-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
215B 183 megvan....
Fully electric lifestyle!
-
h1mpi
félisten
Tavaly ezt kreditért vettem meg nem értem akkor most miért kérnek goldot érte...
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Éreztem hogy nem kell felkelni Mert megvan és a tartalékok közé szorult eme régen sokkal fényesebb arta... nincs infó hogy mikor lehet bent a WTE?
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz egyedülülő #197997 üzenetére
Én meg tudtam volna venni, de nem kellett... reggel 5-kor lesz a következő??? Ezek normálisak????
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Be akartam lépni hogy megnézzem a BM-et de nem csatlakozik EU1 és EU2-re sem. Másnak is van ilyen hiba?
-
h1mpi
félisten
Nekem most nincs időm játszani de az álcák nagyon jól néznek ki. A zölden kívül megvettem a másik hármat, legalább a sok goldot el lehet költeni valami értelmesre is
-
h1mpi
félisten
Amikor nézem skillt és kedvem jön a 277-hez olyan mintha Ő másik tankkal játszana.... Nekem olvad, neki nem... mintha nem is lenne páncélja...
-
h1mpi
félisten
Ez az Emil II nem rossz tank, de az a sebesség nem gondoltam volna, hogy ez ennyire lassú...
-
h1mpi
félisten
Toltam egy Strv1-elc cserét egy kis goldot kellett csak rátenni. Nekem ez a Svéd TD vonal
nagyon nem jött be...[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz jano_77 #195818 üzenetére
Sajnos az egy elég nagy trash light. Az X-es Némettel együtt elég felejtős kategória. A Sheridant talán a troll ágyú miatt nem sorolják ide, de nem sokkal jobb ezeknél, sőt Nekem az Rhm.-el sokkal jobb az átlagom. Amikor ilyen kerekes és ne mekrekes, de táras franszia lightok szaladgálnak, szerintem ez egy elébénázott dolog volt, hogy kihozták.
-
h1mpi
félisten
válasz peterson79 #195486 üzenetére
Azért nem biztos, mert a direktívák hatással vannak pl. a töltésre is. Aki vesz prémium előfizut az ki tudja termelni az árát. Szóval okosan ki van ez találva
-
h1mpi
félisten
válasz BÁ Nutrition #195416 üzenetére
Akkor mindenki hátul kempelne várva a másikra, hogy menjen
-
h1mpi
félisten
válasz Carasc0 #195264 üzenetére
A streamer RNG valószínű létezik, mert ez egy üzleti vállalkozás és ugye kell a reklám=fizetett streamer. De! és itt a de a fontos, ezek a streamerek superunicumok és nem az RNG miatt... ha Nekem holnaptól nem lenne RNG, akkor sem közelíteném meg ezt a szintet max felmenne pár százzal a wn8-am
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Most játszott skill Pz. II J-vel marad ellene két másik light. Megállt a saját kezdőkörben és hagyta magát lőni, de be se tudták ütni Nagyon vicces volt
-
h1mpi
félisten
válasz peterson79 #195005 üzenetére
Nem egyforma a tankok kredithozama és főleg dmg-re adja...
Jano_77: ne is mondd, pont tegnap képeztem át 2 legénységi tagot más poziba 500 gold-ért... vissza vettem az obj. 263-at, de nagy hiba volt, Nekem továbbra se jön be, nagyon keveseket sebez a páncélozott 10-es tankokba
-
h1mpi
félisten
válasz Dobi 562 #195000 üzenetére
Teljes mértékben egyezik a véleményünk! Pont ezért írtam, hogy a Hwk30 Nekem is csalódás, mert olyan “rozsdás” érzés játszani vele. Ami bejön Nekem LT432, T71DA, AMX1357, és az EBR FL10, de ezzel is okosnak kell lenni, mert a yolo vége általában halál és mèg a spotot sem lövik a botok...
-
h1mpi
félisten
-
h1mpi
félisten
válasz jano_77 #194926 üzenetére
E75 TS nagyon jó tank, az az ágyú egy álom rajta. Tier8-ban meglátják és menekülnek előle, mintha valami HE szörny közelítene
Nekem töltés gyorsító, vert. Stab és venti van rajta+kaja, legénységnek meg tűzoltás skill, ameddig még van raktáron (100+ most még). Tudom hogy skill szereti az optikát HT-on, de én nem fogok spotolni vele az biztos...[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Nem rossz ez a HWK30, de nem is jó. Nekem kicsit olyan medes mozgású. Lassan gyorsul, nem sok a végsebessége, az ágyúja elég pontatlan. A látótáv az tényleg parádés. Nekem olyan 10/6.
-
-
h1mpi
félisten
Wotinfo hír angolul a duplacsöves ágról:
-
h1mpi
félisten
válasz Jadro #194714 üzenetére
Most egy érdekes dologra lettem figyelmes. Beléptem az amazon fiókba, hogy lemondjam a 7 nap utáni megújítást, de nem találtam sehol az ingyenes tagságom. Megnéztem a kapott e-mailben és nem prime tagságot indított el, hanem prime video tagságot. Nem lehet, hogy Ti is rossz prime tagságra kértétek a free trialt?
Én leírom, hogy kaptam meg:
1. új Gmail fiók
2. új Twitch fiók
3. beléptem a Twitch fiókba és rá klikkletem a kis korona formájú ikonra, aminek az a neve ha felé viszed az egeret, hogy "Prime-zsákmány"
4. utána ráklikkeltem a WoT-os "ingyenes próbaidőszak indítása" gombra
5. ez átvitt a havi package-ra, majd arra is klikk és "bejelentkezés folytatása"
6. Utána megkérdezi, hogy felhatalmazom-e, igen klikk Felhatalmazás
7. utána kiválasztom az "other parts of the world" lehetőséget
8. csinálok egy új amazon accot, megadom a kártya adatokat és már igénylem is a free lootot
9. majd a Wot accban össze kell linkelni az új Twitch fiókotRemélem ez így segít, Jano-nak is így tudtam megoldani és utána már működött Neki!
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Nem is írtam, valamelyik nap giftbe kaptam 11 ládát és benne volt a Progetto46 és két kisebb prém, ami már megvolt. A 11 ládából lett 19000 gold
[ Szerkesztve ]
-
-
h1mpi
félisten
linkin megint streamel
-
h1mpi
félisten
válasz HellGreg #194502 üzenetére
Ebben van valami, ma mentem a Ru251-el pár kört és úgy lőttem be mindenkit, hogy már én kértem elnézést. Az átütés indikátor jobb esetben volt narancs sárga de vitt be mindent... Ekkora már tudtam, hogy ma jó napom lesz Máskor lövök 2-3 kritikust egymás után akkor meg tudom, hogy ki kell lépni.
Szerintem notika77-é a 2019-es különdíj díj a kódokért
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz ooloo #194497 üzenetére
Nekem 54% körüli, de az utolsó időben 40-45%-okkal ajándékozott meg. Volt 33% is
A WN8-am a rossz WR mellett is ugyanaz pedig, kb. 2000. De ez tényleg feltünt, hogy ha olyan tankkal játszok, ami megy, akkor jobban lehozom a csatákat is, mivel valahol Nekem kell többet tennem érte a majd 2000 WN8-al nem várhatom el a 200-as piroskáktól.[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz ooloo #194494 üzenetére
Engem ma megajándékozott egy 72%-os WR-el, igaz most lightoztam is a küldik miatt, abban meg jó vagyok. Bárcsak a HT menne így, de az nem Nekem való, örülök ha többet lövök, mint a HP-m... Lightal kihatással vagyok a csatákra a többivel sajnos nem...
-
h1mpi
félisten
Nekem ez a SU130-PM nem lett még a barátom. Azt hittem Scorpion G másolat, de nem teljesen.
Viszont a Pantera meglepett, nagy motor nélkül 2 db 3300-as kör egymás után, alig várom a Standard B-tFully electric lifestyle!
-
h1mpi
félisten
válasz Eugene Roe #194373 üzenetére
Egyik ládás tankkal sem lesznek OP-ok . Mindegyiket szitává lehet lőni...
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz peterson79 #194366 üzenetére
A Jgpze100 lövése mindenben elakad, ez volt az egyik ok ami miatt anno eladtam...
-
h1mpi
félisten
-
h1mpi
félisten
válasz peterson79 #194325 üzenetére
Nekem már csak 1 kód hiányzik, a holnapi, de másnak biztos jól jön csak azt kell tudni melyik kód melyik nap volt
-
h1mpi
félisten
Mai tankmas kód: S4NT4M4U5T3LLM3
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- félconfig - GIGABYTE GA-AX370-Gaming 3, AMD Ryzen 7 5800X Vízhűtő, FURY 32GB RAM
- Ryzen 5 3600X/RX 5700XT/256GBNvme SSD/1TB HDD/24 GB RGB memória 3200 mhz
- Eladó Gamer PC! I5-10400f+RTX 2070 Super+16 GB DDR4
- //ÚJ!!//"PC: Ryzen 5 5600X, RX 6700 XT, 16GB RAM, 480GB SSD, Corsair Ház Garanciával!"
- Nvidia GTX 1080 Founders Edition
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest