett meg minden tank esetében szerencse kérdése is.
-
h1mpi
félisten
válasz
adamgreen #153596 üzenetére
Eddig is ennyi volt szerintem.Mondjuk én mindig akcióban vettem, de a full festés akcióban is 200-300 gold volt.
Más: Ezt az új Brit TD-t csak artyval lehet kiszedni ahogy látom....
A leg gyengébb pontja is 255 mm szemből és nincs weak spot... Ez durvább, mint a T95.
mondjuk artyval szépeket fog kapni
Be is izzítom a BC-t
-
h1mpi
félisten
válasz
SoulReaver #153541 üzenetére
Ezt tudtuk eddig is
max sidescrapeben király
-
h1mpi
félisten
A mai napi kalendárium tanku: Primo Victoria
-
h1mpi
félisten
A WoT vs. Billentyűzet harcban a WoT nyert (-30K), de holnap jövök vissza
viszont idén nem költök a játékra többet
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS 18W USB ADAPTER
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest