- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 9. nap: Hot Wheels Unleashed
- World of Tanks - MMO
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Delta Force (2024)
- eFootball
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 10. nap: Kill Knight
- Path of Exile 2
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
szbalogh
addikt
válasz Dryman #76389 üzenetére
Hmm ez érdekes...
Nekem nincs prémem és ez lett belőle.Pedig pár vesztes cw is benne van.
De amikor a kis vk2801-el ledobatom a full HP-s T54E1 tornyát repesszel az megfizethetetlen[ Szerkesztve ]
Nick: HE_Storm
-
ng0ofy
KORREKTOR
-
Djuree
félisten
válasz Dryman #76389 üzenetére
semmi köze hozzá. nekem prémmel is van mikor alig sikerül valami, kb. minden 3. nap ilyen, így adja a random, ez kell hozzá hogy meg legyen az egyensúly, 50% körül kell tartani a wint. ha mindig mindenki nyerne ki vesztene? gondolj csak bele, mikor te nyersz akkor vki más veszít és fordítva...
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Emu
őstag
Én is szívatón voltam ma, mindig egy vagy két tierrel magasabb csatába dobott be...örültem ha egyáltalán át tudtam lőni valakit...
-
04ahgy
nagyúr
válasz fsb1000 #76391 üzenetére
Ezzel szintén egyet kell értsek... A fő fiókomon mindig van prém, és ugyanúgy van rossz nap. A kis fiókomon nincs prém nekem sem, és ott sem érzem sem jobbnak, sem rosszabbnak a dolgokat.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
Dryman
őstag
Ma fogyott el a prémium napjaim száma....ugyanazzal a tankkal azonnal érezhető a teljesítményromlás a normál fiókon...vajon miért????
Hihetetlen számomra ez a pénzhajhász valóság amit a WG generál!
Üzenem nekik itt is moderálva veszek én prémiumot karácsonyig!Kerüld az ilyen kifejezések használatát a PH!-n.
[ Módosította: #40993792 ]
-
megaram
tag
Vk 30.01-et hátulról mióta nem tudok átlőni Tiger 1 8.8-as ágyúval? Mert 2x is rálőttem az elébb és egy sem volt áthatoló.
-
vJokka
aktív tag
"I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
-
Kalos7
tag
Mi az a fame pontok?
-
sith7
félisten
25 gold naponta ... ha esetleg még nem volt [link]
-
jano_77
nagyúr
-
sebijani1982
senior tag
válasz jano_77 #76376 üzenetére
Üdv!
Jelenleg 32Kbit-re korlátozott nettel játszom a játékot. Nincs ping ugrás, most is 80-120 ms között mozog. Pesten 240 Mbit-es UPC nettel 60-120 ms között mozgott.
Nincs különbség számomra. Az Fps minden esetben 60-80 volt. Játékból kidobás most is és akkor is max hetente 1 alkalommal. Lag standard, amikor nekem van, mások is írják a chatbe.
"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
mcwolf79
veterán
válasz jano_77 #76376 üzenetére
A kettő nem feltétlen van összefüggésben.
Nekem 2 Mbit-es netem van, de a pingem (ha a szerver is úgy akarja) ritkán megy 50 fölé. Viszont a rokonéknál a 10 Mbit-es nettel alig van 80 alatt a ping.
Szóval sztem játéknál sokat nem nyernél vele.Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
jano_77
nagyúr
Lenne egy olyan kérdésem, hogy a net gyorsasága befolyásolja-e a játékot?
Vagyis, ha mondjuk egy 20Mbit/sec netet lecserélnék egy 30Mbit/sec-re - esetleg 50Mbit-re -, akkor az javítana-e a játékon? (ping értékére gondolok itt elsősorban, gondolom azt befolyásolhatja)"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
dfsz34
őstag
Ez a tank, szintén súrolja a fájdalom küszöbömet. Nem mondanám jobbnak, mint a dw2. Talán majd a konisch replika ágyúval jobb lesz, meg nagyobb motorral meg nem 75% legénységgel. Legalább valami kicsi páncélja van. A végén egy afk kv1 megadta nekem az ászt. Csak az vigasztal, hogy eldöntöttem, mégis a tiger irányába megyek, az meg egy jó tank.
Tényleg ha egyszer megérteném azt, ha foglal valaki és elég kritikus a helyzet, jobb lenne befejezni, akkor miért ugrál ki a fedezékből? Esetleg lő egy sebzőt, de inkább az a valószínű, hogy az ellenség szépen meg vagy kilövi és reset.
Map: Ruinberg VK 30.01 (H) 5 085 (x3 minden nap az első csatáért) 33 033
Csatában elért Achievement Top Gun, Kiváló Lövész, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
Legénységi XP: 5 085 Javitások: 2 000 Lőszer: 7 140
Teljes: 23 893 WN8: 4 060 (100)[ Szerkesztve ]
-
KisApám
addikt
Milyen lehet 5-5 tüzérrel játszani a csatát???
Most néztem QuickyBaby-t a TWITCH.TV-n... de kinyíratta magát gyorsan a városban...
[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
gabyka
aktív tag
Kis segítséget kérnék...
A kisfiam (+13) játszik a játékkal és néhány napja azt írja neki "frissítés szükséges...blablabla", 'Újratölt' viszont azt mondja a legfrissebb verziót futtatja. A kliens v 0.9.4#812. Modokat töröltem, hátha, de nem...Mi lehet a megoldás? -
Lunky88
tag
válasz Lunky88 #76367 üzenetére
Ez a kép linkelés még nem igazán megy nekem, addig szerkesztgettem a hsz-t hogy a szöveget meg kitöröltem alóla. Na mindegy csak annyi volt hogy stockos ágyúval mentem és 4. csatám volt ezzel a td-vel.
[ Szerkesztve ]
"Go on… but trick us again child, and your suffering will be legendary even in Hell!"
-
KisApám
addikt
válasz szbalogh #76364 üzenetére
Sajna a MATCH MAKING-je a RAM II-nek sem kedvező... TIER VII-ig felmegy.
A TYPE 3 CHI-NU KAI is hasonló, sajna.
Amerikaiban a T14-nek jó az MM-je, de az az ágyú ami rajta van... nem hiába könnyített MM.̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
KisApám
addikt
Lásd pl. ezeket a csajokat akkor:
KristiPlays - a la GIGAcsöcs - komoly, és kapaszkodni, amikor meglátod
Punchmuffler - a la Csöcsike + ami a szívén az a száján
PwongraphicOfficial - a la kiöltözöm de megmutatom Csöcsike
Yuuie - a la fekvőtámaszozó+rajzolgató csöcsi csaj
Snugzmeow - a la kiöltözöm, lazulok, beszélek
TaraBabcock - a la manöken szőke hosszú szupicsöcsi csajÉs valamelyik egész jól kap adományokat...
[ Szerkesztve ]
-
KisApám
addikt
válasz 04ahgy #76360 üzenetére
Az OBJ 140 valahogy jobbnak tűnik, mint a T-62A.
Sebesség (+10%), páncélzat (torony oldalsó páncélja +15%), ágyúsüllyedés (+1 fok, ami ezért kell).
Amiben rosszabb: célzási idő nem 2 sec hanem 2,1 sec, valamint a pontossága 0,01-m-el rosszabb/100m, és ami a feltűnő: a torony forgási sebessége 20%-al rosszabb (48 helyett 40 d/s).
[ Szerkesztve ]
-
04ahgy
nagyúr
-
Stunts666
őstag
Melyik medek ajanlottak? Nemzet mindegy. A lenyeg, hogy 6/8/10 tierben.
-
jr1994
addikt
A T-25 a leggyakrabban ajánlott kisebb prém tank, már az új accountban is megvettem. Így öcsémmel tudunk ezzel is szakaszozni
Azért haltunk meg mert a végén ráyoloztunk a pantherre, kellett a dmg Replayt lusta vagyok tenni, semmi extra, délről indultunk, ütközet volt szóval nem is mentünk messzire. H1-H2ből lődöztünk középre meg a félszigetre aztán mentünk előre.
Ez válasz akart lenni KisApám-nak. Még kisebb szintűt csak baromkodásra érdemes venni, kreditet se hoz jobban mint mondjuk egy KV-1, és a legénységet sem lehet jól húzni bennük. De PzS35 az vicces, pak40 meg brutális.
[ Szerkesztve ]
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
KisApám
addikt
A sok vacak LEÁRAZOTT PRÉM tankok közül melyiket lenne érdemes megvenni???
Japán vonalon nincs választék azt látom.
Amerikai (M22 kicsi gyors felderítő jó ágyúval???) meg brit vonalon (kivéve Excelsior) kellene tank.̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
megaram
tag
Egy embernek hány képessége lehet?
-
dfsz34
őstag
válasz KaLeun #76345 üzenetére
Nektek mindig az az OP, ami titeket kilő Serb mondta talán, hogy a játékosok döntő része az első tárat nem tudja kilőni belőle, de mindegy is, úgysem értitek ezt meg soha...
Adok neked további muníciót az elmélkedésre. Marhára unom már a dw2, de ennek a tanknak kiváló arany lőszere van, 130-as átütéssel. Igazából nem is kerül sokba, 10-12k mínuszból megúszok egy átlagos csatát és kb 10-15 csata után már tovább is léptem. Nekem 200-300e kreditet megér a nyugalmam, mert arany nélkül egy rettenet ez a tank.
Na a lényeg, a DW2 OP OP OP, ha aranyat használok benne. OP. Tedd fel a listádra
A legutolsó köröm vele, ászos körben több arany lőszer fogy értelem szerűen.
Map: Arctic Region Durchbruchswagen 2 877 17 237
Csatában elért Achievement Nagy kaliber, Kiváló Lövész, Elit lövész, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
Legénységi XP: 877 Javitások: 1 534 Lőszer: 34 270
Teljes: -18 567 WN8: 6 312 (100) -
KaLeun
senior tag
Elvek... Persze a legnagyobb OP autoloaderes, WTF td-k, IS vonal esetén ezt sohasem hallani.
Cila
-
emre
veterán
Rendezzünk versenyt!
Ki spotol többbet artyval.
Csak a túlélt csata eredmény játszik, hogy a suicide rush ne számítson, és én még a győztes körhöz is kötném."Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
Pete55555
addikt
Jagdtigerel jól haladok az JGE-100 felé...
9 kill, 8000 dmg, Tank ász
Replay...Szeretem leracsniztatni...
-
benvolio
őstag
Nem fogjátok elhinni, de már régóta megfigyeltem, hogy ha egy ellenséges tank csúnyán megszívat egy csatában, akkor a következő pár csatán belül később én is egy ugyanolyan típusú tankot szívatok meg csúnyán. Itt nem egyszerű kilövésről, lövöldözésről van szó, hanem 1v1 ellen illetve hasonló "tudást" igénylő helyzetek. Egyébként ezek a helyzetek szerintem RNG függő eredményt hoznak, épp kinél van a jobb százalék. Lehet ez csak azért alakult ki nálam, hogy "visszaadjam az adott tanknak a szívatást" és olyankor tudatosan megyek rá arra típusra jobban, de feltűnő nálam ez a jelenség.
-
emre
veterán
Régebben amikor még nem voltak 10-es gépek igazi kis farkas volt. Más T8-as medeket simán megevett reggelire és a T54-essel simán lehetett együtt menni vele. De még most sem olyan rossz, ma ezzel kezdtem a napot.
[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
h1mpi
félisten
Tegnap EJ csatornáján néztem a live videókat és elképesztő mit mentek szakaszban a klán társával RavenHR-el. Obj. 140-el mentek mindketten egymás mellett szorosan. És kb. úgy osztottak le mindent, mintha valami más dimenzióba játszottak volna. 8-10 freget szedtek ketten a meccseken
Fully electric lifestyle!
-
jr1994
addikt
Most komoly hogy a T37-re nem lehet töltésgyorsítót rakni mert háromból az egyik ágyúja táras? Nemár.
Ez esetben hogy érdemes felszerelni? A chaffeet száguldó mészárosként használtam rammer+stabi+optika felszereléssel.WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
Emu
őstag
válasz #40993792 #76323 üzenetére
Köszönöm mindenkinek.
KV1 a legnagyobb tankom amit eddig sikerült megszereznem, de megvettem a T-50et és gyúrok a T34-re hátha meglenne az akció alatt.
Legénységem a habokban van, talán csak azok 100%osak, akiket az elején kaptam és nem képeztem át. De ha találok valami jó tankot, amit sokáig megtartok, akkor legénység is lesz előbb utóbb
-
04ahgy
nagyúr
Szovjet ág: T-34 ---> T-34-85 ---> T-43 ---> T-44 ---> T-54 ---> T62A.
Kezdő medeseknek szerintem ez az optimális.
HGyu
[ Szerkesztve ]
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
Emu
őstag
Ha közepes tankot szeretnék húzni, melyik ággal álljak neki? Tudom, hogy szívás, meg nem egyszerű, de nekem a nehéz tankok lassúk, a páncélvadászok meg túl papírok
-
dfsz34
őstag
-
dfsz34
őstag
Akit érdekel, EJ most nyomja a bulldoggal. A sima ágyút használja, nem a tárasat: [link]
-
weres78
senior tag
Ezeket a "Replay"-eket mivel tudom lejátszani?
-
biacsia
tag
huhúú!!
Néha egy rossz leosztásból is lehet jót kihozni a Su100-Y-nal!
replay."...a béke az, amikor nagyobb botod van, mint a többieknek..."
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Horgász topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Elektromos autók - motorok
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ukrajnai háború
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek